Spoveď po miniinterupcii
ahojte boli ste niekto po interupcii alebo mini interupcii na spovedi.. čo vam povedal na to knaz.. dal vam rozrešenie.. ako reagoval.. odsudil vas za to.. ☹
@liza2222 ako mozes byt taka zla??? Este som nevidela aby liezla taka spina, jed a hnus z jednej zeny - matky. Baby tu sa z Teba otrasu ale je mi nenormalne luto Tvojich deti, lebo Tvoj postoj na nich zanecha stopy na cely zivot ☹ ani nevies ako vsetkym ublizujes - detom svojim najviac, ale aj druhym a napokon aj sebe. Vykasli sa na postavu, nieco vies zmenit, nieco nie, ale hadam kvoli ovisnutym prsiam neznicis svoj zivot a najma zivot Tvojich deti.
@liza2222 dúfam že skončíš raz a navždy)))) a keď nemáš peniaze na plastiku,tak si trebalo nájsť zabezpečeného partnera a ne nejakú skrachovanú existenciu a rodiť deti,kvôli peniazom od štátu 🙂 🙂
takých ako ty tu bolo veľmi veľa a rýchlo skončili..snáď sa to podarí aj tebe...prajem ti to 😀
A taka nudna nedela to vypadala byt...
@liza2222 ale berieš peniaze od štátu to mi ver 😀 a kde robíš na VPP pre obec??? Pretože si neviem predstaviť,že niekto zamestná takúto osobu bez štipky súdnosti a zdravého rozumu 😀 ale zak každý sme nejaký)) niekto je inteligentný viac,niekto menej...A napr.ty nevieš,že keď niekomu praješ zle,tak sa to stane tebe???? tak čakaj ,čakaj,isto ťa niekto a niečo navštívi 😀
ako moja mala je moje najvadsie stastie zivota a kdo sa hladi len ny vyzor je chory a ako daj deti na adopiu ked ti zničilI zivot takto to dopada ked si zenska chce udrzat chlopa cez deti je mi smutno a nechod na operciu prs ale mozgu a zacni sa mat rada taka aka si krajsia uz nebudes ja som pred tym ako som bola tehu mala 47 kg teraz nosim 38 velkost nohavic a co ved mam tu najvedsiu lasku na svete moju dcerku a fuj to co si napisala slavke toto pise dospela osoba som zhrozena ako ja viem ze tato tato tema bolo o dacom upne inom ale neodolala som tejto osobe napisat ty nepatris na MK A TEBE SA NEPACINIC ANI OVYS, PRSIA ANI JAZVY A PACI SA TI TO AKO SA CHOVAS? DUFAM ZE TIEZ NIe SOM ZHROZENA