icon

Spoveď po miniinterupcii

tehulka1111
29. jan 2014

ahojte boli ste niekto po interupcii alebo mini interupcii na spovedi.. čo vam povedal na to knaz.. dal vam rozrešenie.. ako reagoval.. odsudil vas za to.. ☹

Strana
z13
liza2222
Odpoveď bola odstránená
epsonka45
2. feb 2014

@liza2222 tieto su uznavane za to zr sa nehamnia za svoje padnute kozy a strie

slavka034
2. feb 2014

@admin
Môžem sa opýtať prečo táto téma nie je ešte blokovaná???? a taktiež prečo ešte nie je zablokovaná užívateľka @liza2222 ???? To kam až ste schopný nechať zájsť túto stupiditu na Vašej stránke????

liza2222
2. feb 2014

vyzeraju hrozne
@epsonka45

slavka034
2. feb 2014

@liza2222 ty si malá pani na to,aby som ju dostala)))) ja ti prajem,aby si dostala rozum 😀 a prajem si,aby si vypadla z tejto stránky a neostal tu po tebe ani smrad 😀

epsonka45
2. feb 2014

@liza2222 ale maju stipku ucty k svojmu telu a hlavne uctu ze maju zdrave deti...ty si asi nevazis nic a nemas uctu

liza2222
2. feb 2014

@slavka034 moj nazor je lepši potrat ako mat ovisakky končim

chichinka
2. feb 2014

@liza2222 ako mozes byt taka zla??? Este som nevidela aby liezla taka spina, jed a hnus z jednej zeny - matky. Baby tu sa z Teba otrasu ale je mi nenormalne luto Tvojich deti, lebo Tvoj postoj na nich zanecha stopy na cely zivot ☹ ani nevies ako vsetkym ublizujes - detom svojim najviac, ale aj druhym a napokon aj sebe. Vykasli sa na postavu, nieco vies zmenit, nieco nie, ale hadam kvoli ovisnutym prsiam neznicis svoj zivot a najma zivot Tvojich deti.

slavka034
2. feb 2014

@liza2222 dúfam že skončíš raz a navždy)))) a keď nemáš peniaze na plastiku,tak si trebalo nájsť zabezpečeného partnera a ne nejakú skrachovanú existenciu a rodiť deti,kvôli peniazom od štátu 🙂 🙂
takých ako ty tu bolo veľmi veľa a rýchlo skončili..snáď sa to podarí aj tebe...prajem ti to 😀

liza2222
2. feb 2014

@slavka034 neberiem peniaze od štatu krava

liza2222
2. feb 2014

@slavka034 som zamestnana

liza2222
2. feb 2014

@slavka034 nepaci sa mi plastka jazyy

billam
2. feb 2014

@liza2222 vypadni odtialto!!!!
@admin

liza2222
2. feb 2014

@billam ty vypadni

anatalia77
2. feb 2014

A taka nudna nedela to vypadala byt...

slavka034
2. feb 2014

@liza2222 ale berieš peniaze od štátu to mi ver 😀 a kde robíš na VPP pre obec??? Pretože si neviem predstaviť,že niekto zamestná takúto osobu bez štipky súdnosti a zdravého rozumu 😀 ale zak každý sme nejaký)) niekto je inteligentný viac,niekto menej...A napr.ty nevieš,že keď niekomu praješ zle,tak sa to stane tebe???? tak čakaj ,čakaj,isto ťa niekto a niečo navštívi 😀

billam
2. feb 2014

@liza2222 dúfam, že ta bloknu forever

jankadrevenakova
2. feb 2014

ako moja mala je moje najvadsie stastie zivota a kdo sa hladi len ny vyzor je chory a ako daj deti na adopiu ked ti zničilI zivot takto to dopada ked si zenska chce udrzat chlopa cez deti je mi smutno a nechod na operciu prs ale mozgu a zacni sa mat rada taka aka si krajsia uz nebudes ja som pred tym ako som bola tehu mala 47 kg teraz nosim 38 velkost nohavic a co ved mam tu najvedsiu lasku na svete moju dcerku a fuj to co si napisala slavke toto pise dospela osoba som zhrozena ako ja viem ze tato tato tema bolo o dacom upne inom ale neodolala som tejto osobe napisat ty nepatris na MK A TEBE SA NEPACINIC ANI OVYS, PRSIA ANI JAZVY A PACI SA TI TO AKO SA CHOVAS? DUFAM ZE TIEZ NIe SOM ZHROZENA

Strana
z13