Strácam nádej, že sa nám poštastí dieťatko
Ahojte, s manzelom sa nam uz vyse pol roka nedari otehotniet, splodit babatko. V zivote by ma nenapadlo, ze aj mna sa bude tento problem tykat. Nerobievaˇ si ovulcne testy. Mestruaciu mavam viac menej pravidelnu - ak meska obcas, tak 3-4 dni. Z tych neuspechov som na nervy, pytam sa sama seba, preco prave ja... milukeme sa z lasky, vzdy na ostro, nie len pocas ovulacie. Povedali sme si, ze ked sa rok nebude darit, zacneme to riesit aj s lekarmi. Ale aby som presla k veci - pocula som a citala som o INOFOLICU, ktory chcem skusit... najdu sa medzi Vami take, ktorym to realne pomohlo? Vravim si, ze nemam co stratit. Dnes som opat ostala sklamana, znechutena z menstruacie. Az teraz chapem tie nestastne zeny.
@kulumulu123 jasné a najmä po toľkých rokoch
Pol roka je nič🙄 na prve tehotenstvo som čakala 13 mesiacov, respektive snažili sme sa, druhe tehotenstvo nečakane, ale skončilo potratom a teraz sa snažime už 15 mesiacov a stale nič...
@alex_zalez pol roka je nič podľa veku by som zvažovala aspoň vyšetrenia či nemáš cysty, myomy, PCO či endometriozu
@alex_zalez ako vieš, kedy máš ovuláciu, keď to nesledujes? MoZno ju máš posunutú a netriafate sa akurát. 4 dni meškania tiež narobí šarapatu. V pohode zbehni za lekárom. Nech ti odsleduje ovuláciu. A rob si potom aj testy. A skús alchemilku čaj na úpravu cyklu. Pije sa prvé 2 týždne a potom pauza do menzesu. Pol roka je ozaj nič. Normálna "čakacia doba". Podľa mňa sa najpravdepodobnejsie netriafate do ovulácie.
@alex_zalez ja so zacala brat Inofolic a o 2 mesiace som bola tehotna, takze za pokus nic nedas, nijako si tym neublizis, su to len vitaminy B + kys listova
@alex_zalez a este nic tym nepokazis, ked si trochu posledujes ovulaciu, nemusis kupovat ovulacne testy, meraj si bazalnu teplotu, ja som tak pred prvym otehotnenim po merani bazalnej zistila ze mam ovulu az 20 den cyklu
@alex_zalez ahoj uplne ta chapem my sa snazime uz 4roky a nic ☹ boli sme uz 3xna IUI a nepomohol mi ani Inofolic ani ine vitaminy dokonca som skusala aj bylinne kvapky a ajurvedske vitamíny proste nezabralo nic
@lacibo Ahoj, podarilo sa ti otehotniet s inositolom? Ja so brala cisty, tusim 2 g denne, a nic :P Objednavala som si pol kilove balenie. teraz rozmyslam, ci ho nasadit znovu (idem prave na 2. cyklus s Clostilom, zas aby toho nebolo vela. Okrem toho mam D vitamin teraz cerstvo, a kyselinu listovu beriem asi rok a alchemilku pijem este dlhsie :P
@deean ano, som v 4 mesiaci

@floren oooops... Ale taketo omyly potesia 😀