Strata dieťaťa
Ahojte, prežívam neskutočnú bolesť a neviem ako ďalej..
Stretávala som sa s jedným chalanom s ktorým som ostala tehotná, no posielal ma zo začiatku na potrat povedal, že on dieťa nechce, nieje pripravený..stále sme sa vadili, ostala som zo všetkých tých stresov 3x v nemocnici, lebo som začala krvácať a bolo mu to viac menej jedno...po nejakom čase ma kontaktoval, že ho mrzí ako sa zachoval a že mi chce pomôcť a babom ako sa bude dať, že chce prevziať zodpovednosť a začína sa na malú veľmi tešiť aj sme sa stretli a keď som videla s akou láskou o nej rozpráva a ako veľmi dá naozaj teší som si povedala, že mu dám šancu..no včera som o dcérku prišla, prestalo jej biť srdiečko 😭 mam sa s nim stretnúť chce byť pri mne, ale ja neviem či si po tomto všetkom zaslúži ešte miesto v mojom živote...keď som mu zavolala, že sme prišli o bábo sa veľmi rozplakal v telefóne, aj sa mi ospravedlnil, že bol ku mne zlý, nepríjemný a že to doje*** lebo som bola kvôli nemu iba v strese...naozaj neviem či s ním ostať v kontakte, alebo úplne uzavrieť medzi nami kapitolu 🙏🏻
Myslim, ze to najhorsie ta este len caka tie najblizsie dni, on prisiel o dieta tiez, rovnako ako ty, rozlucte sa, nech je pri tebe. Ak bude-nebude vas vztah potom pokracovat je uz uplne ina kapitola. Uprimne ma mrzi to, cim prechadzas. Strata dietata nikdy nepreboli. Ale casom ta bolest nejako otupie. Drz sa.
@anonym_autor v ktorom týždni si bola?
už by som sa sním vzťah nechcela.
nepodržal ťa keď si to potrebovala, takto sa muž nespráva
Uzavrela by som to už naveky
A mrzí ma strata dietatka
A mrzí ma strata dietatka
@kikusenka1 🥺❤️ je to bolesť, ktorá sa nedá opísať bola som už v 21tt pred včerom sa princezná ešte hýbala a potom toto 😪
Daj mu ešte šancu, chlapom niekedy dlhšie trvá kým im docvakne ako sa majú správne zachovať. Čas ukáže či máte byť spolu alebo nie. Veľa síl v týchto ťažkých chvíľach Ti prajem ❤
Daj mu ešte šancu, chlapom niekedy dlhšie trvá kým im docvakne ako sa majú správne zachovať. Čas ukáže či máte byť spolu alebo nie. Veľa síl v týchto ťažkých chvíľach Ti prajem ❤
@1angelika povedal, že ho táto situácia veľmi naučila.. je to neskutočne ťažké 😭
Uzavrela by som to ,malo to tak byt mozno. Ja som prisla o chlapca v 5 mesiaci
@anonym_8c291c nie nebývali sme spolu
@anonym_autor Mohla byt tam geneticka choroba
@kikusenka1 🥺❤️ je to bolesť, ktorá sa nedá opísať bola som už v 21tt pred včerom sa princezná ešte hýbala a potom toto 😪
@anonym_autor
Veľmi ma mrzí tvoja strata a prajem ti veľa veľa síl, ale bola by si náramne sprostá ak by si s tým chlapom ostala. Teraz to bude ľútosť čo ho bude pri tebe držať. Osud sa o teba postaral, tak si to s nim do buducna nepohnoj s takým zbabelcom. To 3x krvácanie v nemocnici a celá situácia môže byť kľudne dôsledok toho ako sa k tebe zachoval a ten stres ktorý si prežívala.
Čudujem sa vám niektorým ženám akých blbcov si držíte pri sebe a ak vám dá život druhu šancu aj tu si viete dobabrat
Mrzí ma, čím si prechádzaš. Drž sa.
@anonym_autor ufff to ma velmi mrzi,ze musis prechadzat takouto bolestou. Rob ako citis. Teraz sa ti opora zide,neodmietala by som ho. Ja si myslim,ze vsetko sa pre nieco deje. To,ze ta posielal na potrat,bol to aj prenho urcite zo zaciatku sok. Ale tvoju stratu by som nepripisovala tomu,ze ti robil nervy. Kolke zeny pocas tehotenstva zazivaju stresy a babatku to neublizi. Jednoducho to tak malo. Neviem,preco sa taketo veci deju a niekomu je dopriate a inemu nie je.
@anonym_autor ufff to ma velmi mrzi,ze musis prechadzat takouto bolestou. Rob ako citis. Teraz sa ti opora zide,neodmietala by som ho. Ja si myslim,ze vsetko sa pre nieco deje. To,ze ta posielal na potrat,bol to aj prenho urcite zo zaciatku sok. Ale tvoju stratu by som nepripisovala tomu,ze ti robil nervy. Kolke zeny pocas tehotenstva zazivaju stresy a babatku to neublizi. Jednoducho to tak malo. Neviem,preco sa taketo veci deju a niekomu je dopriate a inemu nie je.
@marca12 ja som mala rizikové tehotenstvo, takže to bolo určite tými stresmi a pod..
Urob ako to citis. Ak s nim chces byt, tak bud. Ak nechces, nebud. Nerob nic nasilu. Ja by som si asi nic nevycitala ani jemu, nepomoze vam to. Tymto to nezlahcujem ale je mozne ze by sa to stao tak ci tak. Na to odpoved nikde neziskas. Moja mamka ked ma cakala bola pod vysokym stresom, akurat jej tragicky zomrel brat a ja som tu. Ty si urobila najlepsie ako si vedela, on sa ponaucil. Teraz to bude boliet ale ja ti odporucam neriesit minulost, neplanovat buducnost, skus nejaky cas zit v pritomnom okamihu. Prajem vela sil. Drzkaj sa 🩷
Jeden deň ma podporil, plakal mi v náručí ako mu to je ľúto a dnes už nič asi toľko k tomu 🙂 dobrý herec
@anonym_autor uprimnu sustrast.
Mozes sa obratit na Poradnu Alexis. ❤️

@anonym_autor úprimne má mrzí tvoja strata.
Ale všetko je tak ako má byt.