icon

Synček nám odišiel do nebíčka

zdeno8162
13. mar 2015

Som otec. Ani neviem ako a čo napísať... V pondelok nás opustil náš synček Maximko mal 3,5 roka a nadovšetko sme ho milovali. Začiatkom februára mu diagnostikovali ALL a po komplikáciách po troch týždňoch odišiel. Mamička aj tatinko sme s ním boli až do konca. Sám neviem prečo to tu píšem, stoja pri nás priatelia aj rodina. Možno preto aby sme si uvedomili aký je detský život krehučký a nešťastie nie je len v telke alebo v knihách ale aj v reálnom svete.
Ani neviem ako bude ďalej plynúť život...zatiaľ je plný ukrutnej bolesti, ktorá sa strieda s úplným prázdnom a beznádejou... ☹

dankaa78
19. mar 2015

Neviem čo napísať...prajem veľa síl aby ste to prekonali🙂Drž sa silný tato.

dankaa78
19. mar 2015

@zdeno8162 ešte raz úprimnú sústrasť. Maximko je nádherné dieťa.

zdeno8162
autor
19. mar 2015

@ushuaia .... boli sme pri ňom až do úplného konca, boli sme pri ňom keď mu naposledy dotĺklo srdiečko....Dokážem o tom rozprávať len pre to, že momentálne žijeme na tabletkách.... čo bude potom...

katka1205
19. mar 2015

ja ako som si to precitala...az som zamrzla...mam takmer stvorrocneho syna a ako tu napisala kazda,...neviem si to predstavit... co prezivate.. co ste prezili... co dalej... musite prezivat peklo... uprimne vam prajem nech najhorsie preboli...nech to zvladnete s manzelkou..aby aj ked hladate odpovede na vase otazky preco sa toto stalo... nech najdete nejaky vnutorny pokoj... zmierenie sa s tym... nepoznam vas, ale je mi to velmi.. nesmierne luto.. deti by mali mat krasne detsvo... a nie takto skoro umierat... budte silni....

nika1082
19. mar 2015

Chudáčik krásny, maličký a hlavne nevinný drobček! Je veľmi smutné, že musia zomierať takéto nevinné detičky, je to veľká nespravodlivosť, vôbec nerozumiem, prečo to tak musí byť. Rodičom prajem úprimnú sústrasť a veľa síl, aby dokázali ďalej žiť, aj keď je to veľmi, ale veľmi náročné v takejto situácii.

dankaa78
20. mar 2015

@zdeno8162 Sme tu pre Teba 🙂 Aj teraz aj potom..

j.a.n.e.7
22. mar 2015

Je mi to nesmierne ľúto, súcitím s Vami, buďte si istí, že smrťou sa život človeka nekončí, len mení a to dáva nádej našim žiaľom a mení naše straty len na dočasné...

sofiadurovic
22. mar 2015

úprimnú sústrasť prajeme celá rodina nevie človek čo by napísal neexistujú slová čo by zmiernili bolesť zo straty dieťaťa len Vám želať veľa veľa síl aby ste to zvládli a vydržali ☹ ☹ ☹ ☹

99zuka
23. mar 2015

Prajem uprimnu sustrast, neviem si ani predstavit aka je to bolest, nie su slova, ktore by zmiernili zial, taketo veci by sa stavat nemali, zelam vam vela sil, aby ste to zvladli a nech zije vo vasich srdciach

charlie1980
23. mar 2015

Je mi to strasne, strasne luto ☹ Prajem Vam uprimnu sustrast a pokoj na dusicke. Tazko sa hladaju aj slova,musi to byt obrovska bolest.

6699333
23. mar 2015

Do rana sa mi snival sen ako sa moja dcerka hrala s detickami starsimi a o dost a tie ju vytiahli na balkón a ona spadla dole tie deticky mi nepovedali co sa stalo az som sa pozrela z balkona a vydela som ju tam.lezat mam strach z vysok ale v tom sne som.ho prekonala a skocila za nou a vzala som ju na ruky a ona sa na mna usmiala a povedala.mamicka si tu v tom momente som sa zobudila a uz nemohla zaspat a to bol len sen. viem co citite je to hrozne ked rodic strati dietatko ja by som si zivot bez malej nevedela predstavit zelam vam a vasej manzelke vela sil a buďte si jeden druhemu oporom vás synček je urcite s vami a dakuje vam ze mohol pri vas prezit krasny a stastny zivot i ked kratky a oboch vas nadovsetko miluje, uprimnu sustrast

natalym
23. mar 2015
anareei
27. mar 2015

@zdeno8162 prijmite uprimnu sustrast,viem ze asi nedokazem pochopit vasu bolest,my co sme to nezazili snad mozme len letmo tusit,ale verte,ze prave placem spolu s vami.Prajem vam vela sil

zdeno8162
autor
31. mar 2015

S Maximkom by sme dnes behali po potoku a hľadali prútiky na korbáče. Určite by sa veľmi tešil na Velkú noc. Miláčik, ja Ti ten korbáčik upletiem, maminečka Ti tam uviaže peknú mašličku a zanesieme na hrobček.

charlie1980
31. mar 2015

amanda0405
1. apr 2015
Používateľ amanda0405 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od amanda0405.

@zdeno8162
určite o tom bude vedieť...neodišiel, stále je s vami a vždy aj bude a keď nadíde váš čas, tak budete konečne spolu...

sojaso
1. apr 2015

Mily zdeno, pred rokom som sa stala maminou a je to to najkrajsie co ma v zivote stretlo, naplnil ma pocit nesmierneho stastia, ale zaroven velkeho strachu, ze o ten poklad mozem kedykolvek prist, velmi sa toho bojim, vazim si kazdy den s mojim dietatom a chcem mu dat tolko lasky, kolko len viem, ale clovek nezabrani nicomu co ma prist, sme tak bezmocni, nevieme nic, co nas caka, mozeme zit len pre danu chvilu, maximko je na fotke vesely, urcite bol s vami stastny, a vy ste mali to velke stastie, ze tu bol a ze ste spolu zazili vela dobreho, na tu bolest sa isto neda napisat nic, co by ju zmiernilo, ale aj tak je to stastie, ze ste sa stali rodicmu, urcite by ste nic z toho nemenili, aj keby ste vedeli, co vas caka....deti su darom, ktory nam v skutocnosti nepatri, nezmozeme nic, ak si ich Boh vyziada spat, su nase slniecka, ktore pridu do nasich zivotov, aby nas toho vela o zivote naucili.....navzdy ostane vo vasom srdci, mysli a tak bude vzdy pri vas.....to vam uz nik nevezme, bol a stale tu ostava jeden uzasny maly cloviecik...drzte sa

dora76
1. apr 2015

úprimnú sústrasť ☹

anelk
1. apr 2015

☹ uprimnu sustrast......aj my teraz prezivame to iste.nas chlapcek odisiel v januari.uz je z neho anjelik....

katka1205
1. apr 2015

je to mozno zvlastne, ale ja sa stale vraciam k tymto prispevkom.. ani si neviem predstavit co prezivate a v podvedomi na vas naozaj myslievam.. ako sa mate je asi hlupe opytat sa... ale este raz uprimnu sustrast....

zdeno8162
autor
1. apr 2015

@anelk
taktiež vám želám úprimnú sústrasť... a hlavne veľa síl...

inull5
1. apr 2015

@anelk uprimnu sustrast..tazko sa hladaju slova a aj keby sa nasli, nezahoja to. Odisiel vam nahle?

zdeno8162
autor
1. apr 2015

@inull5
5feb dostal teplotu, 10feb mu diagnostikovali leukémiu, 9mar odišiel do nebíčka na zápal pľúc. Nedostal ani šancu bojovať s leukémiou, takže náhle....

inull5
1. apr 2015

@zdeno8162 ☹ ☹ ale bol nadherny, ja mam tiez takeho blondaka, sice mensieho..pytala som sa @anelk ale nevadi..a mate este dalsie dieta? Mam znamu jej syncek bojuje od oktobra s leukemiou..ja sa tiez velmi obavam, moje deti maju probkem s uzlinami a dcere navrela jedna strana az na 3 cm, dnes sme absolvovali krcne, sono, zajtra odbery.
A na nic sa maly predtym nestazoval? Nejaka unava, bolest noziciek, bledost,uzliny?

ivivaiveta
1. apr 2015

@zdeno8162 uprimnu sustrast..nedokazem si to ani predstavit... 😢 ..neviem, co povedat..

anelk
2. apr 2015

inull5...boli sme uz dlhsie v nemocnici.doktori ma na to pripravovali ale na take nieco sa neda nikdy pripravit.stale som verila ze sa to zlepsi a pojdeme domov.necakala som ze to pride tak skoro.ked to prislo dkotori povedali ze uz nic pre neho nemozu urobit a je koniec.mam sa s nim rozlucit.vydychol mi v naruci.bol to najhorsi den v mojom zivote.stale nato myslim kazdy den.co sa stalo preco,a co ak keby...ci sme spravili pre neho vsetko a ci sme nemohli spravit viac ....uz sa mi nechce ani zit

zdeno8162
autor
10. apr 2015

Včera to bol mesiac, čo náš chrobáčik odišiel do nebíčka. 30 prázdnych, smutných, beznádejných dní...
Verím že je z Teba anjeliček...

bocianka123
10. apr 2015

@zdeno8162 až mi srdce trhá.. .pri pohľade na jeho foto... , aj by som Ti chcela napísať niečo povzbudzujúce, ale nejde mi to akosi do písmeniek.. snád len to, že si zachovajte tie krásne spomienky na spoločne prežité chvíle.. je to krásny chlapček... nepíšem "bol", ale "je".. vo vašich srdciach natrvalo... a ked sa môžem opýtať, manželka to ako znáša?

dankaa78
11. apr 2015

@zdeno8162 Budeme tu na Teba cakat🙂Prajem krasny vikend a posielame pusinku pre pampusika♥

sendy182
11. apr 2015

@zdeno8162 Je mi to tak luto......vas krasny chlapcek........ 😔 😔 😔 😔 ......