Veríte na astrologické/veštecké výpovede?
Chcem sa spýtať. Pred nejakým časom mi robila známa astrologickú výpoveď (predpoveď) na základe dátumov a času narodenia. Poznáme sa už roky, no nie sme v nejakom moc úzkom kontakte. Ja som moc na takéto veci neni, ale už viac krát mi len tak niečo povedala, že to tak bude a ozaj to tak bolo. A naozaj veci osobné, ochorenia vážne v rodine, úmrtie, tehotenstvo niekoho z rodiny.. teda naozaj konkrétne veci, nie všeobecné.... Preverila môj vzťah, čo dopadlo veľmi veľmi dobre. Ale hlavne som sa pýtala na moje tehotenstvo, keďže už veeeľmi dlho sa nám nedarí aj napriek tomu, že máme výsledky relatívne všetky v poriadku. K tomu povedala, že máme tomu nechať voľný priechod a čo má byť bude a a čo nie nebude, vraj tam vidí nejaké dieťa ale ešte je to "vo hviezdach" a že nemáme v tomto smere moc tlačiť na pílu, že to by dopadlo veľmi zle. A ja som teraz v pomykove, nakoľko máme čochvíľa absolvovať konečne IVF. Nechcem aby ste si mysleli, že mi šibe, ale fakt ma to trošku desí. Keď som sa jej pýtala, že čoho sa týka to, že by to "nedopadlo dobre", povedala iba že to tak vidí, ale nevie presne čoho sa to týka...... Máte niektorá skúsenosť s niečím takým?
Ja som raz mala nahodne vestene, ako vtedy som to brala ako taky spas, bo to vykladala kamosova mama. A tam bolo dieta ako porazka mecov a potom tiez ze niekde daleko je hviezda. A tak aj je, dva potraty a potom po 7 rokoch konecne v 30tt. Takze asi to uplne neklamalo tie karty.
Na takéto veci vôbec neverím a nikdy som ani neoslovila žiadnu vešticu. Podľa mňa sú to zbytočné vyhodené peniaze.
@eliaska101 nezaplatila som za to ani cent..... je to kamoška ako som písala.
Áno, videla som. Ale myslela som to tak všeobecne, že mnohí si za to platia. Tak som napísala svoj názor, že ja jednoducho na takéto veci neverím.
Tiez som bola u vestici a zatial sa mi vsetko splnilo, a tiez zachadzala do detailov, dokonca mi povedala v akom casovom obdobi otehotniem a ze to bude dievcatko. Teraz som v 21tt a cakame dievcatko. 😊
Nie,neverim....ale kto ma trosku empatie,pozorovacich schopnosti,daru reci.....vie velmi zaujimavo rozpovedat buducnost.
Mne robila take nieco znama, ale sama ma upozornila, ze sa len uci, robila to podla datumu narodenia a postavenie hviezd, planet. Takze podla mna aj keby je to pravda, kazdy je omylny, pokial nie je naozaj nejaky jasnovidec, co ma super schopnosti.
Ak používa 3 oko neverila by som tomu.ale ak robí výklad z kariet a robí numerologiu tak hej.mne 3predpovedali že sa vydám 26-27 ťahám na 32 a nič.ze budem mať 2 synov buď 2jicky alebo krátko po sebe.mam syna 9r.a dcéra 1r.😜 takže asi tak.a ešte že sa vydám do cudziny alebo za cudzinca som stále v tom istom okrese a plánujem si zobrať Slováka ako repa 😆
Ja verím na také veci ze niekdo ma možnosť vidieť budúcnosť alebo liečiť ľudí...hlavne daj na svoj pocit ak máš po IVF otehotnieť a budeš stále myslieť nato ze sa ma niečo zlé stát.. Určite sa stane lebo psychyka je veľmi silná vec...
Hlavne to musís mat v sebe upratané 🙂
Kludne na IVF choďte ale žiadne obavi ani strach nemôžeš mať 😉
Normalne som trochu aj nahnevana na tvoju kamosku, ked to citam. Ja sa uz dost dlho zaoberam astrologiou, stretla som aj nejakych profi astrologov, precitala plno astro knih a neexistuje, ze ti dokaze z astrologie povedat tehotenstvo v rodine, umrtie v rodine, choroby. Astrologia nie je vestenie. Z astrologie sa nedaju predvidat konkretne udalosti, ale da sa napr. Vediet, ake obdobie ta caka, co budes riesit a prekonavat. Napr. Da sa povedat, ze ta caka tazsie obdobie, ked budes mat potrebu pohnut sa dopredu, ale sance na to su obmedzene a co sa mas pri tom naucit. Aj to nesedi na 100percent,lebo kazdy sme vyvojovo niekde inde a to sa vycitat neda. Astrolog nikdy v zivote nepovie, co sa stane, ake nestastie a co by si mala alebo nemala robit konkretne, jedine mentalne, ako nieco spracovat. Tvoja kamaratka ma pravdepodobne nejake vnuknutia, ktore mozu alebo nemusia byt pravdive, s astrologiou ale nemaju nic spolocne. Ci mas ist na ivf alebo nie, o tom musite rozhodovat len vy s manzelom, vsetkym principom je nadradena slobodna vola. A nie je dobre ju ovplyvnovat druhym.

Ja osobne nie, ale susedka áno, vždy sa jej splnilo a povedala jej konkrétne veci. Či veriť, alebo nie je otázne ale každú ženu by to vystrašilo. Ale išla by som do toho aj tak, osud nezmeníš, môžeš ho ale ovplyvniť. Netráp sa popredu, pozitívne mysli a zvaz čo je pre Teba dôležité.