Vymyslené tehotenstvo - zbura hormónov
Ahojte,uz ste niekto niekedy zazil alebo pocul vymyslene Tehotenstvo?Ja to mam za sebou a rada by som si precitala vase skusenosti a zazitky....Ake lieky vam dali a co sa s vami dialo, ked ste ich zacali brat .Dakujem ........
Ahoj,no kontrola u Gynekologa bola v poriadku,podla testu som tehotna nebola ale podla sona som tehotna bola a az krvne testy mi potvrdili,ze nie som tehotna....Prsia sa zvacsovali,brusko tvrdlo a menzes meskal.2 tyzdne.....Poznam pripad kedy velmi chcela a aj bola a az v 8 mesiaci dostala krvacanie a zistili,ze nie je tehotna.....a babenka sa zblaznila.....Podotikam,ze ja som dieta nechcela......moj Dr.mi vravel,ze zo 100 bab sa to stane 2 ale bohuzial sa to stava castejsim pripadom........ 😢
@lucia2904 nahodu som narazila na tuto diskusiu. teraz bol clanok v Plus 7 dni, tam ale liecitel privadzal zeny do tohto stavu pomocou hypnozy a pocit tehotnosti mali aj 9 mesiacov, na sone ani nikde vsak pozitivne vysledky nemali.
tvoj pripad je ale asi iny, kedze nieco na sone vidno bolo 😕
tiez to mohla byt daka cysta mojej kamoske nevedeli urcit ci tehotna je testy slabe ultrazvuk dačo videl ale nevedeli to urcit hcg bolo ale nizke takže isla o tyzden na kontrolu nakoniec si to dieta rozmyslelo a odyšlo.
Camelinka dakujem pekne za tvoj nazor ale nechapem celkom co znamena zamikle tehotenstvo.......-preklad mi je jasni,zamlcane tehotenstvo ale ako to mam pochopit.....nerozumien celkom,budes taka zlata a mi to lepsie popisala,velmi pekne ti dakujem,si zlata....
pri ms meškajúcej 2tt je je veľmi ťažko na sone potvrdiť tehotenstvo... v tomto období usg vyšetrenia nebývajú vždy natoľko smerodajné, citlivejšie totiž reagujú klasické tehotenské testy... s tvrdnutím brucha v tomto období skúsenosti osobne nemám, ale nevoľnosti a "naliatie" prsníkov boli u mňa úplne bežným príznakom nastávajúcej, resp. meškajúcej ms
pokiaľ by šlo o zamĺknutý potrat, myslím, že by to dr. zistili
trochu nechápem ten spomínaný príklad, že babenka bola "tehotná" 8 mesiacov.... to jej nikto ani raz počas celého "tehotenstva" nerobil sono vyšetrenie ??? 😕
@lucia2904 Maminčina známá to měla, přišli na to těsně před porodem.
jeden znamy (gynekolog-samozrejme neviem ako sa ta zena vola ani odkial je) mi raz spominal ze mal pacientku ktora si tehu vsugerovala normalne jej rastlo brucho prsia citila pohyby a neverila doktorom ked jej tvrdili ze tehu neni pochopila to az v siedmom mesiaci 😒

ja jen falesna brezost u fenek 😀