Zam'knutý potrat - prestali vám nevoľnosti?
Ahojte.
Tie ktoré ste si tým prešli...zaujíma ma, či vám naozaj ustúpili tehotenské príznaky. Ak áno v rozmedzí koľkých dní?
Alebo to bolo naozaj zo dňa na deň?
Vďaka za vaše skúsenosti.
@lulu0123 ďakujem...presne to ma zaujímalo či to bolo úplne zo dňa na deň alebo postupne slabnutie nevoľnosti a príznakov..
U mna vobec nic nezoslablo a priznaky odzneli az tak 10 dni po kyretazi.
Mna prestali ako prve boliet prsia. Ale pripisovala som to tomu, ze uz som takmer na konci 1. trimestra a priznaky uz asi budu pomaly odznievat. Ale okrem tych prs teda nevolnost pokracovala dalej a bolo mi zle aj niekolko dni po kyretazi.
mne nevolnosti zacinali zrovna nastupovat, bolo mi tak tazko od zaludka a zrazu to prestalo, aj bolest prst presla zo dna na den, to som si vsimla ako prve, potom som si uvedomila, ze mi nevadia ani ziadne pachy (pri prvom ma natahovalo zo vsetkeho v rovnakom obdobi), vyvoj zastal v 7. tyzdni, uz som to tusila, ze to nebude dobre a to mi aj v 8. tyzdni lekar potvrdil, v 9. sa spustil potrat
u mna vobec, vsetky priznaky boli, ako keby vyvoj prebiehal normalne, zle od zaludka mi bolo este rano pred zakrokom :( po zakroku mi z minuty na minutu zacalo byt dobre...
Ja som tak na to prišla, že niečo nie je v poriadku. Zrazu mi ustali všetky príznaky.
Mne teda neprestali, mala som 2x MA. Trochu sa možno zmiernili ale zle mi bývalo dokým sa nespustil potrat.
Mne bolo zle a boleli ma prsia este cestou na kyretaz... takze bohuzial ani na priznaky sa spoliehat neda... ani na to, ked odijdu, ani na to, ked su...
Mne zo dňa na deň citeľne vymizli všetky príznaky, ale tak že sa to nedalo prehliadnuť. A u mna to bolo take napadne, že som išla k Dr a tam už slabla srdcová akcia a bola nepravidelná, na druhý deň už MA.
Zo dňa na deň. A pridali sa bolesti krížov a dosť silné akné
Velmi rychlo.Zrazu ziadna nevolnost,prsia prestali boliet..Ale dufala som,ze to tym,ze som na konci 1.trimestra..Ale ked sa mi uz prsia totalne splasli,vedela som,ze to nebude v poriadku..
Kazdopadne,ako mozes vidiet,kazda to ma inak..
Uz v den kyretu mi bolo od zaludka lepsie. Vecer mi byvalo tazko este asi dva tyzdne. Brusko sa mi stratilo asi po mesiaci az

Ano,zrazu v 9.tyzdni zo dna na den prestali nevolnosti.Na kontrole v 12.tyzdni som sa dozvedela,ze vyvoj zastal v 9.tyzdni.Takze to presne sedelo.