Zlatokop
Ahojte.Co by ste povedali na chlapa ktoremu ste uz mnoho odpustili,tolerujete jeho pohlad na svet aj ked je diametralne odlisny od toho vasho s vedomim ze nikoho netreba menit a byt s nim je predsa moja volba nik ma nenuti takze stazovat sa nema zmysel.
Byva u mna rok a neprispieva vobec na domacnost-financne.Narodilo sa nam dietatko a slubov bolo kopec ako sa o nas postara.Presli 2mesiace ktore mal tahat on a do dnesneho dna som nevidela od neho ani euro.Je dobrovolne nezamestnany a spokojny a vysmiaty ze ziaden problem.Taham vsetko sama a uvedomujem si ze nastupom na rodicak to cele padne na hubu-nezvladnem to....Poslat ho prec je jedina moznost ale nedokazem to urobit.Zmena v jeho vnimani reality a zavazkov je zrejme nemenna.Stve ma vsak ze som do nasho vztahu vela investovala a vidim,citim ze k zmene sa nedostanem.Ma niektora podobnu skusenost?
@majkeel toto, čo Ty opisuješ, je čisté špekulantstvo. Ja som sa vydávala 20 ročná za 21 ročného, nič sme nemali, len jeden druhého a štyri zdravé ruky na prácu, a predstav si do dnešných dní sme spolu - lenže, vieš kde je chyba ? Dnešní mladí chcú všetko hneď, aj dom, aj dobrú robotu, aj veľa peňazí, aj min. tri fára pred barákom...ale to sa hneď nedá. Skromnosť by to chcelo a začínať z ničoho, aby sa tak spolu naučili žiť a vážiť si aj jeden druhého a všetko to, čo dosiahli, lenže to ide len postupne a časom....( samozrejme, klobúk pred tými mladými, ktorí sú zasa výnimkou. )
@libawet a zabudla si dodat, ze okrem toho, ze to chcu hned, tak najlepsie bez akehokolvek usilia. Nie vzdy, ale bohuzial dost casto.
@dskjhfdlkdjhl presne....mám tu kolegu má 35, teraz ešte len nastúpil a už len výhody hľadá, kde, čo a ako získať aký bonus, roboty tu veľa nenarobí, tá ho nejako príliš neláka. Som z toho taká trochu nesvoja, lebo keď som ja do práce ako 20-ročná nastúpila, tak som sa snažila, aby len nikto nič na mňa zlé nepovedal a robila ako blázon, snažila sa, nejaké výhody navyše alebo bonusy, to som ani len nechyrovala, som bola rada, že mi plat dali. Teraz - mladý príde, prvé, čo je - kde je mobil, PC, internet jasná vec, no a hybaj za kariérou, aby aj to služobné auto časom bolo...že má čosi aj robiť ? Samozrejme, že je expert.....
@zrzka696 držím ti palce, zbav sa ho.. teraz je to určite ťažké ale o pár mesiacov/ rokov si poďakuješ a budeš hrdá na seba. poznám takého príživníka, moju príbuznú totálne zničil.. nemôže byť láska tam kde je to jednému úplne jedno. Veľa síl
Mňa by veľmi zaujímalo, čo spravil s tými 10 000 € ??????? Prepil, prehral, dlhy mal?????
@zrzka696 vyhodte ho co najskor. Viem mate strach ale ten chlap vas bude vyciciavat cely zivot a tahat na dno. Sudnou cestou vyzivne aj ked asi ho nikdy neuvidite. Z okolia som videla dva taketo pripady a nebol tam ziadny happy end. Urcite sa o seba a dieta viete postarat lepsie ako on. Vela stastia a sily.
@zrzka696 Teraz si uz mama a prvorade by malo byt pre teba tvoje dieta, nie parazit a prizivnik, nech akokolvek sarmantny. Potrebujes zabezpecit dieta, v jeho zaujme nie je aby muselo byt od 6 mesiacov v opatere uz nie najmladsej babicky. Takze mladeho pana vyhod, daj na sud ziadost o vymeranie vyzivneho a zhanaj dokazy o tom, ze si mu pozicala 10 000 EUR a skus ich vymoct spat. Budu sa vam s dcerou hodit. Neboj, aj ked nema pracu, vyzivne mu vymeraju podla jeho zarobkoveho potencialu a pokial si ju nenajde, pojde do basy. Je to pre tvoje dieta, v tejto chvili tvoju najblizsiu bytost na svete, ktora je na tebe uplne zavisla. Na tvojom zdravom rozume, na tom ako dokazes bojovat za NU. Prepac, ale tu ide o tvoje dieta a nejake to pobluznenie sobasnym podvodnikom by malo ist bokom. Si uz mama, tak si svoje mlada chran. Vies co si mu mohla dopriat za 10 000 EUR - kolko mesiacov svojej pritomnosti, kolko lekcii anglictiny, kolko krasnych vyletov? A ty sa toho vzdas z akoze lasky k nezodpovednemu gigolovi? Vsak uz jedno dieta mas, naco ti je dalsie dospele? To je faj, ze sa s malou hra, aj moje deti sa spolu hraju. To je fajn, ze ho mala zboznuje, ale to aj moja najmladsia zboznuje svoju o 3 roky starsiu sestru. To aky vzor bude mat tvoja dcera v otcovi? Cim skor to tvoje starsie decko prinutis (aj sudnou cestou), aby sa spravalo ako muz, tym lespie pre vsetkych (aj pre neho).
@zrzka696 tvoj príbeh mi trošku pripomína život mojej kamošky, sle nemajú spolu dieťa. Jej chlap síce do práce chodí, ale na čo dáva prachy ona netuší. Na nájom síce prispeje ale tým aj padla...a sem tam ho samozrejme nezaplatí...ak treba auto, karaván, vlečku, atď všetko kupuje kamoška kt.na ňom teda oplieska už veru dosť...aj nové auto jej rozmlätil. Je od nej o 9 rok.mladší...a je to takto roky rokúce a iné ani nikdy nebude. Ale ty najlepšie aama vieš, koľko ti už toho nasľuboval, takže k tomu netreba viac dodať.
A to je jasné že pôjde len nohami napred, kde inde by mu tak dobre bolo a prepáč, ale také teliatko našiel?
@libawet máte pravdu, ale zase keď sa porovnávam napríklad s mojimi rodičmi u nich je tá "skromnosť" akoby na škodu.. v živote si neplnili sny, nikde neboli, jediné čo ich zaujíma je telka a spať, alebo na pivo a spať. teraz sú už také možnosti že každý sa snaží využiť to na maximum. ale hej niekedy je to skôr na škodu že to chceme všetko hneď naraz.. mne toto vyčíta môj drahy že mi stále nie je dosť, aj cestovať chcem, aj byt zariaďovať, ťažko sa vzdávam snov. tak ešteže ma on drží pri zemi trochu 🙂)
Moje dieta je pre mna prvorade samozrejme o tom tu nikoho nemienim oboznamovat.To ze som mu pozicala prachy bolo moje rozhodnutie lebo potreboval pomoc.Mam zrejme prehnane rozvinute socialne citenie 🙂.Naozaj by ma.vtedy nenapadlo ze mi ich nevrati.Ale je to naozaj moja hlupost?Myslim si ze som obozretna,predtym som to nikdy neurobila brala som to ako pomoc.Ano odrbal ma a?Co mam teraz robit?Ved sa nestazujem len konstatujem.Neverim v nic len v jednu krasnu vec a to je karma.Ja sa mu mstit nemienim tak ako nikomu.Nejde si ho...A ja sa tak akurat mozem poucit a zrejme az pousmiat nad mojou hlupostou,dobrotou?Neviem rozhodne mi ich uz ale nik nevrati.Ale zas mam nadhernu dceru a tu by mi iny chlap nedal som o tom presvedcena.Nikdy som nemala nudzu na chlapov,aj dlhodoby vztah a az teraz sa to stalo skutocnostou.
pekne mu zbaľ kufor a nech ide preč, príživník.....tak máte spolu dieťa a ty máš financovať domácnosť? .......mám takého suseda, presne tvoja situácia. nechápem alebo obdivujem tú babu, že to s ním ešte ťahá.
@sivypegas no, skor parazit ako drzgros, ale zbytocne jej to tu vsetky vysvetluju, ona ho este bude obhajovat a nevyhodi ho, radsej sa necha obrat aj o posledne. Este ju prehovori, aby aj dom na neho prepisala, lebo on do cudzieho investovat nebude a potom sa este len bude cudovat.

@zrzka696 To znie akoby si zaplatila 10 000 EUR za dieťa. Prečo si myslíš, že nik iný by ti dieťa nedal?
Žijem s dieťaťom, čo bolo pred veľa rokmi v pozícii tvojho dieťaťa. Sedelo všetko, staršia mama, príživník, posledná šanca na dieťa...
Dostal ju do hrobu a mojho muža do detského domova.
@zrzka696 ale ty len pises ze sa nestazujes ok chaoem chcela si sa asi vykecat a nieco si vypocut a svojim sposobom.sa mozno iba utvrdit v tom co uz vies 🙂
Otazne je co chces robit ? Takto chces zit aj nadalej ? Chces povedat ze ti to nevadi ? Aspon keby mal snahu zamestnat sa ale on vyslovene nechce a to je nieco uplne ine.A tie reci ze prispievat do cudzieho no coment
totoje hadam len vymyslena story.
Ano bol to vtip mala som pocit ze nebude problem to pochopit.Osvietena som dakujem 🙂.Sranda citala som tu ked som mala cas par tem a vzdy prebiehali a koncili podobne ako u mna.Urazky,zosmiesnovanie....Teraz uz nema vyznam cokolvek napisat je to moooc rozvedene a uz sa straca podstata.Dovod napisania prvotneho textu som uz okomentovala ma zmysel pisat to kazdej?Dakujem za uprimnost a dobre mienene rady...A ano viem co mam urobit...
@zrzka696 Teba nikto nezosmiesnuje, Ty to zvladas sama. Keby si si precitala len to, co si sem sama o nom napisala a aspon trochu sa zamysela, tak by si mu uz balila veci. Nedaju sa mi pridavat prispevky, az ked tam pridam tieto infantilne obrazky.

@cecilia68 lahko sa to vsetko pise a hovori, len mnohokrat je tazke urobit ten krok, ked niekoho mame ozaj radi

@zrzka696 prečo myslíš,že iný chlap by ti nedal take krásne dieťa. Po svete behá milión deti a väčšina z nich sú krásne a výnimočne. Takže ak by to nebol tento chuj, možno by to bol práve úžasný chlap so zmyslom pre zodpovednost, teda pracujúci. Tvoj zlatokop nespĺňa žiadne kritérium pre, ktoré by si s ním iné ženy začali. Takže máš len 2moznosti 1.poslat ho do prdele skôr ako to spraví on (nájde si výhodnejší biznis v krajskom obale) alebo kým ťa neskasne tak,že prídeš o strechu nad hlavou. 2. Zostať s nim, ty do roboty a on na rodicak (zväz či ti ten chlap stojí za to, že nebudeš pri prvých slovách a krokoch svojho dieťaťa , čo ti raz dcéra môže vyčítať or bude viac inklinovat k otcovi).
@zrzka696 niektoré ženy priťahujú práve takýto muži. Povedala by som, vyznávajúci iné hodnoty, ako väčšinová spoločnosť. Často majú aj charizmu, ktorej žena podľahne. Ak sa stretnú dvaja podobní, problém nie je. Problém vznikne, keď žene ten jeho diametrálne odlišný pohľad na svet začne vadiť. Lebo prišlo dieťa, zodpovednosť a on je stále na svojej vlne. A ak je takémuto chlapovi blízka manipulácia, zneužívanie - žena je v pasci. Lebo jej aj istý čas trvá, pokým si uvedomí, v akej situácii sa nachádza. A aká je pre ňu nevýhodná a nerovnovážna.
K rozhodnutiu poslať ho preč, potrebuješ vnútorne dozrieť. Ten čas netreba unáhliť. Možno sa viac otvoriť kamarátkam a hovoriť o tom. Otvorenie sa, opora, pohľad iných Ti viac otvorí oči a dá energiu urobiť rozhodnutie. U Teba vnímam nastavenie záchrankyne - ale tento postoj často práve zhoršuje situáciu. Namiesto toho, aby si on riešil problém, Ty ho v ňom udržiavaš, že mu napríklad dáš peniaze.
Určite sa neobviňuj, lebo pôjdeš proti sebe. A nebuď na seba tvrdá, ak by si ho nedokázala hneď vyhodiť. Často krát je dlhá doba, kým si žena vôbec uvedomí, do čoho sa namočila. Môžem Ti cez správu, ak chceš, posunúť knihu v PDF Ženy, ktoré milujú príliš. Verím tomu, že by si sa v nej našla a pochopila aj vnútorne, nevedomé motivácie do takého vzťahu vôbec vstúpiť.

@majkeel nebude to skôr problém dnešnej mladej generácie, ktorá sa už nechce prispôsobiť nikomu a ničomu a robiť kompromisy? Je dosť egoistická - a zasa, česť výnimkám. Staršie ročníky to skôr brali tak, že si pomáhame navzájom, tie ešte staršie - skôr, že robí len žena doma, muž živí rodinu.