(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@leishmania ale ja tu stále hovorím o oxygenácii organizmu ,nie o lokálnej oxygenácii tkaniva ,pretože je to tu tak od av a prevenara prezentované a to je rozdieľ ,máš pocit ,že dieťa pri otvorenej zlomenine a celkovo dobrej imunite nemá prečo dostať pseudomonas alebo aj tetanus ,ale má a to nie je sa vyhýbanie aj tí starý ľudia majú dobrú oxyganáciu organizmu a keby nemali nejaké deštruktívne zranenie alebo dajme tomu bercov vred nemajú prečo infekt dostať ,ale samozrejme zotavenie je ťažšie pretože zväčša majú nejakú primárnu chorobu ...takže z mojej strany dopovedané .... 😉
@sanym ten prispevok som ani neprecitala .... zmazali ho skor.... v upozorneniach ukazuje len zaciatok.....akurat po presmerovani ho uz nenajde... a na domnenky som zvyknuta..obycajne si tu ludia myslia ze ma za nazory ktore tu prezentujem platia.... 😀 😀 😀 tak pribuzenstvo s adminom je slaby odvar...
@sanym no neviem fakt čo tam bolo písané na teba ,bolo tu už zmazané ,ale asi to bolo dosť tvrdý odvar a myslím si ,že ten by si tu zaslúžil niekto iný nie ty ..lebo patríš k celkom slušným diskutujúcim ,preto mi je zvláštne ,že niekto niečo vulgárne adresoval tebe ....no asi sa to nedozvieme ,ale je to škoda....
@leishmania nič tam dnes nie je, milujem slovensko ,to je asi jediné na pozeranie... 😉
@aristka myslela som nieco co si na nete kuknem, telku som si uz aj odvykla pozerat...krpec zaspava pri otvorenych dveriach, niekedy aj celkom dlho tak by ho o rusilo a aj tak tam nic nedavaju...
@sanym jaj...no ved kym nedavaju pokuty len mazu tak nevadi 😀 len fakt som chcela tip na dobry film a tu to zije 😀
@leishmania skús v inej téme, v tejto mažú príspevky ktoré porušujú pravidlá skôr než ich autor stihne odoslať. 😀
nazivo by sme si podla mna celkom dobre pokecali...aj s aristkou 😀 by t bola sranda take stretko keby sa diskutujuci tejto temy stretli podebatit 😀 podla mna by to bolo bez krviprelievania, zopar ludi by demonstrativne odislo a zvysok by sa aj celkom zabavil 😀
tak to asi este nie som v merku...mne len ryhlo profilovky mazu ak som na nich zle natocena 😀
@leishmania neboj určite by sme si porozumeli ,či očkuje niekto alebo neočkuje ,fakt tu nemám s pár ľudmi problém ,síce ich spočítam na prstoch jednej ruky ,ale sú ..... 😉..aj mne zmazali profilovku ...čo už
@leishmania Len pri tom krviprelievani, nezabudni mat dobre okysliceny organizmus, C.vitamin a mydlovu vodu a daj pozor, aby ti nezavolali sanitku, lebo ta tetanovka neminie 😀
Ospravedlnujem sa, damy, neodolala som 😀
PS: Aj ja by som sa pridala. Ale dufam, ze by sme pokecali aj o pocasi, nielen o ockovani. Cmuk
@leishmania nenechaj sa otravit a vyprovokovavať aristka to skuša na každeho....a bolo by škoda keby si ty kvoli nej prestala prispievať pretože myslim si že hovorím aj za viacerých ty si viac ako 10 aristiek 😀 😀 😀
poviem vam skusenosť s praxe netyka sa to osobn mojho dietata ale kvazi neterky, dieta predčasne narodene v sučastnosti ma 2 a pol roka,mamina si dala záležať na očkovaní povinnom aj nepovinnom, pretože chcela pre svoje dieta len to "najlepšie"dievčatko v kuse chore do mesiaca aj 2 krát antibiotika a terz to došlo až k hnačkám a vracaniu čo neprestava a stale pchanie antibiotikami a to ešte nie je dieta v kolektíve, mamina slepo doveruje pediatričke a už sa buria starí rodičia a svokrovci že niečo nie je vporiadku , imunita v prdeli dieta neustale zahlienene ked ju čo i len ofukne hned chore a mamina si mysli že čím viac ju da zaočkovať tym viac bude jej dieta zdravšie ale opak je pravdou tak čo mi na to poviete?

@sanym no v každom prípade je to veľmi zaujímavé... tvoj príspevok som stihla vidieť, no po refreshi bol zrazu preč a obrázok, ktorý nahlásilo viacero ľudí sa tu vynímal ešte 2 dni