icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
zuzana723
29. nov 2013

@sanym no v každom prípade je to veľmi zaujímavé... tvoj príspevok som stihla vidieť, no po refreshi bol zrazu preč a obrázok, ktorý nahlásilo viacero ľudí sa tu vynímal ešte 2 dni

aristka
29. nov 2013

@leishmania ale ja tu stále hovorím o oxygenácii organizmu ,nie o lokálnej oxygenácii tkaniva ,pretože je to tu tak od av a prevenara prezentované a to je rozdieľ ,máš pocit ,že dieťa pri otvorenej zlomenine a celkovo dobrej imunite nemá prečo dostať pseudomonas alebo aj tetanus ,ale má a to nie je sa vyhýbanie aj tí starý ľudia majú dobrú oxyganáciu organizmu a keby nemali nejaké deštruktívne zranenie alebo dajme tomu bercov vred nemajú prečo infekt dostať ,ale samozrejme zotavenie je ťažšie pretože zväčša majú nejakú primárnu chorobu ...takže z mojej strany dopovedané .... 😉

pectore
29. nov 2013

@sanym ten prispevok som ani neprecitala .... zmazali ho skor.... v upozorneniach ukazuje len zaciatok.....akurat po presmerovani ho uz nenajde... a na domnenky som zvyknuta..obycajne si tu ludia myslia ze ma za nazory ktore tu prezentujem platia.... 😀 😀 😀 tak pribuzenstvo s adminom je slaby odvar...

sanym
29. nov 2013

@zuzana723 veď to. Ja som v živote žiadny príspevok nenahlásila, ale už som si všimla aj v iných témach, že to niekedy trvá aj pár dní a pri mojom príspevku takáto expresná rýchlosť. 😝

sanym
29. nov 2013

@pectore to príbuzenstvo som neadresovala konkrétne tebe, písala som "niektorá". A nikdy som nepísala, že niekomu platia, to by si snáď našli niekoho schopnejšieho, ale človek nikdy nevie...

aristka
29. nov 2013

@sanym no neviem fakt čo tam bolo písané na teba ,bolo tu už zmazané ,ale asi to bolo dosť tvrdý odvar a myslím si ,že ten by si tu zaslúžil niekto iný nie ty ..lebo patríš k celkom slušným diskutujúcim ,preto mi je zvláštne ,že niekto niečo vulgárne adresoval tebe ....no asi sa to nedozvieme ,ale je to škoda....

fidka79
Odpoveď bola odstránená
pectore
29. nov 2013

@sanym ja si tiez myslim.... 😀

leishmania
29. nov 2013

nejaky tip na film na vecer? :D

aristka
29. nov 2013

@leishmania nič tam dnes nie je, milujem slovensko ,to je asi jediné na pozeranie... 😉

leishmania
29. nov 2013

@aristka myslela som nieco co si na nete kuknem, telku som si uz aj odvykla pozerat...krpec zaspava pri otvorenych dveriach, niekedy aj celkom dlho tak by ho o rusilo a aj tak tam nic nedavaju...

sanym
29. nov 2013

@leishmania zmažú ťa, že si mimo témy 😀 😀

sanym
29. nov 2013

@aristka a ja som myslela, že pozeráš len dokumenty o oxygenácii 😉

aristka
29. nov 2013

@sanym 😀

leishmania
29. nov 2013

@sanym jaj...no ved kym nedavaju pokuty len mazu tak nevadi 😀 len fakt som chcela tip na dobry film a tu to zije 😀

sanym
29. nov 2013

@leishmania skús v inej téme, v tejto mažú príspevky ktoré porušujú pravidlá skôr než ich autor stihne odoslať. 😀

aristka
29. nov 2013

@sanym ja nemusím ,toto sú veci,oxygenácia ,ktoré ja musím ovládať a rieši sa to u nás neustále .... 😉 a som zvedavá koho prvého zmažú ,mimo tému ,ale slušne...

leishmania
29. nov 2013

nazivo by sme si podla mna celkom dobre pokecali...aj s aristkou 😀 by t bola sranda take stretko keby sa diskutujuci tejto temy stretli podebatit 😀 podla mna by to bolo bez krviprelievania, zopar ludi by demonstrativne odislo a zvysok by sa aj celkom zabavil 😀

prevenar
29. nov 2013

@sanym aj pri mne zvyknu byt hyper-rychli - do par minut / hodin . ked nahlasim nejaku totalnu nehoraznost ja ..tak trva aj 3 dni kym to zmazu . 🙂

nust ..da sa to vyjadrit vakcinacnym zargonom ... " NAHODA " 😀

leishmania
29. nov 2013

tak to asi este nie som v merku...mne len ryhlo profilovky mazu ak som na nich zle natocena 😀

aristka
29. nov 2013

@leishmania neboj určite by sme si porozumeli ,či očkuje niekto alebo neočkuje ,fakt tu nemám s pár ľudmi problém ,síce ich spočítam na prstoch jednej ruky ,ale sú ..... 😉..aj mne zmazali profilovku ...čo už

norwayka
29. nov 2013

@leishmania Len pri tom krviprelievani, nezabudni mat dobre okysliceny organizmus, C.vitamin a mydlovu vodu a daj pozor, aby ti nezavolali sanitku, lebo ta tetanovka neminie 😀

Ospravedlnujem sa, damy, neodolala som 😀

PS: Aj ja by som sa pridala. Ale dufam, ze by sme pokecali aj o pocasi, nielen o ockovani. Cmuk

kreativna
30. nov 2013

@sanym ak možeš pošli mi tvoj príspevok do ip lebo sa nestačim divit čo sa tu deje...

kreativna
30. nov 2013

@zuzana723 už sa prihlasila a neviem čim so si to zaslužila pozvala aj mna...

kreativna
30. nov 2013

@sanym ja si tiež začínam myslieť že to s tým zmazávaním príspevkov nie je s kostolným poriadkom, že by admin mal na každeho iný meter?

natas4
30. nov 2013

Tie vase konspiracie vam uz prerastaju cez hlavu ako tak citam posledne strany

kreativna
30. nov 2013

@leishmania nenechaj sa otravit a vyprovokovavať aristka to skuša na každeho....a bolo by škoda keby si ty kvoli nej prestala prispievať pretože myslim si že hovorím aj za viacerých ty si viac ako 10 aristiek 😀 😀 😀

kreativna
30. nov 2013

poviem vam skusenosť s praxe netyka sa to osobn mojho dietata ale kvazi neterky, dieta predčasne narodene v sučastnosti ma 2 a pol roka,mamina si dala záležať na očkovaní povinnom aj nepovinnom, pretože chcela pre svoje dieta len to "najlepšie"dievčatko v kuse chore do mesiaca aj 2 krát antibiotika a terz to došlo až k hnačkám a vracaniu čo neprestava a stale pchanie antibiotikami a to ešte nie je dieta v kolektíve, mamina slepo doveruje pediatričke a už sa buria starí rodičia a svokrovci že niečo nie je vporiadku , imunita v prdeli dieta neustale zahlienene ked ju čo i len ofukne hned chore a mamina si mysli že čím viac ju da zaočkovať tym viac bude jej dieta zdravšie ale opak je pravdou tak čo mi na to poviete?

natas4
1. dec 2013

@kreativna odpoviem ti takto, ze moja dcera je komplet zaockovana, chodi do kolektivu a zatial brala dva x ATB, nema ziadne alergie ani exem...su neockovane deti, ktore maju exemy, alergie a su dost casto chore

fidka79
Odpoveď bola odstránená