(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@aristka ale veď ich nahlasuj, kľudne, klikaj klikaj čo ti prsty stačia. Apropo ja som tvoje ani žiadne iné nenahlasovala, za to mi to tu fakt nestojí a ani nemám na to čas, akože nič v zlom. A keď som dobre videla, aj ja tam mám niečo vymazané, už ani neviem čo to bolo a je mi to fuk.
@zuzkaanicka čudujem, priznávam bola som naivná- môj príspevok bol zmazaný ako urážlivý, petotov zmizol, akoby ani neexistoval.
@lucus83 to zmiznutie bez stopy-to tu nie je prvy-krat, bohuzial ... to je MK spravodlivost 😝
@zuzkaanicka @lucus83 ja by som este jedno chcela vediet, ako sa vyberaju prispevky na zmazanie... Proste dozvediet sa tie vyberove kriteria...Lebo tusaka mam dost silneho, ale vediet to exaktne. Toto keby som sa dozvedela, mozem povazovat tento rok za uspesny.
Ale ano, taka je skutocnost na MK. Pravda uraza a zavadzanie sa pre istotu vymaze. Keby nieco, tak nic. 😝 Vsak ano @petot @mariosmykal ?
@zuzkaanicka vsak vies, ITckar, je diagnoza... Ked musis, tak musia. Snad mi panove prominou, tolku odvahu
Vakcina proti chripke nie je taka ucinna, ako vyrobca ocakaval, ale CDC aj tak odporuca ockovat http://www.msn.com/en-us/news/us/the-flu-vaccin...
Este jeden clanok, trochu obsiahlejsi k ucinnosti vakciny proti chripke tento rok http://www.cbsnews.com/news/flu-shot-may-not-be...
Ahojte @denduska @aristka @zita19 @petot . Tak sa nám toho za posledné obdobie nazbieralo. Oceňujem, že diskusia je už menej o hádkach a urážkach ako kedysi, ale ešte je na čom pracovať. Preto sa pokúste na tom zapracovať, inak to dotiahnete na zákaz prispievať do diskusie. Upozornenie sa týka @denduska @aristka @zita19 a @petot . A čo sa týka nás adminov, tak stále nám ide o to isté. Aby bola diskusia bez snáh nasilu pretláčať vlastný názor a urážať pritom kohokoľvek len preto, že má iný názor. Nie je našou snahou hovoriť, kto má alebo nemá pravdu, ale iba zakročiť, ak vidieť, že niekto diskutuje agresívne a snaží sa nad ostatnými "vyhrať". Prajem pekný deň.
@mariosmykal nehnevajte sa na mna, ale mohli by ste vysvetlit, preco boli zmazane prispevky @lucus83 s poznamkou, ze urazala? ... alebo uz staci, ze to dostatocne vela ludi oznaci ako urazku a uz je to urazka???? ... aj ked tam ziadna urazka nebola? ... a ked na to @zita19 upozorni, tak ju upozornite, ze si ma davat pozor, aby ste ju nestopli? 😝
@mariosmykal ďakujem za upozornenie, a chcem len podotknúť, že ja som užívateľku @aristka neoslovila ako prvá, ani som to nikdy nemala v úmysle, oslovila ona mňa a to hneď dĺhým urážajucim príspevkom - už je vymazaný, veľká škoda, že som si ho neuložila. Následne ďalším a nie jedným, taktiež vymazané. Je mi úprimne jedno, čo si ona o mne osobne myslí, ale nenechám sa urážať len preto, že jej nepasuje môj osobný názor, na ktorý mám plné právo tak ako ona na svoj, len ho nepotrebujem povyšovať nad ten jej. A pri všetkej úcte, aby mi niekto vypisoval "píšeš čudne" "si drzá" "uplatila si admina" a podobné veci..? Myslím, že odtiaľ-potiaľ.
@mariosmykal nepochopila som preco som prave ja upozornena. Ale v pohode. Pomaly si zvykam, ze sa tu pouzivaju rozne metre na prispievatelov a rozne metody, ktorymi sa riesia a "riesia" nevhodne prispevky. Ja som na MK reletivne kratko, cosi malo ako rok. Mozno raz pride den, ked sa aj s tymto vyrovnam.

@saska.t Keby neišlo o zdravie, bolo by to až komické. Takto je to obrovská tragikomedia, ako bohužiaľ skoro celé zdravotníctvo u nás.