(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@denduska tu uvádzaš, že očkovanie sposobuje autizmus, stále si o tom presvedčená, pani doktorka antivaxerka? https://www.modrykonik.sk/forum/ockovanie-deti/nesuhlas-s-povinnym-ockovanim/
@adsumus nechce sa mi to vôbec čítať ale čo sa vlastne do mňa toľko staráš? Akým právom? Keď na niečo pozmením názor, nie som povinná ťa žiadať o dovolenie. Veci okolo mojich detí riešim výsostne s ich otcom. To je jediná osoba na svete, čo má do toho čo vstupovať. Očkujem a budem si očkovať tak ako chcem. Aj keď sa s aristkou a kvietou rozlejete na kolomaž. Vyťahuj čo chceš a odkiaľ chceš. Robíš tým obraz ale o sebe a nie mne.
@adsumus zaujímať sa a robiť si posmech sú dve odlišné veci. Len božechráň teba podpichnúť, budeš to pripomínať a fňukať na každej strane aspoň 5krát. Hlavne, že ty môžeš, to je v poriadku. Ale ak ti robí dobre táto virtuálna onania na tých čo majú iný názor..s tým ja nič neurobím. Tak a už naozaj pekný večer 😉
@denduska uz ta nazvali aj anivaxerkou😀 a vytahuju veci stare 6 rokov...no koment...to normalny clovek nerobi...ale mne to je uz davno jasne...inak, ze sa este vobec natahujes.....keby si im pritakala, si tu vynasana do neba.....ale to, ze to nerobis a este mas aj titul (a este aj z mediciny)....to proste nemozu prezut. (lebo to predsa lekar dovolit nemoze....haha.....keby vedeli, co nechcu).....inak "tu onaniu" si nemala pouzit....to za to dostanes nandano 😀 (idem si ja grvirovat radsej prsten 😀 😎 )
pa a polepsi sa! 😝 (nech tu tych onych antivaxerov dobre prezentujes.....).....boze lepsi vecer snad ani nemozem mat 😅
@sorciera24 mne to vobec nevadí, že má kočka titul z medicíny, ale prečo píše o onánii v očkovacej teme? a to má byť doktorka?
@sorciera24 no no! Pani DOKTORKA antivaxerka, si pamätaj 😀 dnes som mala po dlhom čase takú náladu sa trošku odventilovať..a toto tu je zaručený spôsob odpútania sa od starostí a domácnosti..však ale mi to zráta zachvíľu, aj domácnosť aj ostatná "obec" (vidíš, mohla som použiť aj slovo obcovanie..milujem slovenský jazyk..má toľko zákutí 😀 ) aj tebe pekný večer 😉
tak zase no... virtuálnou onaniou myslela @denduska predpokladám slovné odbavovanie sa na niekom... nie onaniu ako takú...
to neznamená, že s jej názormi súhlasím, ale snažme sa tu zachovať aspoň akú-takú objektivitu.
@curious_george nie, nie ona už mala sexuálne narážky častejšie, kompenzovaný človek nepoužíva také vyrazivo. ked tebe napíše, že sa na nej odbavuješ ako budeš reagovať, priprav sa. 😀

@sanym no však to. Načase si vstúpiť do seba 😀