icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
denduska
7. máj 2015

@sanym no však to. Načase si vstúpiť do seba 😀

jvlo
7. máj 2015

@kvieta tak potom odporúčam absolvovať znova prvú triedu ZŠ, lebo máš vážne nedostatky v čítaní

adsumus
7. máj 2015

@denduska tu uvádzaš, že očkovanie sposobuje autizmus, stále si o tom presvedčená, pani doktorka antivaxerka? https://www.modrykonik.sk/forum/ockovanie-deti/nesuhlas-s-povinnym-ockovanim/

adsumus
7. máj 2015

@jvlo ty tak vieš posudiť kto má nedostatky. 😀

kvieta
7. máj 2015

@jvlo Nedokázala si to vyriešiť na mieste, neriešila si to ani na kompetentných miestach, ak samozrejme nerátam MK a ja sa mám vrátiť do 1.r. ZŠ? Chcela by som vidieť, ako si sa bavila s dr. Musela to byť lahôdka☹

adsumus
7. máj 2015

@kvieta bud rada, že na základku, iných posielaju aj na psychiatriu, ešte si dobre obišla, mna na osobitku dávali. uváž ten blud. 😨

denduska
7. máj 2015

@adsumus nechce sa mi to vôbec čítať ale čo sa vlastne do mňa toľko staráš? Akým právom? Keď na niečo pozmením názor, nie som povinná ťa žiadať o dovolenie. Veci okolo mojich detí riešim výsostne s ich otcom. To je jediná osoba na svete, čo má do toho čo vstupovať. Očkujem a budem si očkovať tak ako chcem. Aj keď sa s aristkou a kvietou rozlejete na kolomaž. Vyťahuj čo chceš a odkiaľ chceš. Robíš tým obraz ale o sebe a nie mne.

adsumus
7. máj 2015

@denduska no ved si kludne rob, čo chceš, ale píšeš o tom na verejnom fore, tak sa nečuduj, že sa ludia aj zaujímaju, ved preto to asi píšeš, či prečo? máme si to dať vygravirovať na prstene?

denduska
7. máj 2015

@adsumus zaujímať sa a robiť si posmech sú dve odlišné veci. Len božechráň teba podpichnúť, budeš to pripomínať a fňukať na každej strane aspoň 5krát. Hlavne, že ty môžeš, to je v poriadku. Ale ak ti robí dobre táto virtuálna onania na tých čo majú iný názor..s tým ja nič neurobím. Tak a už naozaj pekný večer 😉

adsumus
7. máj 2015

@denduska ty máš akosi moc narážok o sexe,nemyslím si že to patrí do diskudie o očkovaní deti.

sorciera24
7. máj 2015

@denduska uz ta nazvali aj anivaxerkou😀 a vytahuju veci stare 6 rokov...no koment...to normalny clovek nerobi...ale mne to je uz davno jasne...inak, ze sa este vobec natahujes.....keby si im pritakala, si tu vynasana do neba.....ale to, ze to nerobis a este mas aj titul (a este aj z mediciny)....to proste nemozu prezut. (lebo to predsa lekar dovolit nemoze....haha.....keby vedeli, co nechcu).....inak "tu onaniu" si nemala pouzit....to za to dostanes nandano 😀 (idem si ja grvirovat radsej prsten 😀 😎 )
pa a polepsi sa! 😝 (nech tu tych onych antivaxerov dobre prezentujes.....).....boze lepsi vecer snad ani nemozem mat 😅

adsumus
7. máj 2015

@sorciera24 mne to vobec nevadí, že má kočka titul z medicíny, ale prečo píše o onánii v očkovacej teme? a to má byť doktorka?

sorciera24
7. máj 2015

@adsumus spytaj sa jej, nie mna.... 😝

denduska
7. máj 2015

@sorciera24 no no! Pani DOKTORKA antivaxerka, si pamätaj 😀 dnes som mala po dlhom čase takú náladu sa trošku odventilovať..a toto tu je zaručený spôsob odpútania sa od starostí a domácnosti..však ale mi to zráta zachvíľu, aj domácnosť aj ostatná "obec" (vidíš, mohla som použiť aj slovo obcovanie..milujem slovenský jazyk..má toľko zákutí 😀 ) aj tebe pekný večer 😉

adsumus
7. máj 2015

@denduska tak si sa odventilovala (fuhaiha) a teraz k veci, stale presadzuješ, že očkovanie spôsobuje autizmus?

curious_george
7. máj 2015

tak zase no... virtuálnou onaniou myslela @denduska predpokladám slovné odbavovanie sa na niekom... nie onaniu ako takú...
to neznamená, že s jej názormi súhlasím, ale snažme sa tu zachovať aspoň akú-takú objektivitu.

adsumus
7. máj 2015

@curious_george nie, nie ona už mala sexuálne narážky častejšie, kompenzovaný človek nepoužíva také vyrazivo. ked tebe napíše, že sa na nej odbavuješ ako budeš reagovať, priprav sa. 😀

sanym
7. máj 2015

@adsumus obrazné pomenovania ti zrejme robia problémy 🙂

adsumus
7. máj 2015

@sanym ano?

sanym
7. máj 2015

@adsumus môžem sa opýtať, aký je to "kompenzovaný človek"?

adsumus
7. máj 2015

@sanym pohladaj na nete

sanym
7. máj 2015

@adsumus vysvetlenie slovného spojenia "kompenzovaný človek" som v tvojom odkaze nenašla. Nevadí, napíšem do JULS 🙂

sanym
7. máj 2015

@adsumus ten odkaz nejak podozrivo rýchle zmizol 🙂

denduska
7. máj 2015

@adsumus sklamem ťa 😉

adsumus
7. máj 2015

@sanym máš ho v pripomienkach. čo hovoíš ty na ludí, čo používaju sexuáln enarážky v asexuálnej debate? podla teba im mozog pracuej dobre?

sanym
7. máj 2015

@adsumus ja som ten odkaz stihla, veď ti píšem vyššie, že dané slovné spojenie sa tam nevysvetľuje. Ja som žiadne sexuálne narážky nepostrehla. Virtuálnu onaniu ti vysvetlil jeden pán tiež vyššie.

adsumus
7. máj 2015

@sanym ty si onaniu od dendy nepostrehla, ty si toho nepotrehla viac.

sanym
7. máj 2015

@adsumus ako povieš 🙂

adsumus
7. máj 2015

@sanym nie, nie ako ty povieš, denda žiadne sexuálne narážky nemá...pieskovisko, kde je pieskovisko? šup hlavu až pod spodok. 😀

petot
8. máj 2015

@monca1982 Nie som povinný odpovedať ľuďom bez elementárnej slušnosti.