(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@aristka
..ostava mi len zopakovat : svoj zivot si budes musiet zariadit bezomna - mojej skupiny, mojho blogu , atd. ci to nejak zvladnes to neviem ..na druhej strane ma to ani nejak specialne nezaujima 😀
OD NEZNAMEHO SLOVA K USPESNEMU PREDAJU.
( -vyuzit novost slova rotavirus a neznalost temy rotavirusovych infekcii na vyvolanie zaujmu medii
-vyuzit komunikacny potencial „aktivnych matiek” a poskytnut im na webe informacne zdroje a publikovany obsah na zdielanie
-vyuzit „snowball effect” sirenia informacii na internete a socialnych sietach )
Určite to stojí za prečítanie...
http://jozefmarecmudr.blog.sme.sk/c/428885/ocko...
Hlavne diskusia k clankom dr. Mareca stoji za precitanie a este viac na zamyslenie.
Vo vlastnom záujme súhlasíš a zaväzuješ sa, že nebudeš:
uverejňovať Príspevky, ktoré obsahujú neoverené, zavádzajúce, klamlivé, nepravdivé alebo pravdu skresľujúce informácie alebo akékoľvek iné (aj pravdivé) údaje, ktoré sú alebo by mohli byť spôsobilé privodiť ujmu Ostatným (napr. v dôsledku poškodenia ich dobrého mena, povesti a pod.),
uverejňovať Príspevky majúce charakter spamu, hoaxu alebo warezu,https://www.modrykonik.sk/rules/
@adsumus Nemam zaujem o diskusiu s tebou, viackrat som ti to pisala, aj som ta 🙂 opakovane ziadala, aby si ma neoslovovala.
To, ze ti prevenar nereaguje na otazky je tvoj problem, a spytaj sa jeho, nie mna. Nie som jeho hovorkyna, ani nie som v ziadnom vztahu k nemu, aby si mala dovod mna ziadat o vyjarenie k nemu.
Opakovane ta ziadam, neoslovuj ma.
12 ročný drobec, ktorý upozornil nato, že antivaxeri maju presne nula dokazov o tom, že očkovanie sposobuje autizmus, napádaný antivaxermi, že je podplatený, zmanipulovaný, sprostý, PR pracovník...no proste klasická znôška antivax urážok pre každeho kto s nimi nesuhlasí a odkrýva ich klamstvá, napádaju každeho, aj deti.
už ked vás nepresvedčia, aby ste sa nechránili proti chorobám, tak vás aspon zhanobia a dourážaju, donekonečna.
@adsumus tu nie je diskusia .aj ked sa o nu znazime.kedze je vela zo strany av nezodpovedaneho .bud ich nemas oslovovat .vsak su na verejnom fore a pravidlo neoslovovat by bolo zjavne odveci .no ale tu asi plati to nepisane pravidlo vid.zmazany tvoj podledny prispevok ...alebo sa nam dostane titulovania agent.uz si aj predajca ....ale vies co .ukazuje to jedno .ze na vlastme teorie nepoznaju odpoved .nieco sa vypluje a len to nevedia nejak ukoncit a schovavaju sa za invektiva ....pretoze inu moznost nemaju .ci maju byt ticho .co by bolo podla mna lepsie .lebo tak ako sa tu v podlednej dobe zhovadil prevenar .ktory sa v tychto jeho vodach pohybuje roky ...tak takto sa tu nezhovadil davno nikto ....ale tak mu treba .naco sa iteckar prace do zdravotnictva .ked tomu vobec nerozumie ....
@aristka ja som príšerne sklamaná, len nechápem prečo som si za tie roky ešte nezvykla. 😕
ešte koho by zaujímali reálne skusenosti mamičiek bez toho aby vás tam niekto označoval za agenta, skupina pre očko rodičov, ste vítaní.
@peter952 ano uráža mato, pretože ja tu prezentujem svoje názory a seba, rovnako ako každý iný, kto je tu ako reklama na niečo má byť označený, že je pro, ja nie som, nebola som ani nebudem, peniaze si zarábam ináč, ja nie som na vakcínach finančne zainteresovaná, ani nikto z mojej rodiny ani priatelov a ty tu o mne klameš, asi nemáš argumenty na podporu svojej viery v neočkovanie, tak potrebuješ aspon okydať druhého. tak len tak dalej a zakaždým ked napíšeš o mne klamstvo napíšem, že to je klamstvo, lebo to je klamstvo, tak si budeme písať kolem dokola to isté. A nie, nie nie som finančne zainteresovana na očkovaní a žiadam ťa aby si to o mne prestal písať, lebo je to klamstvo. Pekný den ti prajem. 🙂
P.S. A už sa k mojej osobe nevyjadruj, píš k teme, nato si hádam tu. Alebo si prišiel ib napádaž ludí za očkovanie?
@peter952 a ešte ponukam na zamyslenie tento postoj lekára, ktorý vystavoval umrtny list dieťaťu, ktoré zomrelo na záškrt, neočkované, samozrejme. Vieš po anglicky? ked nie preložím ti.
“I cursed all the vaccine hate-mongers in Kerala a thousand times in my mind as I was looking at him, my helplessness hid behind my face mask. I thought of blaming the parents for not vaccinating their child, but soon realised that it was not their fault. We have failed as a society, to educate people about vaccines and expose the anti-vaccine mafia in our State.”
Ahojte všetci,
na základe nedodržania predošlého upozornenia, aby ste rešpektovali názory iných a vyhli sa zbytočným urážkam a osobným útokom ste @aristka, @prevenar, @adsumus @kvieta práve obdržali mesačný zákaz prispievania do tohoto fóra, platný do 1.9.2016.
Po uplynutí tejto doby sa môžete vrátiť do fóra a naďalej komunikovať slušne, konštruktívne a vyhýbať sa osobným invektívam. ďakujeme