icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. sep 2016

@kvieta kludne si daj pauzu kedy uznáš za vhodné. 😉 ty zjavne v svojej koži si...hmmmm....

adsumus
18. sep 2016

@peter952 prečítaj si prosím ťa pekne linky, ktoré tu dávam.
http://www.szu.cz/uploads/IPO/IPO_v_CR_2015.pdf

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. sep 2016

@peter952 ty nevieš čítať ani?

peter952
Odpoveď bola odstránená
dekys
18. sep 2016

Deti kaslite už na to 😉

adsumus
18. sep 2016

@peter952 máš tam tabulky, prečítaj si. to sa nedá jedným printsceernom poriešiť. na str.3 máš napísane, že senioti očko neboli.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
18. sep 2016

@peter952 takže si beznádejný Ve věkových kategoriích 5–9 let a
20–39 let bylo očkováno 1 IPO, seni-
oři očkováni nebyli.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
zuzu1122
19. sep 2016

"Pravdu střeží batalióny lži."

kvieta
19. sep 2016

@peter952 A to s tou karanténou po očkovaní si kde čítal? Prosím prilož link s touto informáciou.

adsumus
19. sep 2016

„Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.“
– Mark Twain

Zdroj: http://citaty.net/autori/mark-twain/?q=3480

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
petot
19. sep 2016

@adsumus Pred časom si tu nadšene ukazovala článok z Austrálie o tom, ako po zavedení očkovania proti pneumokokom ochorenie ustúpilo. Už vtedy som upozorňoval, že časová súvislosť neznamená príčinnú súvislosť, a že údaje "pred" zavedením očkovania sú podozrivo skryté a ktovie, ako to vlastne bolo.

Vôbec si to však nebrala do úvahy a opakovala si stále svoju verziu o "veľkom úspechu". Mimochodom, moje podozrenie sa časom potvrdilo, ústup ochorenia prebiehal už pred zavedením očkovania.

No a teraz propaguješ článok v ktorom sa o.i. píše: "Celková úmrtnost IPO meziročně rovněž vzrostla z 15,4 % v roce 2014 na 16,0 %, což v absolutních číslech představuje 66 úmrtí."

Ak mám prevziať tvoju logiku, že čokoľvek sa stane po zavedení očkovania je dôsledok očkovania, tak si mám myslieť, že aj ten nárast úmrtnosti u seniorov?

adsumus
20. sep 2016

@petot jasne že som sa tešla a stále sa teším, ani jedno očkovane dieťa neumrelo, na druhej strane je mi nesmierne luto, že dve neočkovane umreli, pretože to nemuselo byť, dospelí maju sami možnosť sa rozhodnúť, či sa daju očkovať alebo budu prekonávať, deti nie, a ak sa ich rodičia rozhodnu neočkovať lebo bububu big farma a čosi kdesi podozrivo skryte udaje, prejavy paranoje BEZ DOKAZOV o škodlivosti očkovania a zamlčovania škodlivosti neočkovania a lebo velký guru napíše, že si mimo meterix ak očkuješ a potrebuješ tabletku aby si sa dostal do metrixu, tak je to nesmierne smutné, ale asi to tak má byť. Ale aj jediné zachránené dieťa stojí za toto trpenie všetkeho toho násilia, čo tu predvádza antivax voči okčkujucicm, aj jedine jedno.

adsumus
20. sep 2016

a musím konštatovať, že som už dlho v očko neočko diskusiách, ale toto je top agresivity, čo tu predviedol antivax a dufam, že si to prečíta čo najviac ludí aby sa dostali do obrazu, akí ludia presadzuju neočkovanie a akým sposobom.

zuzu1122
20. sep 2016

zaujímavé, že to píše zrovna osoba, ktorá sama osočuje a uráža ale keď jej niekto naleje jej vlastnej medicíny to už je zle a hneď je to agresivita. totálne tu chýba medzi niektorými ľuďmi akékoľvek porozumenie a tolerancia.

peter952
Odpoveď bola odstránená
stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
stavbyveduci
Odpoveď bola odstránená