(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952
@stavbyveduci jednoznačne platená diskuterka - očkovanie a imigranti to jej tema pracovnej naplne. ale pozor teraz nas zacne atakovať ako si to dovolujeme ju bez dokazov označiť za trola ona je predsa maminka a ma (vymyslenú) jednu dcérku 😀 😀 😀
@peter952 Ešte raz sa pýtam, o čo sa opiera Strunecká vo svojich knihách, že je nutná karanténa po očkovaní živými vakcínami? Pýtam sa preto, že Strunecká bola skôr pedagóg a vedec (kým sa od jej tvrdení vedecké kruhy nedištancovali), takže musí mať niekde uvedené info, z ktorého vychádza, ke´dže nevychádza z vlastnej odbornej praxe.
@zuzu1122 nie ja nikoho neosočujem ani neurážam, naopak, vážim si každy názor a skusenosť, v reále mám kamarátov a známych, ktorí sa vyznačuju alternatívnym sposobom života niekedy do uplnej krajnosti anáseldky vnímaju, že nies u dopadom ich hlupeho postoja, deti neočkuju ale bohužial aj tak ich maju poškodené, mne je ludí, ktorí naleteli antivax uprimne luto, hlavne ich detí, nikdy by som ich neurážala, naopak takým ludom treba pomáhať.
@peter952 ja som to čítala už dávno, nie su tam žiadne dokazy, že sa nemáme očkovať alebo, že očko je skodlive, niektore priamo dokazuju, že sa očkovať treba a ty si to aj všetko prečítal, ked tu odo mna žiadaš jednu info z 3stránkoveho slovenskeho dokumentu, lebo ju nevieš nájsť ani potom, čo ti dám stranu, či len kopíruješ, čo ti zahraničný antivax nariadi? 😵
začínam sa tak zamyšlat ako ma tu ohováraju neustále, či by nešlo aj o nejaký trestný čin, kto ste právnici a máte dojem, žeby by sme mohli zarobiť za poškodzovanie dobreho mena alebo niečo podobné, kontakt do ip, dakujem.