(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@adsumus ešte raz a na posledy, lebo si to zjavne nepochopila... lekári tu podľa niektorých majú bezvýhradne pravdu a treba im dôverovať, lebo majú na to školu a nejakú tú prax... povedala som svoju skúsenosť a tým som chcela iba povedať, že to tak nie vždy musí byť... tiež som napísala, že česť výnimkám, že sú aj dobrí lekári ale tých je ako šafránu... čo sa týka očkovania, nech si každý zváži sám či dať alebo nedať očkovať a priznám sa, že keby boli očkovacie vakcíny, ktoré by nespôsobovali NÚ a zaručili, že moje dieťa danú chorobu nedostane, bez problémov by dala očkovať, ale stačí sa pozrieť na to čo je v zložení vakcín, čo po nich býva a prečo by som mala svoje dieťa nechať vystaviť riziku, či jeho telíčko a imunita zvládne vakcínu alebo nie? prečo nemôžu byť vakcíny vyrábané na inom princípe? prečo v nich musí byť taký sajrajt? už som tu niekoľkokrát písala, že tieto urážky, dohady, obviňovania, pochybnosti a predovšetkým celkovo takéto témy by tu nemuseli byť keby boli vakcíny to čo by mali byť... farmaceutické firmy by tak isto zarobili, lebo by bola zaočkovanosť 100% a navyše by mali čistý štít...
@evittam áno, zloženie koniec koncov o tej bezpečnosti vypovedá, aj tie dávky toho bordelu, aj vymenovanie niektorých nežiadúcich účinkov našou lekárkou... to všetko vypovedá o bezpečnosti vakcín... kurník však keď sú tu toľkí dokonalí, bezchybní a majú dostatočné vzdelanie, prečo si nesadnú do labáku a nevymyslia vakcínu, ktorá bude na nejakom zdravom princípe.. nikdy som sa nehrala na sveta znalého človeka alebo na odborníka ako poniektorí tu... lenže ono je pohodlnejšie sedieť doma alebo v práci za počítačom a označovať pochybnosti rodičov za debilizmus... to je vrchol inteligencie...
@adsumus "vieš prečo su tu tieto debaty, lebo antivax pretláča neočkovanie, keby dali pokoj a nepresviedčali silou mocou každeho, že sa nemáme očkovať, tak tu tieto vyšinute debaty nie su"
Toto je typická ukážka zvrátenej slniečkárskej logiky. Takže my, ktorí sme štátom nútení podstupovať zdravotný zákrok proti našej vôli, sme vlastne zlí lebo sa nechceme podvoliť.
A tí, ktorí pretláčajú povinné injektovanie farmaceutických produktov do 3-mesačných bábätiek, sú vlastne tí dobrí.
@petot ale ved sa neočkuj, ja ti nebránim, ani ta zato neodsudzujem, je mi to uplne jedno a že sa mi nepáči, že mi klameš o očkovaní, tak sa mi nepáči, možem sa vyjadriť hádam k tomu. ty tu tiež sice nepovinne ale o to sofistikovanejšie pretláčaš farmaceutické produkty do detí (vitamín c, ťažka syntetika na základe GMO), mimochodom, tak potom si tiež zlý podla tvojej logiky. ale to je tvoja kapusta.
@peter952 keby naivita kvitla aj s hlupostou .tak ty si ako zakvitnuta ruza ....inak ake je teraz postavenie hviezd .kredze citas a propagujes Strucenicku a ake cakry na nas vplyvaju .ci skor na teba .kedze ty teda riadne excelujes....a inak mimo ocka .ked dokola tocis o DNA .co ty jes aku potravu ....
@adsumus V tom, že ako stále - v poslednej dobe - ako neútočíš na neočkujúcich a ako ti je to jedno a aká si zrazu tolerantná. A tie tvoje "kecy" okolo toho ako máme hliník v organizme aj bez vakcín je smiešny - a nebudem sa ďalej vyjadrovať prečo - lebo každý normálne inteligentný človek vie dobre prečo - aký je rozdiel medzi dýchaním a jedením niečoho a pichnutím dávky do tela - ale to nemusím ani tebe vysvetľovať a ani sa nemienim "unúvať" (určite nám to kvalifikovane a odborne a v prospech vakcín vysvetlí tvoja kamoška) a utešuj sa ďalej ako sú tie sajrajty z vakcín pre teba a tvoje deti menšie zlo ako keby ich nemali. Ja som presvedčená o niečom inom.
A ako vidím zase a znova o tom istom o čom si tu "točila" už veľakrát - ale aspoň teba to stále baví.....
@adsumus Dokáž, že očkovanie nepoškodzuje zdravie - že nikdy nikde nemalo žiadne dieťa nežiadúce účinky , nezomrelo a podobne - klameš. A stále a dookola. Dokáž, že vakcína mi zachráni život alebo môjmu dieťaťu - nezachráni - tieto dôkazy nemáš len okolo seba "kopeš nožičkami".....A obhajuješ svoj názor. Tak "ži a nechaj žiť" aj tých čo máme iný názor ako ty.
@evittam ja ti nič dokazovať nebudem, ja nie som vedec,ak ťa zaujímaju dokazy o bezpečnosti vakcín chod do pubmedu a čítaj vyše 13000 strán studii venovaných bezpečnosti očkovania a stále rovnaký záver treba s aokčovať a nechorieť.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=safety...
Inak u mna je príznak fanatizmu a zahmleneho mozgu označovať ludí za klamárov za niečo čo nikdy netvrdili. tým sa ťa nechcem dotknuť, len ťa upozorniť, že utočíš na človeka za niečo čo nerobil, nerobí ani robiť nebude.
@adsumus Ja na teba neútočím! Len hovorím pravdu - ty tvrdíš, že si nikdy na nikoho kto neočkuje neútočila a ani ho neobviňovala z antivaxu a ani nič podobné - v tomto prípade klameš a dôkazy hľadať v tomto fóre nebudem - lebo na to nemám čas a ani záujem. Kto chce si ich nájde a ostatní to dobre vedia. Takže sa nehraj na nevinnú v tomto smere. A ak nie si odborník na tieto veci tak netvrď to čo tvrdíš a prezentuj to len ako svoj názor.
A ty nič dokazovať nemusíš ale ak tu niekto napíše, že jeho dieťa má vážne následky po očkovaní tak už dokazovať musí inak je klamár, antivaxer a "srší debilizmom" - také "milé".....

@zuzu1122 a teraz lebo tvoja babka dostala sepsu v nemocnici, ja nebudem očkovať dieťa? prečo?