(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@aristka ten kto sa jednostaj ukazuje si ty.Nemáš rozumu a inteligencie ani čo sa do baranieho rožku vojde.Si podľa mňa zakomplexovaná osoba čo má problém sama so sebou a potrebuje sa odbavovať na nešťastí druhých. Napísala som len to čo si myslím a ak to nevieš rešpektovať tak to nieje môj problém.A radšej mi nepíš lebo zas "zabudneš" čo si mi písala. Na teba ja už názor urobený mám a s takým človekom ja strácať čas nebudem.
@adsumus tak za prvé, nevysedávam na koníku celý deň, mám malé dieťa ktorému sa venujem, narozdiel od tu poniektorých a za druhé myslím, že je to trošku divné, že ty iba ako očkujúca matka sedíš na nete a jednostaj vyhľadávaš, kde aká nákaza vypukla... verím tomu, že sú tu aj iné matky, ktoré dávajú očkovať ale že by sa takto angažovali, to teda nevidím...
@adsumus prepáč, ale to čo ty robíš, nieje už angažovanie sa... opäť to nemá byť útok ale iba môj názor... a prosím ťa, budeš ešte taká dobrá a povieš mi, odkiaľ si zistila to čo si poslala? ja neviem, ale žiadnu epidémiu mi nenašlo, jediné čo sa tento rok v japonsku stalo je nové zemestrasenie... to čo si ty poslala je len v pdf niečo... žiadne overenie, žiadny článok... takže ak by si bola taká dobrá, keďže som ja asi neschopná, pošli mi nejaký zdroj, lebo toto čo si ty poslala u mňa nieje zdroj, to môže načmárať ktokoľvek.
@zuzu1122 To máš asi tak ako s tými troma neočkovanými deťmi v Rumunsku čo zomreli - to sa tu napíše ako "A" ale "B" už nie a to, že tie deti neboli očkované lebo ani nemohli byť lebo boli mladšie než jeden rok a podľa rumunskej očkovacej schémy sa očkuje MMR medzi 12 a 15 mesiacom... 😉
@adsumus musím ti poďakovať, lebo vďaka tebe som našla to, na čo som si nevedela spomenúť... pri vyhľadávaní som natrafila na jeden zaujímavý
link http://ezofit.sk/index.php?menu=1183
kde sa okrem iného píše, že odkedy v Japonsku odložili očkovanie proti čiernemu kašľu na vek 2 rokov, tak syndróm náhleho úmrtia takmer vymizol... vedela som, že som to niekde čítala len som si nevedela spomenúť v akej krajine to bolo a ejhle, ono to je v Japonsku 🙂
@adsumus nuž ale ty si mi dala 7 strán grafov, nič iné tam ja nevidím... a ja rozumiem tomu, že ti ide o zdravie detí, aj keď tie iné ti môžu byť ukradnuté, lebo sú cudzie, len nerozumiem tomu, že prečo až taká obrovská angažovanosť, keď tebe by malo ísť hlavne o to, že ty máš svoje deti chránené, máš ich očkované, nie? aj ty si očkovaná, tak nemalo by ti byť ukradnuté ako sa rozhodnú tí ostatní? veď je to každého vec a slobodná vôľa... pozri, ja som očkovanie nezamietla, ale momentálne nie som presvedčená, že to je to správne riešenie a ak je tu takých matiek viac, nemyslím si, že takýmto nátlakom niečo dosiahneš...
@adsumus Ešte raz ťa slušne poprosím - daj mi pokoj. A ži si v svojej "hlavičke makovičke" plnej čoho len chceš - a to ty vieš najlepšie. Hlavne paranoje. Ja nikoho nikde neočierňujem a ani neklamem a ani neposielam zbytočné IP - rozumieš už konečne alebo potrebuješ k tomu nejaký manuál?! A ja nikde nepíšem o nejakom zatajovaní - ty fakt nevieš čítať alebo nie si normálna. A jediná, ktorá sa tu už viac strán strápňuje si ty.
@stavbyveduci rada by som vedela viac o pripade dietaka mozno 2-3, mesacneho .ktoreho fotku si sem pridala-la .kedze je to zjavne tumor na spodnej casti ramena .takze poprosim info o tomto pripade .kedze toto nenarastie zo dna na den ani z tyzdna na tyzden ....inak fakt taketi celebrity sme tu uz mali a zjavne by niekto mal tvoje prispevky zhodnostit....no co irca .ci bralca....cakam kazuistiku .....
@zuzu1122 nie, ja som preplakala každu jednu zbytočnu smrť dieťaťa na základe klamstiev antivax. a ja len tak neplačem. a preto budem reagovať na ich bludy, kým ma administrácia nevyhodí. su aj takí ludia, aj ked je to asi ťažko pochopitelne, ja neviem prečo. verí sa tu asi len predajcom vitamínu c a PR pracovníkom siekt, ktorí su vyškolení oblbovať iných.

@petot 😀 😀 😀 😀 Ja sa už len zabávam.
@zuzu1122 Je to zbytočné - ak raz "nelaikuješ" ich príspevky, tak už "laikuješ" všetky tým, ktorí im ležia v žalúdku - čo o mne nie je pravda-ja "nelaikujem" všetky prevenarove príspevky - ale ony dve to budú vedieť lepšie - majú lepší prehľad - kto, čo, kedy, kde, kde býva, kde má záhradku a podobne. 😀 😀 😀
A ako tiež vidíš - napíšeš slušný príspevok bez jednej nadávky alebo invektívy - a už máš "fuj slovník"......No hanba ti. 😉 😀