(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@dekys na zltacku typu A a C ani vakcina neexistuje, len na B ked dostanes A nic sa nedeje. ked dostanes B mas uz problem. a bohuzial vakcina na C este neexistuje.
@peter952 prapac ale teba rodicia nedali zaickovat ked pises Vas zaockovanych?
@peter952 si arogantny tvor, ktory siri bludy a nezmysly. Uraz a neragujes na konkretne veci. Tu fotku si si nasiel? A aj to o herpetickom viruse? Ze moja kiahne nemala vdaka ockovaniu si tiez prehliadol. Tocis o tom istom, naucene frazy, citujes ludi, ktori zmanipulovali vysledky, veda je pre teba tajna neznama. By som ta chcela vidiet, keby si sa zranil o hrzdavy klinec pri praci v zahrade, ci by si len tak skludom umyl ranu a dal si vitamin c. To urcite😀😀😀😀bezal by si rovno do nemocnice.....neznasam taketo typy ako si ty.
@jajka257 Nemôžeš tvrdiť na 100%, že tvoje dieťa nedostalo v škôlke kiahne len preto lebo je očkované. Nakoľko neexistuje vakcína, ktorá ti zaručí, že danú chorobu nedostaneš a ani to, že choroba bude mať lepší priebeh (a ušetrím čas "rýpačom"-áno opakujem sa) . Ani môj neočkovaný syn (na kiahne) ich v škôlke vôbec nedostal - a to ich tam mali do roka minimálne 2x. Doniesol ich až minulý rok zo školy - a budeš sa čudovať, že ako neočkovaný proti nim ich zvládol perfektne - bez teplôt, nejakých extra komplikácii do 8 dní bol v poriadku, dcérka neočkovaná mala 1,5 roka a ešte lepší priebeh. 😉
@peter952 prosim ta, v USA vyplatia odskodne aj za to , ze si popalis jazyk na kave a nebol tam napis. Alebo za to, ze susis macku v mikrovlnke. ....ich odskodne su povestne. A bol tam aj proces, kde niekto zazaloval Boha a ten proces prebiehal v zastupeni. Nerozpravaj o USA. A bol aj proces, kde odsudili antivax mamicku, lebo jej dieta s osypkami nakazilo ine este babo, ktore nemohlo byt zaockovane . Babo zomrelo, mamicka dostala trest za ohrozovanie zdravia.
@adsumus tak vitaj, ked sme sa nasli.
@evittam nemozes porovnavat len tvoje deti. A co tie s oslabenou imunitou? Ako vies, ze keby boli ockavane, ze ich nedostanu? Tvrdenie proti tvrdeniu. Co ak by mali zly priebeh? Nezelam nikomu, je to strasne. Nemala by si vycitky? Co ak dietatko niektorej, ktoru presvedcite, bude mat fatalne nasledky? Prijmete zodpovednost? Budete sa hlasi k zodpovednosti? Co potom poviete?
@jajka257 Ja nikoho o ničom nepresviedčam - mám svoj názor a rešpektujem názory iných. My sme sa rozhodli tak ako sme sa rozhodli a nikto nás o tom nepresviedčal. Každý sa musí rozhodnúť sám. Ty si sa rozhodla očkovať - je to v poriadku. My sme sa rozhodli neočkovať a tiež je to naše rozhodnutie a nikto nás za to nemá právo odsudzovať a osočovať. Ty si tiež dala príklad len svojho dieťaťa......A kto bude zodpovedný za to, že moje dieťa bude mať doživotné následky po očkovaní? Nikto. Kde sa môžem sťažovať - nikde...., nakoľko žiadny lekár neprizná, že je to z očkovania.