(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
Známi košickí medicínski superchochštapleri a predajcovia nezmyslov z DoubleDiamond, dnes už MK MedScience Maroš Koles a Mark Keruľ, ktorí na svojich stránkach propagujú jeden väčší nezmysel za druhým, od zásaditej stravy, cez odmietanie očkovania až po liečbu rakoviny rôznymi nezmyselnými postupmi sa radi odvolávajú na "Dr." Roberta O. Younga a jeho knihy.....o tom kto je tento "doktor naturopatie" so zakúpeným titulom a aký dobrý biznis šarlatánstvo je sa dočítate v tomto článku:
http://zpravy.idnes.cz/britanie-jedla-soda-rako...
@peter952 a nepochopil si ma. Každý liek má nežiaduce účinky. Aj vakcíny aj ten paralen. U niektorých sa prejavia, u niektorých nie. Ty všetky choroby, cukrovku autizmus a čo ja viem ešte hádžeš na vakcíny. Avšak žijeme konzumný spôsob života. Menej sa hýbeme. V mäse je samy bordel, v ovocí a zelenine kopa chémie.... Aj vzduch či dychas nie je čistejší ako pred 30 rokmi... Aj to by mohlo mať nejaký vplyv na niektoré z chorôb, nie? A predávame to ďalej svojim potomkom... Myslím,že len hlinikom vo vakcíne to nebude. Sa pozri čo je v obyčajnej Coca Cole. A decká, mladí, to pijú o 106. Kedysi v nej bol cukor. Teraz? Skus kuk na etiketu...
@peter952 veganka, nedáva detom meso aby boli čiste, nedáva nič aby sa ich nedaj boh nedotkol toxín, nijaký, neočkuje, ale tata nesuhlasí, asi mu záleží aby potomkovia prežili. sud rozhodol, je v záujme deti, aby boli očkovane, najme ak matka nenašla žiadneho experta, ktorý by vypovedal v jej záujme.
@peter952 dala som ti studie a dam ti zakaždým ked budeš chcieť https://thoughtscapism.com/2015/04/10/myth-no-s...
@senta_sofia ako co ja nechapem,preco sa vsade pise o antivakcinacnych hnutiach...ja o ziadnych neviem,lebo vacsina ludi co su v tych akoze "hnutiach"su mamicky,ktore si zazili svoje vdaka ockovaniu,cize ockovali svoje deti...nikto(teda aspon vacsina nie) sa zo dna na den nezobudi a povie si "ja nejdem ockovat a basta"aj moje dieta ma dve ocko a nikdy by som nepovedala,ze zmenim nazor,ze vlastne zacnem ocko nejako specialnejsie riesit...ale ked problemy stale pretrvavaju a super doktorska rada je,ze treba pockat a vydrzat to prejde,tak si clovek zacne sam zistovat a studovat co a ako a postupne vsetko zacne davat zmysel...a tiez nechapem ako mozu robit nejake studie a priemery,ked ti ziaden doktor nezapise tie NU do karty,potom jasne ze ziadne NU nie su,preco to hned s takou istotou zamietnu a ako mozu potom objektivne zhodnotit ockovanie??

@peter952 úplne os veci poznámka. Jeho tam už mám, som totiž zaočkovaná ;) ty vieš presne aké množstvo je vo vakcíne? A koľko ho das do tela počas života bežnym používaním výrobkov napr.kozmetickych?