icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
kaja73
14. apr 2017

@adsumus boli znicene..skartovanie tam pisane nebolo..len znicenie..pod ty si mozes predstavit cokolvek..aj skartovanie.. https://translationalneurodegeneration.biomedce...
raz pisu tak raz tak..a na to aby nieco dokazal ho musia prevodlat na vysluch ..inak moze byt sudne stihany..je to ..hlava 22 ...na jeho miest by som sa aj bala o zivot..ide o velke prachy..

endysa
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
14. apr 2017

@kaja73 vies, lebo ono je to trosku nefer, zrovnavat niekoho, komu bol diagnostikovany klasicky autizmus s niekym, kto vykazuje len tzv. autisticke crty, lebo co som tak namatkovo pozerala, rozdiel tam je cca 5nasobny. Cim samozrejme nechcem povedat, ze by si to robila ty, ale skor poukazat na to, ze tie statistiky mozu byt tymto znacne skreslene.

adsumus
14. apr 2017

@kaja73
@endysa kludne kontaktujte vydavatela prečo bola hookerova studia stiahnutá, povodna studia stiahnutá nebola, očkovanie mmr nesposobuje 340% nárast autizmu u afroamerických chlapcov, je to nezmysel.

kaja73
14. apr 2017

@senta_sofia urciet ked sa dg rozsirila z dg klasickeho detskeho autizmu na celu kompletku..tak to vyrazne stuplo hned len pre toto..ale to je uz takto v diagnostike aspon 10rokov -neviem presne-a za tuto dobo to strasne opat stupa..tu sa uz neda hadzat na zmenu nazvu dg,ani na lepsi diagnostiku..posledch 10 rokov je uz dobra diagnostika aj nazvy sa vyjasnili a zaradili tak ako su teraz... a aj tak to priserne stupa..blizsie info len do IP ak mas zaujem..

endysa
Odpoveď bola odstránená
kaja73
14. apr 2017

@adsumus nezmysel??ako vies??dokazy sa znicili..jasne to hovori ten poslanec..a dalsia taka studia sa uz nerobila..

endysa
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
14. apr 2017

@kaja73 nie, ja netvrdim ze za narast moze to, ze niekto prehodil nazvy diagnoz, skor sa pytam, ze co sa realne vykazuje, ak sa hovori o naraste autizmu. A co sa tyka diagnostiky, to, ze je dobra, neznamena, ze sa nezlepsuje, len netreba zabudat ani na to, ze diagnostika tohto ochorenia nie je zalezitostou jedneho roka a jedneho vysetrenia, pri aspbergerovom syndrome uvadzaju priemernu dlzku diagnostiky na 11 rokov. Takze mna to trochu fascinuje, ze sa spravi nejaka statistika a vykaze sa tam narast a este aj za rocniky ako sa ockuje, ved predsa nemozu mat v roku 2016 na 100% diagnostikovane dieta, co sa narodilo v 2014. A kludne posli, pozriem.

endysa
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. apr 2017

@kaja73 ale ved aj keby sa studia zničila, čo sa nezničila, tak prečo nedokázali svoju pravdu, vedecke vysledky sa daju zopakovať, ale v tomto prípade asi nie.

hariet
14. apr 2017

pravdepodobne to tu uz bolo... super clanok:
https://dennikn.sk/702772/preco-ludia-neockuju-...

adsumus
14. apr 2017

@endysa modre z neba má ovplyvnovať moje rozhodnutia ohladom očkovania, no zbohom, rovno si kupujem hrobove miesto aj s celou rodinou.

kaja73
14. apr 2017

@adsumus presne, v tomto pripade nie..bol by to pruser ako vysitý pre vakci priemysel..este vela vody pretecie kym sa ludia zobudia..a bud trevat na ozaj nespochybnitelnych studiach..

adsumus
14. apr 2017

@kaja73 ja by som na tvojom mieste čakala, že mi doda hooker jasne dokazy, nedodal.

endysa
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. apr 2017

@endysa ja mám, podobnej mamičky mi písali príbuzní, že ma hysteriu, že dieťa bolo chore od začiatku, ale ona si myslí, že vylučne očkovanie.

endysa
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. apr 2017

@endysa nech sa sudi a nech nechá aj všetky informácie ohladom svojho prípadu, nech si ludia urobia nazor.

lauritka
14. apr 2017

http://hbockovanie.blogspot.sk/

bod č. 2 - všetko o tej študii.

"Antivaxeri tiež zrazu neriešia, či má štúdia konflikty záujmov – a ona má: Brian Hooker má syna s autizmom a verí (veril ešte pred vydaním jeho štúdií), že to má z očkovania, a preto sa súdi (7) nielen v rámci Amerického odškodňovacieho programu pre ľudí s nežiaducimi účinkami po očkovaní (tzv. Vaccine court), ale aj so samotným CDC. Ak by niečo z toho vyhral, dostal by za to strašné prachy, takže produkovať štúdie proti svojej vlastnej srsti by pre neho nebolo výhodné (zatiaľ také ani nevyprodukoval). Štúdia CDC konflikty záujmov neudáva (áno, neznamená to automaticky, že ich nemá)."

endysa
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. apr 2017

@endysa my sa dve asi poznáme toto nie je tvoj prvý nick, že?

endysa
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. apr 2017

@endysa daj konkretne, isto to maju v archíve. zarobia.

endysa
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. apr 2017

@endysa porod zmrvili, dokaz, že očkovanie ubližuje deťom?

endysa
Odpoveď bola odstránená
adsumus
14. apr 2017

@peter952 petko v usa stupa zaočkovanosť lebo ludia neveria tebe hiv pozitívnemu človeku. iba sialenec by išiel podla teba, samovrah.