icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adka1978
15. apr 2017

Dievcata ja s Vami nejdem diskutovat o prospesnosti ockovania ani Vam brat Vas nazor ci presvecenie. Napisala som v skratke - kto som a pytam sa ci sa da z tohto opisu urcit ze patrim do sekty 😁pretoze my co neockujeme sme boli vyssie v prispevku spomenute ze pocuvame vodcu 😂😂😂😂. Ja pocuvam seba, vy ppcuvate seba. Uplne respektujem Vase rozhodnutie o ockovani. A uplne doverujem svojmu rozhodnutiu o neockovani. Btw nikde nepisem o mojej kariere, napisala som to inak...ale vy to vidite po svojom. Necudujem sa,ze vidite aj sektu ktora neexistuje 😉konec diskusie.

adsumus
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
adka1978
15. apr 2017

@endysa mozem aj verejne 😊aj ked pacit sa to asi nebude vsetkym. Dostali sme sa z toho preto,lebo som odmietla dalsie preockovania 😉

endysa
Odpoveď bola odstránená
jajka257
15. apr 2017

@adka1978 a apropo, ja som tiez astmaticka aj dcera je. A bola aj moja babka. A ta chuda ockovana nebola. A je to geneticke podmienene.

endysa
Odpoveď bola odstránená
adsumus
15. apr 2017

@endysa no ved v pohode, ked nie je tak nie je. niektorí ale su.

jajka257
15. apr 2017

@endysa nechcem ta sklamat, astma sa neda vyliecit. Zijem s nou uz 31 rokov a nechce odist. Mala som astmu bronchiale 4. stupen, zachvaty a vsetko, co k tomu patri. Teraz mam formu, ze mam len jeden liek, ktory mam pouzit v pripade nudze. A nie , nepomohli mi bylinky ci detox.

adsumus
15. apr 2017

@jajka257 vždy sa najde niekto kto to vyskuša, z toho žiju.

endysa
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
jajka257
15. apr 2017

@endysa neviem, ako stare mas dieta, ale tymto som si ako dieta presla. Dva tyzdne doma, tyzden v skole, lieky, atb, kortikoidy, inhalatory, cele zle. Mne pomohol pobyt v jaskyni. Bystrianska jaskyna, tri tyzdne, spanok v nej denne 3 hodiny. A konecne to zacalo ustupovat a pocas puberty sa to uplne zlepsilo. Najhorsie, co bolo , boli vsetky tie injekcie, bola som z nich rozbita, imunita v tahu.

carolenka
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená
adsumus
15. apr 2017

@endysa ako liečiš svoje dieťa?

jajka257
15. apr 2017

@adsumus a vzdy niekto naleti. Ja homeopatii neverim. Ked uz, tak pouzivam cesnak s medovicovym medom. Ale nikdy neriskujem.

adsumus
15. apr 2017

@jajka257 medovicovým?

endysa
Odpoveď bola odstránená
jajka257
Odpoveď bola odstránená
jajka257
15. apr 2017

@adsumus ano, ten mi chuti najviac. A vcelar povedal, ze to je vlastne produkt vosiek, nie vciel. Teda mozu aj alergici a astmatici.

carolenka
Odpoveď bola odstránená
jajka257
Odpoveď bola odstránená
adka1978
15. apr 2017

@endysa nie ziaden detox ani bylinky. Len som skoncila s ocko. V nasej rodine nikto nema astmu,len jemu sa to prejavilo po ockovani. Naozaj som nikomu neplatila za nejake kury, alebo cistenie tela. A dobre si to pochopila - moj opis som napisala preto, ze chcem vediet ci spadam do nejakej tabulky podla coho tieto zeny zaraduju neocko ludi do sekty. Tuto temu sledujem dlho, ale tolko nenavisti od ocko mamin ako tu som este nevidela. Nasilu presadzuju svoj nazor, tvrdo skritizuju ten druhy a neprijmu to ze aj druhy clovek sa moze rozhodnut inak.

jajka257
Odpoveď bola odstránená
adsumus
Odpoveď bola odstránená
adsumus
15. apr 2017

@adka1978 kto ťa zaradil do sekty? nikto.

adsumus
Odpoveď bola odstránená
endysa
Odpoveď bola odstránená