(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@endysa pozri, pouzivas vela byliniek a ovocny cukor. A vacsinou astmatici tazko znasaju mnozstvo byliniek. Ak pouzivas tymian ci bazalku do jedla, sposobujes zvysenu produkciu hlienov. Skus sa poradit s lekarkou, ktora ti odpovie. Niekedy je menej viac. Ono ta zdrava strava niekedy je na skodu. Mne dlho neprisli na to, co mi spusta zachvaty a hadaj, co to bolo? Jahody. Mam na ne silnu alergiu a este morske potvory.
@endysa neutoc, ja ti len chcem pomoct. Nemyslim to zle, ak mate alergiu na roztoce, je tam predpoklad skrizenej alergie s morskymi plodmi a urcitymi druhmi zeleniny ci ovocia. Mne to pomohlo, rada od lekarky alergologicky, ktora je naozaj uznavana. Do vtedy som to neriesila, len trpela a jedla kopu liekov.
@endysa nuz, tak tam moze byt spustac aj postrek, ktorym postriekali. Ja ked osupem pomaranc, mam ruky ako keby som mala lepru a to nemam ekzem a nikdy som nemala. Skus supat jablka, ale spustac mozu byt chemikalie, ktore sa pouzivaju v polnohospodarstve a pri prevoze zo zahranicia, aby nezhnili.
@adsumus to moze byt skutocne problem, lebo ak je znizena imunitna odpoved tela, tak chemikalie mozu spustit záchvat a reakcie.

Ja dieta bylinkami neliecim. Ked zacina nadcha , dam med s cesnakom. Ked stupa teplota a kasle, idem k lekarke, pod heslom, ona studovala, ona vie najlepsie. Ja lekarom verim, nefusujem do remesla. Mne by sa tiez nepacilo, keby to niekto robil mne.