(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@endysa ja nemozem cibulu, kiwi a jahody. Ked dam cibulu, okamzite som zahlienena. Nasa mala detto. A nesmieme supky z jablk ci hrusky. Mala napr.nemoze paradajky, okamzite ide k zemi. Neuveris, ale nam pomohla macka. Obidve mame alergiu na macku. Momentalne mame doma dve a spotreba liekov klesla o 80%. Prvy mesiac sme vyzerali vtipne, potom to zacalo byt super.
@peter952 to su vypovede rodičov, že im deti pomreli na osypky, dostali SSPE, po rokoch, začali zakopávať, zabudať, postupne ochrnuli, v krajinách s vysokým hygienickým standardom. aj tí su podplatení podla teba strašia iných alebo vystríhaju, studii si dostal už dosť, vyslovene len troluješ s tým, že si pýtaš to iste, ale pýtaj si, mne to nevadí.
@peter952 nie, to boli všetko krásne a perfektne zdrave deti, ktorým vstupili do života osypky a priviedli ich po rokoch od zdanlivo super prekonaneho ochorenia do komy,vela ich je, dokonca jedno zo 600 chorých drobcov do jedneho roka čaka tento osud a je to loteria na koho to padne, takže "velka vdaka" za tvoje dezinformácie ak toto maju prežívať naše deti a my s nimi.
@peter952 tie makaky to bola antivaxerska studia.
antivaxeri chceli dokázať že očkovanie poškodzuje makakom mozog a dokázali, že opičky boli perfektne ok, aj po očkovaní, ani pitvy nepreukázali žiadne zmeny na mozgu.
@adsumus ved to dokazala realita. nic viac netreba . plosne ockovanie TBC = potrebne, nevyhnutne ,deti musia byt chranene hned od narodenia ..inak umru. ak odmietnes, tak pokuta . TBC ockovanie - zrusene. nic sa nedeje, deti nie su "chranene" ..chorobnost rovnaka , ziadne epidemie aj bez ockovania. pohoda lesna ..nikto neumiera, nic sa nesiri, ziadne epidemie . co viac chces ako dokaz ? ved to je priamy a nevyvratitelny dokaz, nevie si predstavit vacsi dokaz, ako ten ,ze sa nezmeni chorobnost po zastaveni plosneho ockovania.
ludom o chvilu pride, ze by sa nic nezmenilo, aj keby sa zastavili vsetky ockovania.
@prevenar už som ti to písala, že počet detských pacientov sa od zrušenia okčovania zvyšuje, niekolko detí neočkovaných už zomrelo a všetkých okolo nich museli doočkovať.
Tuberkulóza na Slovensku postihuje aj detských pacientov. V roku 2012 došlo k ukončeniu plošného očkovania a od tohto obdobia sa zvyšuje počet chorých detí. „V našom ústave sa v uplynulom roku nachádzalo 61 pacientov prevažne vo veku do štyroch rokov.
http://mediweb.hnonline.sk/spravy/aktualne/slov...
@prevenar zase TBC, ze ta to bavi 😀 nikto tu neumiera? Ved si pozri analyzu epidemiologickej situacie, kolko bolo pripadov TBC a ze nejaki aj zomreli. A uz som ti viackrat pisala,ze z TBC zavadzas,kedze nejde o vakcinu,ktora navodzuje stav imunity. Chranila pred tzv. rozsevovymi formami tuberkulozy a tuberkuloznemu zapalu mozgovych blan,ktore su na 99,9% smrtelne,to bola jej pointa. Ze nechranila pred lahkymi formami TBC nikto nepopieral. Teda,kym nevyskocil antivax 😀 ale ano,kludne si to pripisujte ako objav, ked vam to spravi radost :-*
@sirinka prekvapivo jej rocnik narodenia je 1941 - cize hej bola 2sv.vojna este 4 roky, osypky dostala ked isla do skoly. - nechapem,co to ma s vojnou ,okrem toho ,ze ma exem po celom tele.
@adka1978 si to vystihla,ty pocuvas seba , my pocuvame odbornikov,pripadne ich mame v rodine,v blizkom okoli , neboj nepodplateni farmamafiou,ak mam pouzit "vas" slovnik. A tvoje konanie je protizakonne este stale. O par rokov,ked tvoje dieta nezaockovane nakazi nejakeho novorodenca,tak potom sa spytaj opat sama seba - ci si urobila dobre.