icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
lauritka
28. apr 2017

@adsumus kuk 🙂 velmi priznačný blog pre diskusie 😀 http://personal.tucna.net/ockovani-vs-odpurci-a...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
28. apr 2017

@peter952 nie su subjektívne su podložene vedeckými dokazmi, ty si nedal nič, len kanalizáciu a bububu, aids neexistuje, zika neexistuje.

jeannna
28. apr 2017

@adsumus robili sa mi pod kozou cervene flaky, ktore casom svrbeli. V roku 1997 som s tym bola u lekara, vyhnali ma s tym k reumatologovi, ale reuma to nebola, potom k cievnemu, cievami to nebolo a nikto ma neposlal k alergologovi a sama som nesla, lebo som si na to zvykla, nebolelo to. K tejto alergii som prisla pocas lyziarskeho na strednej, kde som lyzovala bez rukavic a tam sa mi to prvy krat prejavilo.

adsumus
29. apr 2017

@jeannna a nebola si náhodou pred tým očkovana, isto to budeš mať z toho.

lucinka511
29. apr 2017

@peter952 ano a daj mi dokaz.ze autizmus je z ocko preco potom je viacej autistickych chkapciv ako dievcat.zeby len nahoda??Ved vyskum sa robil len na vzorke 12deti.zbytocna desinformacia...ach jaj ale fakt su terajsi vyskyt osypok.rumunsko.madorski.mirava to su fakty.nie vymyslene kraviny .a ty si ako poznaceny ickivanim?

evittam
29. apr 2017

@lucinka511 Ako citam k tvojím dezinformáciami nemas uz co napisat....😉

evittam
29. apr 2017

*dezinformáciam....

adsumus
29. apr 2017

mna by zaujímalo kde @lucinka511 dezinformuje.....

evittam
29. apr 2017

Str.563, príspevok 12.33. Ako "zuria" osypky u neckovancov......

evittam
29. apr 2017

*neockovancov

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
29. apr 2017

a čo kde máš istotu, že to dieťa nemalo osypky, testy sa budu o týžden opakovať a potom s uvidí, antivax to už síce uzavrel hihi haha,ale treba si počkať.

adsumus
29. apr 2017

mn by zaujímalo ako dospela strunecka k tej mozgovej bariere, že maju dievčata lepšie vyvinutu, príroda asi preferuje žensky rod na prežitie, že lepšie chráni mozgy dievčat než mužov 😨

peter952
Odpoveď bola odstránená
lucinka511
29. apr 2017

@peter952 no zomereli preto.lebo dostali isypky.cilen zhoda nahod??zasa ukazu sa vam fakty a vy hladate ako vykluckovat...ale zaujimave je to ze ten ajtizmus maju prevazne chlapci..neni to skor o niecom.inom???a nie o ockovani???ved napis nam ako teba poskodilo ockovanie..a mozno kb

evittam
29. apr 2017

Testy su hotove. Ale u nas treba ďaľšie. Ved v podstate na tom infekcnom možno nakoniec aj niečo chyti. A zaujimave ako ten neockovanec prekonal (mozno) taku smrtelnu chorobu...."hihihaha"...
A treba dufat,ze aj tie testy si ten neockovanec zaplati....

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
29. apr 2017

@peter952 le ty nevieš či má alebo nie, dalšie testy budu o týžden, treba si počkať.

lucinka511
29. apr 2017

@peter952 deti pomereli lebo dostali osypky.to uz mas ciwrne na bieleom ale ty budes zasa hladat vyhivorky.typu.ovkovat sa neiplati...a ten autizmus je zahadny.vuacej chlapcov ako dievcat to dostane...ved si neockujte ale ked daco vase decka schyatju.tak si liecbu preplatite na vlastne naklady.to by bolo spravodlive...ty si mal studovat medicnu.mozno ny si potom pisal k veci .nie vzdelavatsa cez google.

adsumus
29. apr 2017

@lucinka511 pomreli neočkovane deti, všetky, akosi tie očkovane smrť obišla, zahada antivax sa zatial nevyjadril, čím to je.

lucinka511
29. apr 2017

@peter952
@peter952 ale az tak z ocko poskodeny nie si ked tu dtake vypisujes mudre teorie a pocky z encyklopedie google☺

lucinka511
29. apr 2017

@evittam
@evittam no chvala bohu.ze to dieta z Levic nema osypky ale aspon sa mama spamata a uz ho da zaockovat 13m.najvyssi cas.

evittam
29. apr 2017

@lucinka511 Pochopiteľne. Ale šíriť paniku treba.😉

evittam
29. apr 2017

Dieta je bez teplôt, vyrazky ma ustupe. Ale ved drahi daňoví poplatníci ďaľšie testy zaplatia.....

lucinka511
29. apr 2017

@peter952 a mas pravdu.ditetaz som sa o ocko nezaujimala .lebo som deti nemala.uz mam.ale urcite dam na rady svojhi pediatra.rws pediatrov kt studovali medicinu a rady od takych aky si ty..mozno daky mechanik kt k info o ockivani prisiel na googli...

peter952
Odpoveď bola odstránená
evittam
29. apr 2017

@lucinka511 A inak uz to zrazu nie je "neockovanec" co si ma liečbu zaplatit sam? Co tvoj "neockovanec" -tiez si pripadnu liečbu zaplatis sama.
Aj u teba robi "ujo Google" svoje.😉

lucinka511
29. apr 2017

@peter952 samozrejme ak sa deti poskodia ockivanim ale sa to aj DOKAZE. tak kludne nech sa im preplati doz zdrav star..ale malo by sa to aj potvrdit nie len dohady.dihady.dohady..co si to spominal ze je z icko aj diabetes.hahaha a co este vsetko?? no ale napos nammako teba poskodilo.ockivanie.nie si stastny ze ta tvoja uvedomela mama dala Zaockivat??vies ak by si bol nalr teraz v Rumunsku ak neocmivane.2 dieta uz take stastiue by si nemusel mat.

peter952
Odpoveď bola odstránená