icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
sykorkauhliarka
1. máj 2017

@peter952 tak asi who zaala to nejakeho matematickeho vzorca stupen nakazlivosti osypok a tradaaa cislo im vzniklo....a to neznamena ze 91.9 znamena celosvetove epidemie vsade kde sa pozres....len vacsi vyskyt lokalnych....a byt na tvojom mieste si uzivam ze su zodpovedny ludia ktori vidia vacsi zisk ako riziko tisko sedim mlcim nikoho nelanarim a uzivam si ze nikdy nebudes musiet kriesit dieta z vysokyh horucok....a moze sa stat ze ti male dojca nakazi tvoje neockovane dieta....som zvedava potom ako to budes vnimat....

lauritka
1. máj 2017

@sykorkauhliarka vylezi a napcha vitaminom c podla Turharskeho.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
1. máj 2017

@peter952 kontaktuj odobne who ja ti nic hladat nebudem

peter952
Odpoveď bola odstránená
sykorkauhliarka
1. máj 2017

@peter952 ani vtedy mam rodinu o ktoru sa musim starat ...nemam cas

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
1. máj 2017

@peter952 opytaj sa tvojej pediatricky.aj tak ju planujes zahltit otazkami ohladne pribaloveho letaku.tak nech ti vysvetli.co znamena zaockovanost s preco su hranice stanovené tak ako su. Prajem vela uspechov .💪✌

peter952
Odpoveď bola odstránená
katlenad
1. máj 2017

@lucinka511 vraj ak skor tak su potrebne tri davky, lebo ta prva nemusi byt ucinna. V specialnych pripadoch sa da skor. Ja mam doma rocne dieta, neviem sa dockat kedy ho zaockuju. Ludia sa v lete rozlezu po dovolenkach a ktovie co si donesu...

lauritka
1. máj 2017

@peter952 ved jej napiš IP . go ahead

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
kataina
1. máj 2017

@peter952
moja dcera konči angl. gymnazium ma kopec kamaratov američanov, jedna jej kamaratka hovorila , že v amerike sa viac boja kiahní ako osýpok a ked dieťa nedostane kiahne do 5 rokov, tak potom očkuju. Preto som sa aj ja pýtala mojej mamy ako to bolo u nas doma. Ja neočko mala som všetky choroby a moj brat plne očkovany ich mal tiež. A tak ako som písala, kiahne boli horšie aj pre brata aj pre mna. teda horšie ako osýpky. Brat očkovany mal dokonca horši stav kiahni ako ja,

kataina
1. máj 2017

som tu chvilu nebola a z čísla 95% je už len 92% ? Tiež by ma zaujimalo kto si to vycuciava tie percentá z prsta (inak to nevidím)

adsumus
1. máj 2017

@peter952 a ešte aj tu máš zdroje, možeš sa konečne pustiť do ozajstneho studia a možno potom ti dopne, že tu len trolluješ rodičov, ktorí by sa možno chceli baviť o očkovaní ako normálni ludia, ale nedá sa.

https://www.google.sk/search?q=simple+math+of+h...

lauritka
1. máj 2017
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
1. máj 2017

@peter952 pretoze su vysokoinfekcne a vyslo to tak vo vztahu k ostatnym velicinam vo vzorci, inak je to 12-18

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
1. máj 2017

@peter952 no vidíš máš vzorce počítaj a ked prídeš nato že je to cele zle a včom tak sme tu všetci zvedaví, inak sa obrátť naozaj na vedcov, my sme tu matky nie vedecke pracovníčky.

peter952
Odpoveď bola odstránená