icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adsumus
2. máj 2017

@daduska3 všeobecne sa nedá odpovedať na tuto otázku. autizmu vyvratený, cukrovka vyvrátená, autoimunita tiež....

toskanka
2. máj 2017

@adsumus vyvratena kym? Urcite nie nezavislymi odborníkmi. Samotni lekari, ku ktorym chodia deti poskodene ockovanim, potvrdia tuto krutu pravdu, ze to je z ockovania, ale nikto nechce stat proti vetru.

daduska3
2. máj 2017

@adsumus môžeš dať nejaký dôveryhodný link, ktorými podložíš svoje tvrdenia?

evittam
2. máj 2017

@daduska3 Ja by som len chcela vediet co mi povie neoblomny zastanca ockovania (ako su tu na fore) co by spravili ak by ich zdrave dieta bez alergii a neviem coho den po ockovani osleplo a ohluchlo -ci by nestranne ockovali dalej-lebo ved to tak malo byt......

toskanka
2. máj 2017

@evittam ale urcite by obhajovali dalej🙂 a dusovali by sa ze chorobu ktoru dieta dostalo mali v 6 pokoleni.

evittam
2. máj 2017

@toskanka Neviem si to predstaviť-aspon teda,ze by tak reagovala normalna "obycajna" mamina.....

toskanka
2. máj 2017

@evittam ved to aj bolo myslene ako ironia

peter952
Odpoveď bola odstránená
honeybadger
4. máj 2017

Čaute, nepoznáte niekoho, kto bol proti očkovaniu a nakoniec sa predsa rozhodol nechať zaočkovať svoje deti?

funo7
4. máj 2017

@honeybadger nie ,kto sa zahlbil do problematiky neockuje stale

lemontak
4. máj 2017

Akurat citam...26.4.2017 Chorvátska tlač zverejnila závažný rozhovor Médiá klamú, deti v Rumunsku zomreli od hladu a ťažkých chorôb, nie na osýpky. Imunológ Dr. Srecko Sladoljev, známy ako informátor o korupčných škandáloch, opísal zamlčiavané okolnosti medializovaných 17-tich úmrtí "na osýpky", ktoré boli v médiách zneužité na očkovaciu propagandu - obviňovanie kritikov očkovania a zastrašenie obyvateľstva, aby sa dalo zaočkovať, pretože dôvera v očkovanie klesá. Ako sme predpokladali, osýpky vypukli u kočovných Rómov. Lenže ochorenie si priniesli z Talianska, čiže tvrdenia o "poklese zaočkovanosti v Rumunsku" ako príčine epidémie sú zavádzajúce. Ďalej Dr. Sladoljev pospájal z útržkovitých informácií celistvejší obraz o obetiach. Podľa neho, obete nezomreli na osýpky, tie boli len poslednou kvapkou v ich katastrofálnom stave. 27-ročná žena mala AIDS. Deti už aj bez osýpok zomierali - mali viaceré ochorenia, napr. tuberkulózu, a najmä trpeli ťažkou podvýživou, napríklad ročné dieťa dosahovalo hmotnosť 6 kilogramov! Európske centrum pre kontrolu ochorení síce priznáva, že všetky úmrtia nastali u osôb s vážne narušenou imunitou alebo súbežnými ochoreniami, no nijako bližšie to nešpecifikuje. Médiá prevažne zatajili tieto informácie. Dr. Sladoljev tvrdo kritizuje medzinárodné inštitúcie, ktoré aj deťom v rozvojových krajinách napichájú vakcíny, ale nechajú ich zomierať od hladu.

lemontak
4. máj 2017

Epifyza-sisinka mozgova zakrpatena i vdaka ockovaniu...pevne verim,ze sa tym loosrom nepodari do roku 2022 postupne ocipovat cele ludstvo Rfid cipmi a pojdu zaradom za tie svinstva pachane na ludstvu hore kardanom!-Vakciny&Gmo&Fluorid sodny v zub.pastach&Aspartam&Glutaman sodny&Chemtrails&Haarp&440hz&ZooTv...atd.

moonlight1210
5. máj 2017

@lemontak ty si asi z toho protiprúdu, však?
Ešte kým si hovoril o vakcinach, tak sa dalo trosku veriť, že si len další bežný rodič. Ale keď už pridávas haarp, chemtrails a pod, tak sa ukazuje, že si len další z konšpirátorov, čo verí všetkému bez rozdielu a zachvíľku už nebude veriť ani vlastným snom, lebo tie mu isto počas noci vysokofrekvenčnym signálom z na diaľku ovládaného televízora v obývačke (mobilu, počítača, ... zariadenie si vyber, ktoré mas doma. Tipujem, že všetky menované.) navodila vláda (alebo tí "oni"). Ty asi ani nevychádzas z domu, keď vidíš na oblohe kondenzačné pasy po lietadle. Či toto berieš už tak odovzdane osudu?

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
5. máj 2017

čo je vlastne obrna ale ináč sa to volá 😲

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
soldi
5. máj 2017

@honeybadger ahoj, ano, moja suseda. jej prve dieta zomrelo pri porode a druhe sa narodilo s menej zavaznou srdcovou vadou, tretie ma down syndrom, tak jej ped neodporucila ockovat. potom presla k inemu ped a ten jej ockovanie odporucil, tak zaockovala. ale to mal najstarsi uz 5 rokov a down 3. nic sa im po ockovani nestalo

lemontak
5. máj 2017

@moonlight1210 zijem v chatrci bez wifi&elektriky a vychadzam vonku len ked na hlave s omotanym alobalom aby som polial zeleninku a nakrmil 3 sliepky a kozu&zopar zajace...kohut skoncil v polievke-budil ma jak blazon skoro rano...ked pojdes nahodou okolo ke a uvidis vysokeho svarneho suhaja s alobalom na hlave vedz,ze som to ja🙂🙂🙂

moonlight1210
5. máj 2017

@peter952 k tej obrne (co bol prvy link, co som kedy od teba precitala) - ty skutocne DOSLEDNE tie linky aj citas, co tam v nich pisu? aspon tie, co prikladas?

@lemontak nemusim hladat alobal, teba prezradi na dialku zapach octu z handry, co si nou kazdu noc zakravys hlavu, aby sa ti nedostali "oni" k mozgu.

lemontak
5. máj 2017

@moonlight1210 ocot uz dlhsi cas nepouzivam na noc ani cez den lebo vdaka nemu sliepky prestali znasat vajcia(i ked zil neboztik kohut),koza nedala mlieko a zajace prestali jest a tr..at...vies?
...na noc hlavu strcim do alob.tasky jak pstros a cez dierku dycham jak kapor...ale na druhy den-stastny a s usmevom na tvari,ze ma zase nedostali...;))))))

moonlight1210
5. máj 2017

@lemontak uz nechaj tak. naco to stale rozvijas dalej?

monka338
5. máj 2017

@honeybadger mam dve takéto kamarátky. Jedna bola striktne proti mmr a už idú očkovať,lebo mi sama od seba povedala,že sa bojí. Druhá nemá prvé dieťa (5rokov)očkované oproti ničomu a mala trpí každého 1/4 roka zápalom stredného ucha,že už boli aj par krát hospitalizovaní. Tak ide dat očkovať a to chce všetko ale uvidí,čo jej dovolí alebo odporučí komisia,keďže boli na súde. Druhé dieťa má zaočkované na všetko aj na mmr a je bez akýchkoľvek príznakov tak ako aj moje. Moje dieťa malo zápal uška ešte pred mmr a potom už vyše 2 rokov ani raz (to spomínam preto,lebo som tu čítala ako niekto sa dušoval,že očkovanie spôsobuje zápaly stredného ucha)...blbosť!!!

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
monka338
5. máj 2017

@peter952 ja už nemám tebe co argumentovať....také argumenty ako dávaš ty,tak to je naozaj super.....argumenty jehovistickej sekty....
Ja som napísala skúsenosť zo života a nie z článkov na googly 😃😃

moonlight1210
5. máj 2017

@peter952 ja len, ze v tom linku na obrnu, vakcinaciu obrny uznavaju ako spravny a rozumny postup a su za jej dalsie pouzivanie (az na zmenu vakciny z trivalentnej na bivalentnu a najlepsie prejst este z oralneho podavania na injekcne, resp. oralne podanie tymto v ockovanej populacii preddoplnat). autorka nie je proti ockovaniu. podporuje ho.
sama hovori, ze zaockovanost je len cca 70% a to sposobuje tento stav, ktory tam nastal (sirenie noveho typu obrny vzniknuteho mutaciou povodneho typu). preto sama apeluje na vladu, aby nespala na vavrinoch ocenenia a podnikla rovnake ockovacie kroky aj pri novom type obrny ako to urobili pri povodnom type.

1. na teba netradicny clanok podporujuci dalsie ockovanie v indii.
2. novo nazvany typ obrny je vzniknuty mutaciou povodneho typu. teoreticky ide o ten isty virus (prejavuje sa rovnako) a nejde o ten isty virus.
3. nie je to konspiracia. iba indicka vlada postupuje v snahe dodrzat svoje sluby tak, ako napriklad aj nasa so slubom znizovania percenta nezamestnanosti (vid novu novelu platnu od 1.5.2017). to, co robi nasa vlada by som konspiraciou zrovna nenazvala. iba skreslovanim vysledkov.
konspiracia je vedome zatajovanie udajov a zakulisne konanie proti inym ludom (spiknutie). zvycajne chybaju dokazy a je to zalozene na podozreniach, atd.
ale tu nikto nekona za plentou, tu im vsetci vidia do hrnca, v oboch krajinach si o tom "odrbe" cvirikaju vrabce na streche, len ludia nemaju aktualne paky to zmenit. nic viac.
4. mnoho dalsich udajov v clanku, na ktore ty zvycajne poukazujes ako na tie zle. tu su ale

preto sa pytam, ci si ten clanok naozaj dokladne precital a pochopil.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená