(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952 všetci podčiarkujem všetci tí rodičia sa rozhodli, že chcu mať deti zaočkovane, ale táto vysinutá osoba im ich nezaočkovala a tvrdila, že ano. ak by to urobila mne, tak by som dufala, že dostane aspon dvadsať rokov na tvrdo a intenzívnu psychiatricku starostlivosť. aj ked osobne pochybujem, že toto sa dá vyliečiť, nedá. ale tak človek nikdy nevie.
@peter952 s pani je začate sudne jednanie. podla teba neexistuje. kontaktuj tohto muža ktorý stojí za obžalobou a možeš dokázať, že teta neexistuje.
@peter952 obvinenie vzniesol chlap, obvinena je žena, pre mna je nepochopitelne ked nerozumieš ani základným veciam, kde berieš odvahu presviedčať ludí, že nemaju chrániť deti očkovaním, vlastne asi preto. toto je hluposť v takom meradle, že som sa ešte nestretla.
@peter952 začína mi ta byť uprimne luto peter ako sa zhovaduješ. ked niečo nevieš vyhladať. zika nie je predmetom tejto diskusie.
@peter952 žiadny pekný čin, oklamala rodičov ktorý sa rozhodli očkovať svoje deti, týmže im vakcínu nepodala
prečo sa ma stále pýtaš to iste, máš problémy s pametou alebo len tak troluješ pre zabavu alebo čo to je? už som ti odpovedala niekolkokrát, narozdiel od teba: kiahne prečo nevymizli, na nich hygiena prečo nestačí?
Ockovanie na vyssej urovni. ..ako dostat vakcinu do dietata.
https://www.youtube.com/watch?v=P9JwAH0298w@peter952 prečo odpovedáš otázkou? ja som sa ťa pýtala ktorá konkretne studia, ktorá porovnáva očko a neočko porovnáva 14 milionov očkovaných s 147 neočkovaných. Odpoved znie ani jedna, klameš a odvolávaš sa na niečo čo neexistuje a na základe toho ludí odrádzaš od očkovania, na základe toho, čo si sám povymýšľaš a vymýšľaš si teda statočne.
@peter952 zacala som teda citat rad za radom tie rozne studie, co sem na preskacku davate, ale aj ja by som chcela link na tu, kde je 14 mio ocko voci 147 osobam neocko.
zatial som na nic take totiz nenarazila.
odvolavas sa tu na to velmi casto. musis mat zdroj tohoto tvrdenia.
das ho sem?