icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adsumus
10. jún 2017

@peter952 jas a ťa pýtam odekedy ti stačí dvesto detí? doteraz si všetky studie, kde bolo okolo stodvestotisíce dedattisícstotisíc detí zosmiešnoval. odhliadnuc od toho, že toto čo dávaš nie su studie ale dotazníky, ktoré vyplnali rodičia, nikto nič neoveroval.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. jún 2017

@peter952 no ved to ma zaujíma, prečo odrazu ti stačí týchto dvesto detí? na základe dotazníka, ktorý nikto neoveroval.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. jún 2017

@peter952 studia ktorá vyvracia tieto tvoje dotazníky, ktoré nikto nikdy neoveroval.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC30...

adsumus
10. jún 2017

Debunk antivaxerských dotazníkov, ktoro recykluju znova a znova.

http://theness.com/neurologicablog/index.php/he...

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. jún 2017

@peter952 ale ja viem čítať čo sa píše v tvojich, ja nepotrebujem aby si mi kopíroval vetu za vetou, je to celé klamstvo, neoverený dotazník, antivaxerska propaganda. nič viac. ty si natom postavil zdravie svojho dieťaťa.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
10. jún 2017

@peter952 zmýlila som sa, myslela som 666 detí z toho 261 bolo neočkovaných z toho 51 predčastniatok a išlo o dotazník, odkedy to stačí na urobenie záveru, že očkovanie sposobuje choroby? odkedy to stačí tebe, ked ti predtým nestačili tisíce kontrolovaných detí, kde sa zistilo, že očkovanie tieto stavy nesposobuje a klameš ja nie som nebezpečna osoba som mamina, ktorá neverí ludom, ktorí balamutia iných. 😉 napríklad ty.

adsumus
10. jún 2017

zo "studie", ktoré tu dáva peter, že u neočkovaných detí nie je autizmus, je, reportuju ho sami rodičia, v niektorých vekových kategoriach dvojnásobne častejší ako u bežnej populácie.

http://www.vaccineinjury.info/survey/results-un...

adsumus
10. jún 2017

upozornujem, že bežná populácia ma vyskyt autizmu okolo 1%. takže v iných vekových kategoriach maju neočkovane deti približne rovnaký vyskyt autizmu, okrem skupiny do 3-4 rokov, kde sa diagnoza ešte nestanovuje zväčša.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
11. jún 2017

@peter952 libertybeacon je stranka, kde veria aj tomu, ze sme ockovani proti nasej voli poprasovanim z chemtrails za dopravnymi lietadlami.

To len, aby rodicia vedeli, odkial cerpas svoje "fakty", ktorymi ich bezohladne zavadzas. Tebe nejde o ich deti.
Tebe ide o tvoju vyhru!

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
11. jún 2017

Dežo v škole hovorí učiteľovi:
– A moja sestra má osýpky.
– Tak choď rýchlo domov, pretože môžeš nakaziť celú triedu.
Po dvoch týždňoch sa Dežo vrátil do školy a učiteľ sa ho pýta:
– Tak ako sa má sestra? Už je v poriadku?
– Neviem, ešte nepísala.
– A kde je? – No predsa v Anglicku.

kvieta
11. jún 2017

Nezaočkované deti sa pri styku s vírusom osýpok nakazia takmer stopercentne.

peter952
Odpoveď bola odstránená