(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
aj take existuju a dokázali, že antivaxeri su banda klamárov a hlupákov.
http://www.newsweek.com/anti-vaxxers-accidental...
ty moje chudatko obťažovane
@peter952 ty si fakt presvedceny, ze stale pouzivaju tu istu vakcinu z roku 1955?
a len tak na okraj:
aj ked nedavas uz linky (pre istotu, lebo to ukazuje, ze cerpas informacie zo stranok zaoberajúcich sa vsetkymi druhmi konspiracii, nie len hrozbou vakcinacie), aj tento posledny obrazok cerpa z rovnakých stranok.
staci zadat cast textu do Googlu. on vyhodi prislusne stranky, kde sa tento text nachadza. su domovom konspiratorov, ktori sa boja vsetkeho od kruhov v obili po vakcinanciu.
prosim ta: skonci uz a nechaj to radsej na prevenera alebo evittum.
lebo ty si pre AV "agilny blbec horsi triedneho nepriatela".
naozaj - urob im tu laskavost.
@moonlight1210 evittam je presne na rovnakej urovni ako peter, len nevie kopírovať z anglických anttivax stránok. prevenar nevie vobec nič.
@peter952 daj mi zaruku, ze ochorenie urcite moje deti ochrani posilnenim imunity a nehrozia im nasledky z tazkeho priebehu chorob. Ani opakovane ochorenie.
Posli kludne aj studiu. Cakam. 🙂
Inak s tymi dokazmi z 1919 bodujes. 👍

@peter952 neriskuju nič, iba choroby, zbytočne.