icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adsumus
23. jún 2017

@peter952 my sme zaočkovaní a nič sa nikomu z nás nestalo, nikto z nás nebol zmrzačený, ani mrtvy, nič, proste život išiel dalej spokojne.

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
23. jún 2017

@peter952 nie Petrik.. ku konkretnemu pripadu, keby sa tam nerozširili osypky a fungovala kolektivna imunita, tak vobec nemuselo prist k zbytočnemu úmrtiu .
neignoruj ten fakt a nehladaj vo všetkom len vyhovorky. prave preto, že bol jeden syn oslabeny, mali dat očkovat aspon toho zdraveho... je menšia pravdepodobnost nakazanie, ako ked bol neočkovany, tak to schytal skoro na 100%- kedze je to vysoko nakazlive ochorenie.. dokedy to budete podcenovat ????

lauritka
23. jún 2017

@peter952 jasne všetcii su idioti , okrem AV . geeezes

peter952
Odpoveď bola odstránená
lauritka
23. jún 2017
lauritka
23. jún 2017

@peter952 tebe skonči tak akurat zbožne prianie aby bolo očkovanie dobrovolne. vdaka bohu, že maju rozum.

adsumus
23. jún 2017

@lauritka každý rodič, ktorého jedno dieťa nakazilo druhe dieťa a to zomrelo, bude do konca života rozmýšľať, či predsa len nemal to dieťa dať očkovať, predsa len malo by protilátky, nemuselo by ochorieť, nebolo by nakazilo brata.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
23. jún 2017

@peter952 možno aj miliony, len akosi nikto nikdy nič take nezistil okrem teba. 👎

kvieta
23. jún 2017

@peter952 Toto je taký blud. Ako môže oslabený vírus nakaziť stovky detí? V prvom rade by asi nakazil svojho nositeľa, nemyslíš? To by sme tu mali každoročne koľko nakazených detí? A nie len detí... Logika nie je Tvoja silná stránka.

adsumus
23. jún 2017

@kvieta 👍

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
23. jún 2017

😉

kvieta
23. jún 2017

@peter952 Poznám Tvoje počítanie percent. Koľko z koľkých je koľko😀

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
23. jún 2017

@peter952 Ja očkujem. Som zodpovedná voči svoju dieťaťu, sebe a okoliu.
Ty neočkuj. Chovaj sa ďalej nezodpovedne. A parazituj na zodpovedných.

peter952
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
23. jún 2017

@peter952 aj ty si bol ako dieta ockovany zivym virusom...cize podla tvojej teorie si jeho nositelom. Uz si niekoho nakazil? Vies vobec aspon o jednom pripade kedy zdravy zaockovany"nositel virusu" niekoho nakazil?

adsumus
23. jún 2017

@peter952 ale nie je zbytočne, ja som sa očkovala proti čiernemu kašlu a bum bola som v kontakte a nenakazila som sa.

kvieta
23. jún 2017

@peter952 Ja verím, že moja dcéra bude tak isto zodpovedná ako ja.
A tiež je možné, že Tvoje deti sa Ťa raz opýtajú, prečo si im odoprel právo ochrany pred tými chorobami, proti ktorým sa očkuje. Véééééľmi Ti to prajem😉

lauritka
23. jún 2017

50% ?

lauritka
23. jún 2017

97% neočkovaných sa nakazilo z celkoveho počtu nakazenych.... ale podla Petra vakciny nefunguju...

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
23. jún 2017

@peter952 a rovnako neockovanci mozu ochoriet a sirit nakazu...to uz co si dal za argument ze ockovani ludia su nositelmi ziveho virusu? Chapem ze ti dochadzaju argumenty, ale nerob zo seba uplneho blba, baby ti tu dobre pisu a ty ako baran ani za svet pripustit ze mozno tvoje nastudovane knihy nie su az take mudre

peter952
Odpoveď bola odstránená
kvieta
23. jún 2017

@peter952 Prečítaj si výročné správy ÚVZ SR, aké sú tajné informácie výskytu chorôb, proti ktorým sa očkuje, alebo aj iných infekčných chorôb. A informuj sa na hygiene, aké sú opatrenia pri výskyte inf. chorôb. Vyhlásenie epidémie (napr) považuješ za tajnú akciu ÚVZ SR?

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená