(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
horšie je ak sa občan rozhodne že hiv virus je neskodný potom su zbytočne nakazení další ludia, čo už. to je potom naozaj po všetkom.
@teegreen urcite z tej vakciny. ako inak. 🙂
antivaxeri ako ty siria okrem ineho aj blud, ze ak uz maju uznat ockovanie, tak jedine, ze ho budu brat ako absolutne.
takze, ked uz ockovanie, tak jedine, ze sa bude povazovat za dokonalu 100% ochranu.
tym si stanovia vopred premisu - ak zlyha, co len jediny ockovany clveok predsa len ochorie, je to dokaz, ze je uplne 100% nanic.
bodka.
vsetko alebo nic.
a ked uz ide o neockovanie, tak zacnu pekne opatrne o tom, ze samozrejme, ze niekto ochorie, bude mat poskodenie, umrie. ved to je u tej choroby ocakvatelne, neda sa cakat, ze u kazdeho prebehne uplne v pohode. to sa neda garantovat.
jednoducho obracate svoje argumentny podla toho odkial potrebujete, aby vam vietor fukal. 🙂
@peter952 pošli ty, prečo nemáme očkovať, ja posielam. https://scholar.google.sk/scholar?hl=en&as_sdt=...
@peter952 ty pri tom cakani, kym sa niekto zlutuje nad tvojou neschopnostou googlit a konecne ti najde studiu podla tvojho gusta, zapustis do stolicky aj korene. 🙂
@adsumus neposielaj mu preboha viacero studii naraz na vyber. jemu to zahlcuje mozog. potom pise, ze on to citat nebude a ze mas poslat jednu jedinu konkretnu najsamlepsiu. ked jej uz ma venovat cas, tak nech z toho nieco ma. lebo nez to on vsetko prelozi a zisti, ze toto zrovna nechcel - no nestastnik.
@peter952 poprosim ta, nezahrnaj ma do tvojich obtazujucich sprav s poziadavkami aby som ti nieco posielala/hladala, je to dost primitivne neustale cosi od kohosi vyzadovat. Ja ta tiez neziadam aby si mi posielal presvedcive studie o katastrofalnych nasledkoch ockovania. Dakujem za porozumenie.

@peter952 a sudruhovia si až tak s ludmi (pre teba ovce) nerobili čo chceli kedže padli. 💣