icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
adsumus
24. jún 2017

@peter952 a sudruhovia si až tak s ludmi (pre teba ovce) nerobili čo chceli kedže padli. 💣

zooeynka
24. jún 2017

@peter952 Ako 5 rocna som chytila mumps proti ktoremu sa vtedy este neockovalo. Nebolo to nic prijemne. Cca o 2 roky neskor sudruhovia rozhodli ze sa proti mumpsu zacne ockovat - celkom dobry napad to bol, len skoda ze tak nerozhodli trochu skor.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
24. jún 2017

horšie je ak sa občan rozhodne že hiv virus je neskodný potom su zbytočne nakazení další ludia, čo už. to je potom naozaj po všetkom.

zooeynka
24. jún 2017

@peter952 mas aj dceru? Aby sa ta raz, ked bude tehotna, neopytala ze preco dofrasa nema v krvi protilatky proti rubeole. Ta je velmi nebezpecna pre plod.

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
24. jún 2017

@peter952 pošli ty dokazy, že nemáme očkovať deti. že maju chorieť radšej.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
teegreen
Odpoveď bola odstránená
adsumus
24. jún 2017

@peter952 nonti je bohovský dokaz, že nemáme očkovať. či to je dokaz že sa máme nakaziť hiv?

zooeynka
24. jún 2017

@teegreen netusim. Asi ma nafigu imunitu.

peter952
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
24. jún 2017

@teegreen urcite z tej vakciny. ako inak. 🙂

antivaxeri ako ty siria okrem ineho aj blud, ze ak uz maju uznat ockovanie, tak jedine, ze ho budu brat ako absolutne.

takze, ked uz ockovanie, tak jedine, ze sa bude povazovat za dokonalu 100% ochranu.
tym si stanovia vopred premisu - ak zlyha, co len jediny ockovany clveok predsa len ochorie, je to dokaz, ze je uplne 100% nanic.
bodka.
vsetko alebo nic.

a ked uz ide o neockovanie, tak zacnu pekne opatrne o tom, ze samozrejme, ze niekto ochorie, bude mat poskodenie, umrie. ved to je u tej choroby ocakvatelne, neda sa cakat, ze u kazdeho prebehne uplne v pohode. to sa neda garantovat.

jednoducho obracate svoje argumentny podla toho odkial potrebujete, aby vam vietor fukal. 🙂

adsumus
24. jún 2017

@peter952 pošli ty, prečo nemáme očkovať, ja posielam. https://scholar.google.sk/scholar?hl=en&as_sdt=...

moonlight1210
24. jún 2017

@peter952 ty pri tom cakani, kym sa niekto zlutuje nad tvojou neschopnostou googlit a konecne ti najde studiu podla tvojho gusta, zapustis do stolicky aj korene. 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
24. jún 2017

@adsumus neposielaj mu preboha viacero studii naraz na vyber. jemu to zahlcuje mozog. potom pise, ze on to citat nebude a ze mas poslat jednu jedinu konkretnu najsamlepsiu. ked jej uz ma venovat cas, tak nech z toho nieco ma. lebo nez to on vsetko prelozi a zisti, ze toto zrovna nechcel - no nestastnik.

moonlight1210
24. jún 2017

no co som hovorila? uz je zahlteny. 🙂

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
24. jún 2017

😀

peter952
Odpoveď bola odstránená
adsumus
24. jún 2017

@peter952 ty daj jednu konretnu,že sa nemáme očkovať.

adsumus
24. jún 2017

@peter952 mne napríklad vobec nezáleží, či si daš dieťa zaočkovať.

peter952
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
24. jún 2017

@peter952 poprosim ta, nezahrnaj ma do tvojich obtazujucich sprav s poziadavkami aby som ti nieco posielala/hladala, je to dost primitivne neustale cosi od kohosi vyzadovat. Ja ta tiez neziadam aby si mi posielal presvedcive studie o katastrofalnych nasledkoch ockovania. Dakujem za porozumenie.

peter952
Odpoveď bola odstránená
zooeynka
24. jún 2017

@peter952 nikdy nikoho nelutuj ;)

peter952
Odpoveď bola odstránená