(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@peter952 a ešte jedno mi vysvetli citujem ťa "musi sa dosiahnut vysoky hygienicky standard na dostatocne velkom uzemi"
A toto mi prezraď ako zabezpečiť???
Pracujem na hygiene a čo nenariadiš, za čo pokutu nedáš to sa neurobí, len obyčajné reštaurácie v niektorých som ako na klavíri a nepomôže nič! Aj to na mieste zavriem, najmú si firmu, spraví im komplet samotu, podajú žiadosť nanovo sa otvorí a o mesiac sú v takej istej sedačke a stále dookola. Ako chceš zabezpečiť ten vyšší hygienický štandard? Podľa mňa je súčasnosť strop.
@peter952 skus si to pred spaním niekedy prečítať realitu v SR
http://www.uvzsr.sk/index.php?option=com_conten...
@lenadka A posledne- "u vacsiny populacie to tak je"... Kolkym detom sa tie testy robia, kolki rodičia sa o to vôbec zaujimaju?! Myslíš,ze tych 95% zaockovanych? Ale ti co ani nevedia aku vakcínu davaju dietatu, proti čomu vlastne a vedia,ze je to len "do rucicky ci nozicky" a nic viac ich nezaujima....To je ta vacsina populacie,ktora si dala urobiť testy na imunitnu odpoveď...
@peter952 mor zanikol ...takze niekedy v jeseni pocuvaj mestky rozhlas alebo si ho precitaj na nete ,ked budu vyhlasovat ,,pozor na psikov v tych a tych dnoch....a napisu ti aj preco ...a uprimne ,my nie sme hovedzi dobytok ,ktori sa pri nakaze aj napriek karantennym opatreniam likviduje ...inak si dostuduj kvapockovu infekciu a fekalno oralnu...a clostridie tetani uz vies....inak peto ,co na teba hovori predseda hnutia av prevco.

@peter952 to je len tvoja hypotéza že by zanikla, prečo zanikli práve kiahne proti ktorým sa očkuje a ovčie kiahne majú rovnaký výskyt chorobnosti ako voľakedy? Vlastne jen mizive percento ľudí čo ich neprekonali, napriek vysokému hygienickemu štandardu.