(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@libawet Detský diabetes vôbec nesúvisí so životosprávou. Je to autoimunitná reakcia organizmu, kde vlastný organizmus zničí bunky produkujúce inzulín. Škôlkové deti, malí školáci diabetici vôbec nemajú nadváhu. Príklad môj syn od malička športuje, do svojich 10. rokov nejedol ATB a prečo ako malý školák dostal cukrovku a je odkázaný na 4 dávky inzulínu denne?
@daduska3 skor škrípu zubami 😅
@plutvonozec vakcíny diabetes nesposobuju, zistili to vedci, takže problém je inde, choroby ano, aj to je dokázané, nemám teraz čas ale chod na stranu späť tam su studie, ak ťa to zaujíma, ťažko povedať.
už upozornuju veterinári, že psíkovia zbytočne zomieraju lebo ich očkuju žabím slizom.
@adsumus Lenže na príbalovom letáku vakcíny MMR patrí medzi nežiadúce účinky. Samozrejme, že nie v slovenskom preklade letáku. Ale o tom sa už tu diskutovalo
@libawet ak je v rodinnej anamneze anamneze diabetes, ockovanie sa ma zvazit, kvoli neziaducemu ucinku, ktory je napisany aj pri vakcine. Je to uplne bezna informacia, ktoru by kazdy clovek vedel, pokial sa nezacal tento medialny zjednodusujuci tlak. Hovorime o malych detoch, nie o civilizacnej chorobe diabetes ineho typu.
@adsumus
Keď moja lekárka netušila, čo ďalej so mnou, vieš čo mi odporučila? Homeopatiu, tak som si čo to o výrobe "liečiv" naštudovala, čiže preto jej neholdujem a len na základe týchto info, ti ozrejmujem, že nevieš o čom píšeš, tak si to doštuduj a potom vyjadruj názor, kľudne aj ten istý, ale takto vyznievaš dôveryhodnejšie 😉.
Namiesto homeopatie som sa zamerala na "trápne" bylinky a pomohli.
"The anti-vaxxers' "vaccines didn't save us - it was hygiene" trope is utter balderdash. Hygiene helps a lot for some kinds of disease, but for most vaccine preventable diseases it does little to nothing. That's why we have vaccines"
https://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm530...

@adsumus Zabudla si na jednu dolezitu a podstatnu vec-ATB a ani ine lieky nie si povinna uzivat.