(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
Jed oduche a vysvetlujuce:
https://www.liekinfo.sk/prisne-tajne/antibiotik...
Vírus je schopný sa dostať do bunky baktérie a potom niektoré druhy baktérií spôsobujú aj infekčné ochorenie – napríklad tuberkulózu, zápal pľúc, angínu, salmonelózu, čierny kašeľ, záškrt, tetanus, choleru, mor či boreliózu. Antibiotiká nerozlišujú medzi dobrými a patogénnymi baktériami a v tele likvidujú oboje.
Podozrenie na další prípad osypok, zatil nepotvrdený, nerozumiem, ked máme hygienu ako to že už zavítali zo západnej europy aj k nám. zeby spalchovacie záchody a umývanie ruk nedokázali zabrániť prenosu vzdušnou cestou? Uvidíme ako nám to vysvetlia antivaxeri.
Rodinní príslušníci obetí chorob upozornuju ostatných ludí aby sa dali očkovať.
https://www.perthnow.com.au/news/wa/meningococc...
http://www.nottinghampost.com/news/health/vacci...
jeden z desať chorých an meningitídu zomiera, následky zostávaju trvale, amputácie,poškodenia mozgu, strata zraku sluchu....
A uz mame nejaký potvrdený pripad osýpok?
Na internete sa najde viac clankov o prenose chorob migraciou
Som nevzdelanec - zaockovani jedinci nemozu byt prenasacmi nf. chorob? Myslim spinave ruky, klucky, madla v MHD a pod...i
ano máme prvý potvrdený prípad osypok a dnes sa overuje, či bude aj druhý
Pozerali ste modré z neba,ci v siedmom nebi (neviem pr3sne jak sa to teraz vola)Posledny pribeh dievcata,ktore bolo ockovane proti kliest.encefalitide a aj tak ju dostala?A teda ani nahodou nie v lahkej forme,matku pripravovali na najhorsie.A ani pani Mudr nechapala ako to mohla dostat,kedze je ockovana🙈🙈🙈
@evittam to je o osýpkach na sk - nepýtala si sa prvotne na konkrétne potvrdenie konkrétneho prípadu, v konkrétnom čase len všeobecne: "A uz mame nejaký potvrdený pripad osýpok?" a ak zasurfujš, najdeš tohtoročný potvrdený prípad prinesený z Talianska. Ale uznám, možno tu niekto vie viac.🤔
@peter952 vytrhuješ moje slová z celk. kontextu....proti mumpsu som ja očkovaná nebola, dostala som ho ako 18-ročná a mal preto dosť desný priebeh - to som napísala. Keby som bola očkovaná, tak má miernejší - ale zasa - mumps sa dá prežiť, nie je to smrteľná choroba, takže - je potrebné proti nemu očkovať ? Alebo len chlapcov? U nich ako vieme, po prekonaní mumpsu môže hroziť neplodnosť.
@peter952 nenapadlo Ťa aj, že kedysi pri rukovaní na vojnu odvedenci dostávali nejakú injekciu, ktorá bola údajne proti všetkému. Čo to bolo a čo vtedy dostávali ? A čo to spôsobilo? No, aj nad týmto sa zamysli....a neboli to malé deti, že ? Neviem, môj muž rukoval v 91 a túto injekciu mal, celú vojnu mu nič nebolo a ani po nej....tak? Môj otec detto....a čo tisícky iných....
@skajkaze no, aj pri očkovaní treba zobrať zdravý rozum do hrsti. Je potrebné sa dať očkovať proti kliešť. encefalitíde, keď až tak nechodím do prírody alebo nenavštevujem miesta s hojným výskytom kliešťov? Alebo - je potrebné sa dať očkovať proti chorobám, ktoré sa dajú prežiť a budem voči nim už ďalej imúnna? Napr. mumps, ovčie kiahne, osýpky, rubeola? Očkujme len proti vážnym chorobám - ako čierny kašeľ, tetan, TBC....
Aj pri očkovaní si treba veľa vecí zvážiť - vek, zdravie, je potrebné?
@saska.t tak ten bróm zasa už ja nepamätám, to myslím bola hlúposť alebo už kedysi veľmi dávno. Tú injekciu dostávali všetci. Neviem, proti čomu všetkému, preto som sa spýtala a myslím, že to ani vojaci nevedeli, proste im ju dali a hotovo. Kto vtedy, čo vysvetľoval? Všetci píšte modrým perom, iná farba nebude - tak to bolo, nie?
@prevenar teší ma,, že ti môžem poslúžiť ako objekt na robenie si srandy už 4 mil. rokov 🙂
Ešte P.S. - keď niektoré vírusy použijú baktériu ako hostiteľaskú bunku (napr TBC), v konečnom dôsledku sa používajú antibiotiká na vírusy, preto som dala hore tú citáciu. Ja si srandu z teba nerobím 🙂

@prevenar a ešte na vysvetlenie kvôli srande. Nereagovala som v prvom príspevku na teba, ale na "mozno maju vplyv na pokles inf. ochoreni aj tie kysle dazde, a tiez nadmerna spotreba ATB, predsa je to zmena ktora mozno virusom nevyhovuje", škoda, že ti to nedošlo, hneď pri mojej prvej odpovedi tebe: "vsak? Preto som reagovala." Ale smej sa ďalej 🙂 S úsmevom ide všetko lepšie, však? 🙂

@libawet no aj liek na rakovinu existuje.len nam ho nedaju.lebo z coho by potom BIG PHARMA zila.prepac ale take tvrdenia uz zase hranicia s konspiraciami rovnako ako chemitrails - otrava ludstva zo vzduchu a ockovanie ako genicida ludstva. Ked vam KS pomohlo.nehadam sa uzivajte ho dalej.ale tiez to nie je vseliek na vsetko.Ak by bol.uz davno ho vsetci uzivame a nie sme chori.
som v nemom užase, v akých bludoch žiju odporcovia očkovania. atb funguju na virusy, kolidne striebro piju astronauti,kanalizácia dezinfikuje ovzdušie, neverím, že toto píšu normálni dospelí ludia.