(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
istá forma cukroky vraj vzniká aj v adolescentnom veku ako "civilizačná" choroba - stresy, životné prostredie, strava a tak....
obrázky pridávam, len v prípade neodoslana príspevku bez obrázka. Nič tým nesledujem

@peter952 co keby si takto v tomto case predvianocnom o tom skusil napisat koledu? mozno by sa uchytila ako vasa hymna.
napr. na melodiu tichej noci:
"vaaakcina neeebezpecna,
nikto ta uz do mna neda..."
😉
@eva8 nie nežiadala, mna zaujíma, že ak dáva identitu iných ludí na tomto fore, či dá aj svoju, nedal, dal nejaku foto nejakého ujka. admini mu to zmazali,ale nezamzali foto ineho človeka ktorého identitu dával, takže možeme dávať identitu iných ludi, ale nie svoju, super, ked tu dám jeho foto, jeho zamestanie, vek a tak dalej a napíšem aký je to vol podla mna, bude to v sulade s pravidlami, pretože petrovi to prešlo. už niekolkokrát.
len škoda, že admimi mažu ak niekto dá identitu antivaxerov, porušenie pravidiel. zverejnovanie osobných udajov.
@eva8 ešte raz, ak peter dáva osobne informácie iných ludí, ako je foto a meno plus urážlivý koment s tým, že toto je človek zodpovedný za zomieranie detí a to je ultra klamstvo a tým toho človeka vystavuje nebezpečenstvu, zaujímalo ma či by dal aj seba, nedal. ja som tu raz dala, čím si zarába antivaxer a bola som pomazaná, že zverejnujem osobne udaje, pritom je to informácia verejne prístupná, mal firmu na propagáciu produktov.
zaujímavý rozhovor so spomenutou pani Krištúfkovou - predsedníčkou epidemiologickej a vakcinologickej spoločnosti (foto zoddpovedá tomuto rozhovoru, čiže to nebolo šírenie súkromných info o diskutérke z koníka)
https://www.youtube.com/watch?v=oLWe9CqI5UkEšte článok:
http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/predsednic...

@eva8 Zodpovedá obsah tohoto petrovho príspevku obsahu Tvojho odkazu zo včera z 20:34 hod?
peter952
@adsumus za par rokov uz aj tak nikto nebude ockovat. Ale oficialne stale budete tvrdit ty s Kristufkovou ze zaockovanost je 98 % a staci ze klesne na 97% a okamzite prepukne pandemia a vsetky neockovane deti okamzite pomru.
14. dec o 19:56 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
Nerozumiem tomuto z Tvojho príspevku: (foto zoddpovedá tomuto rozhovoru, čiže to nebolo šírenie súkromných info o diskutérke z koníka)
@kvieta istá osoba napísala: "dal si tu osobne udaje pani kristufkovej, meno foto, zamestanie, svoje si nedal, prečo?"
Predtým bolo napísané: : " .... daj tu tvoj mudry ksicht, ale nato nemáš gule, že? radšej dáš ženu, ty, kuko."
Peter nedodal údaje nicku diskutérky na modrom koníku ale údaje verejne publikované. Preto som dala ten link, lebo foto p. Krištufkovej nebola súkromná, ale z rozhovoru, to je spoločné. Obrázok. Čiže foto bolo urobené pri tomto rozhovore z videjka. Tak som to myslela. Je rozdiel sa navážať a nadávať osobe (diskutérovi) súkromnej kvôli tomu, že dal nesúkromnú publikovnú fotku . Myslíš, že je vhodné napísať " daj tu tvoj mudry ksicht, ale nato nemáš gule, že? " Ja si to nemyslím. Preto som sa zapojila týmto spôsobom. To kde sme? Ak je dotyčná diskutérka náhodou p. Krištufková (čo pochybujem, lebo sa na tomto fóre vyjadruje dosť divne).... tak svoju identitu prezadila sama, nech sa do petra nenaváža za to, že má iný názor. Téma je o tom, či má niekto gule alebo o očkovaní?
@eva8 ešte raz, zaujíma ma, či peter ak dáva sukromne informácie iných ludí ako je foto a zamestnanie, či dá aj svoje, nedal, to je celé, antivax hrdina v plnej kráse, dá info o iných, ale o sebe nie. antivax dokonca dáva osobne informácie mrtých detí, len aby presadil svoju agendu, ale kto su oni sami nevieme. nato upozornujem, že ludia neočkuju ale nevedia kto su ludia za neočkovaním.
Áno, a sú tu ludia co z tych,ktori maju iný nazor len zosmiešňuju a klamu o nich a to len preto lebo o sebe tvrdia,ze sú odborníci a pracuju v zdravotníctve a preto nikto iny nema pravdu len oni -ale nikto nevie ci je to pravda. Ale to je uplne v poriadku.