icon

(Ne)očkovanie na Modrom koníku

martinjasen
10. jún 2013

Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.

* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.

Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem

Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )

Diskusia je zavádzajúca
Je možné, že diskusia obsahuje príspevky, ktoré sú zavádzajúce (obsahujú klamlivé informácie alebo úmyselne poupravené fakty) a sú vytvorené za účelom manipulácie alebo šírenia strachu a paniky.
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
eva8
15. dec 2017

istá forma cukroky vraj vzniká aj v adolescentnom veku ako "civilizačná" choroba - stresy, životné prostredie, strava a tak....

obrázky pridávam, len v prípade neodoslana príspevku bez obrázka. Nič tým nesledujem

sticker
peter952
Odpoveď bola odstránená
lenadka
15. dec 2017

@peter952 ty si myslíš? Ešte že sa niekto neriadi tebou, lebo v globále do mimo. Ak nejaká štúdia zodpovedá tvojej antivax rétorike tak je super a ak tvrdí niečo iné je zmanipulovaná. Ti je jediný argument čo máš.

peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
peter952
Odpoveď bola odstránená
eva8
15. dec 2017

@peter952 ja som presvedčená, že v niektorých prípadoch očkovanie môže byť spúšťačom autoimúnneho ochorenia, ktoré by sa bez očkovania neprejavilo vôbec,. Alebo by ho neskôr spustilo niečo iné

peter952
Odpoveď bola odstránená
moonlight1210
15. dec 2017

@peter952 co keby si takto v tomto case predvianocnom o tom skusil napisat koledu? mozno by sa uchytila ako vasa hymna.

napr. na melodiu tichej noci:
"vaaakcina neeebezpecna,
nikto ta uz do mna neda..."

😉

eva8
15. dec 2017

@peter952 zas neverím, že by si vzali vedci na zodpovednosť to, že do vakcín by pridávali škodlivé množstvá rôznych prídavných látok pre zdravý organizmus.. V súčasnej dobe žiaľ peniaze a rutina víťazia nad svedomím,

adsumus
15. dec 2017

@eva8 nie nežiadala, mna zaujíma, že ak dáva identitu iných ludí na tomto fore, či dá aj svoju, nedal, dal nejaku foto nejakého ujka. admini mu to zmazali,ale nezamzali foto ineho človeka ktorého identitu dával, takže možeme dávať identitu iných ludi, ale nie svoju, super, ked tu dám jeho foto, jeho zamestanie, vek a tak dalej a napíšem aký je to vol podla mna, bude to v sulade s pravidlami, pretože petrovi to prešlo. už niekolkokrát.

adsumus
15. dec 2017

len škoda, že admimi mažu ak niekto dá identitu antivaxerov, porušenie pravidiel. zverejnovanie osobných udajov.

eva8
15. dec 2017

@adsumus však vravím, že žiada sa inak. Na fotografii bol mikrofón ak sa nemýlim, tak je pravdepodobne z nejakej verejnej akcie. Daná pani je súkromná diskutérka z modrého koníka alebo verejnejšie známa osoba? Odkiaľ máš foto petra, jeho vek, zamestnanie a tak dalej?

bmuller
15. dec 2017

@peter952 este nepovedz, ze aj alergia na arasidy je z ockovania?? 😲

adsumus
15. dec 2017

@eva8 ešte raz, ak peter dáva osobne informácie iných ludí, ako je foto a meno plus urážlivý koment s tým, že toto je človek zodpovedný za zomieranie detí a to je ultra klamstvo a tým toho človeka vystavuje nebezpečenstvu, zaujímalo ma či by dal aj seba, nedal. ja som tu raz dala, čím si zarába antivaxer a bola som pomazaná, že zverejnujem osobne udaje, pritom je to informácia verejne prístupná, mal firmu na propagáciu produktov.

adsumus
15. dec 2017

@peter952 dal si tu osobne udaje pani kristufkovej, meno foto, zamestanie, svoje si nedal, prečo? dal si tu foto nejakeho muža plus kopec iných ludí, nič viac.

eva8
15. dec 2017

@adsumus
ešte raz - neodpovedala si mi ani na jednu oázku
A o tebe som sa nevyjadrovala neprístojne napriek písaniu tvojich vyfabulovaných fantázií o mne a ich šíreniu v rôznych diskusiách. Nežiadala som o tebe súkromné info.

sticker
eva8
15. dec 2017

@adsumus
ešte dodám -nechcem tu rozoberať nikoho súkromie. Téma je očkovanie

eva8
15. dec 2017

zaujímavý rozhovor so spomenutou pani Krištúfkovou - predsedníčkou epidemiologickej a vakcinologickej spoločnosti (foto zoddpovedá tomuto rozhovoru, čiže to nebolo šírenie súkromných info o diskutérke z koníka)

https://www.youtube.com/watch?v=oLWe9CqI5Uk

Ešte článok:
http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/predsednic...

sticker
kvieta
15. dec 2017

@peter952 A TY na základe akých SVOJICH vedomostí a skúseností tvrdíš:

"Ja si myslim ze genetika na poskodeni nema ziadnu zasluhu. Poskodenie jeho dietata sposobili jediny faktor . VAKCINA.

Včera o 15:29 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP • to tvrdíš?:

kvieta
16. dec 2017

@eva8 Zodpovedá obsah tohoto petrovho príspevku obsahu Tvojho odkazu zo včera z 20:34 hod?

peter952
@adsumus za par rokov uz aj tak nikto nebude ockovat. Ale oficialne stale budete tvrdit ty s Kristufkovou ze zaockovanost je 98 % a staci ze klesne na 97% a okamzite prepukne pandemia a vsetky neockovane deti okamzite pomru.

14. dec o 19:56 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •

Nerozumiem tomuto z Tvojho príspevku: (foto zoddpovedá tomuto rozhovoru, čiže to nebolo šírenie súkromných info o diskutérke z koníka)

kvieta
16. dec 2017

@kvieta plus Krištúfkovej foto v jeho príspevku (nevzalo mi ho).

eva8
16. dec 2017

@kvieta istá osoba napísala: "dal si tu osobne udaje pani kristufkovej, meno foto, zamestanie, svoje si nedal, prečo?"
Predtým bolo napísané: : " .... daj tu tvoj mudry ksicht, ale nato nemáš gule, že? radšej dáš ženu, ty, kuko."
Peter nedodal údaje nicku diskutérky na modrom koníku ale údaje verejne publikované. Preto som dala ten link, lebo foto p. Krištufkovej nebola súkromná, ale z rozhovoru, to je spoločné. Obrázok. Čiže foto bolo urobené pri tomto rozhovore z videjka. Tak som to myslela. Je rozdiel sa navážať a nadávať osobe (diskutérovi) súkromnej kvôli tomu, že dal nesúkromnú publikovnú fotku . Myslíš, že je vhodné napísať " daj tu tvoj mudry ksicht, ale nato nemáš gule, že? " Ja si to nemyslím. Preto som sa zapojila týmto spôsobom. To kde sme? Ak je dotyčná diskutérka náhodou p. Krištufková (čo pochybujem, lebo sa na tomto fóre vyjadruje dosť divne).... tak svoju identitu prezadila sama, nech sa do petra nenaváža za to, že má iný názor. Téma je o tom, či má niekto gule alebo o očkovaní?

adsumus
16. dec 2017

@eva8 ešte raz, zaujíma ma, či peter ak dáva sukromne informácie iných ludí ako je foto a zamestnanie, či dá aj svoje, nedal, to je celé, antivax hrdina v plnej kráse, dá info o iných, ale o sebe nie. antivax dokonca dáva osobne informácie mrtých detí, len aby presadil svoju agendu, ale kto su oni sami nevieme. nato upozornujem, že ludia neočkuju ale nevedia kto su ludia za neočkovaním.

adsumus
16. dec 2017

Ináč upzornujem, že kvoli diskutujucej @eva8 som prestala prispievať do politických diskusii, nakolko jej očiernovanie mojej osoby presiahlo hranice, ktoré som schopná tolerovať. dufam, že sa to nezopakuje aj v očkovacích temach.

evittam
16. dec 2017

Áno, a sú tu ludia co z tych,ktori maju iný nazor len zosmiešňuju a klamu o nich a to len preto lebo o sebe tvrdia,ze sú odborníci a pracuju v zdravotníctve a preto nikto iny nema pravdu len oni -ale nikto nevie ci je to pravda. Ale to je uplne v poriadku.

evittam
16. dec 2017

@adsumus A koho to zaujima kde si prestala prispievať?! Co to ma s témou?!

adsumus
16. dec 2017

@evittam teba to trápiť nemusí, ty máš nazor na antivax, su to dobrí ludia, ktorí pomáhaju a nikomu neubližuju. ja mám názor opačný. osobná skusenosť.