(Ne)očkovanie na Modrom koníku
Táto téma je o Očkovani. Na rozdiel od mnohých iných, jej hlavným cieľom je dokázať, že sa o tejto ťažkej téme dokážeme rozprávať so vzájomnou úctou k sebe aj k našim názorom.
* Pridajte slobodne svoj názor s dobrým úmyslom a umiernene.
* Čítajte s otvoreným srdcom, príjmite iny názor, rozmyšľajte o ňom.
* Pýtajte sa s dôverou, ak máte otázky k tejto téme.
* Odpovedajte na otázky iných s úprimnou snahou pomôcť, bez snáh manipulovať a presviedčať.
* Nevyjadrujte súd nad niekým za jeho zmyšľanie, alebo správanie.
Kto je presvedčený, že jeho názor je bezchybný a správny, nech radšej do tejto témy nevstupuje. Je pre tých, ktorí hľadajú, zvažujú, pochybujú a vážia si každý názor. Ďakujem
Tema súvisí s článkom: Téma (ne)očkovania na Modrom koníku ( https://www.modrykonik.sk/fotoblog/martinjasen/... )
@adsumus Zas a znovu ta ziadam aby si neklamala o mojej osobe ako to neustale robíš. Ja nepoznam ziadny antivax a ani s nim nemam nic spolocne. Takze neviem aki su to ludia a ani mqla nezaujimaju. Ale ty mas stále potrebu pisat nieco ine. Takze sa zdrz podobnych komentárov. A ano naozaj ma nezaujima prečo a kam si prestala prispievať. Ci mame spisat petíciu aby si znovu zacala?!
Ospravedlňujem sa za preklepy.
@evittam precenuješ sa, ja tvoju osobu neriešim, že ty si urazená zakaždým, ked napíšem antivax, nie je moj problém,ale tvoj, antivax je realita, su to ludia proti očkovaniu, nevidím na tom nič urážlivé, rozhodli sa tak dobrovolne, neznamená, že na nich nebude nikto reagovať, bude, lebo šíria bludy so smrtelnými následkami pre deti.
baby, klud, je to len virtualne forum... kto chce, nech si da svoje udaje, a kto nie, nie je to povinne.
@peter952 ma jednoducho predstavu, ze ked k prispevku prida nejaky "sugestivny" obrazok (namiesto overenych odbornych zdrojov), tak to niekoho ovplyvni, nastrasi, zmeni mu nazor ci co 😀
OMYL - pokial to nie je obrazok realne dokumentujuci nieco spojene s ockovanim v zmysle dokazov, faktov, tak nad takymito (x/ty krat opakujucimi sa) ilustracnymi obrazkami (placuce dieta, vypaseny doktor, smrtky, kvapkajuce injekcie...) normalniy sudny clovek akurat tak prevrati oci 😝
ze sem dal obrazok Kristufkovej, nijak neporusil jej osobne udaje, fotili ju vari pri tom rozhovore s jej suhlasom, a jej pozicia je verejne znama. len co tym peter952 sleduje, tazsie pochopit ... asi ju vidi ako velku zlu tetu 😖 ...a stale dokola opakuje svoj scenar s obrazkami
@adsumus Ja nie som urazena. To je len tvoj subjektivny pocit. Neznamy nick na nejakom fore mna totiz urazit nemoze. Ja len ziadam tvoju osobu aby si prestala o mne sirit klamstva ako sa ty rozhorčujes,ze to robia ini o tebe.Ci u teba je to asi v poriadku...A naozaj ma žiadny antivax nezaujima, ale to sa opakujem. To,ze neverim dnesnym vakcínam a nie som ochotná ich nechať pichnut mojim detom a sebe neznamena,ze som anivax alebo mám niečo proti ockovaniu.
@adsumus
Ty o mne nepíšeš:
adsumus
@evittam teba to trápiť nemusí, ty máš nazor na antivax, su to dobrí ludia, ktorí pomáhaju a nikomu neubližuju. ja mám názor opačný. osobná skusenosť.
Dnes o 13:15 • Odpovedz • Páči sa mi to • Pošli IP •
A tvoje staršie príspevky kde o mne sústavne klameš hľadať ani nejdem - nechce sa mi ale ty ich hľadať určite nemusíš - ty ich máš pekne uložené vo svojom PC. A nezabudni dať túto našu konverzáciu zase zrušiť. 🙂 Pekný deň. 😉
ludia ako riešite, že na vás utoči blázon?
Žiadam týmto administraciu aby ma zbavila psychicky chorej osoby pod nickom "adsumus",ktora ma veľakrát v minulosti osocovala a klamala o mne a už si to bohuzial nepamätá. A nepamata si ani to, co pise na predchádzajúcej strane...
To by aj mna zaujimalo.
@adsumus koho súkromné informácie udal Peter?
Zaujímavé, že inej osobe si písala to isté - že kvôli nej si prestala prispievať . Odišla si dobrovoľne, potom si postupne navštevovala profily. Dala som ti lajk - znak prímeria. V očkovaní sa nevyznám, preto beriem do úvahy rady odborníkov. Len ma zaujali niektoré poznámk y, tie som si s Petrom vydiskutovala bezkonfliktne. A dovolila som si "zafantazírovať".
Nejdem sa nikomu miešať do kapusty, fantazírovanie môže dať podnet len nezaujatým ľuďom.
Krásne Vianoce všetkým prajem
@kvieta Ja som udala text, kde to Krištúfková netvrdí a dokázala som, že nezverejňoval súkromné foto. Dva v jednom. Keby dotyčná nepísala o súkromných informáciách (čo je odbočenie od témy), dalo by sa diskutovať o texte. A nezaujíma ťa určenie identity diskutérky, ktorá konkrétne žiada súkr. info a svoje neudá? Tu nie je zoznamka, snažila som sa vtipne ukončiť konflikt. I tak verím, že keby sme sa osobne s hocikým stretli, tak si poklebetíme a zasmejeme sa pri kávičke.

@eva8 ja som prestala prispievať do politickej skupiny kvoli tebe a halienka, kedže administrácia vám dala zelenu v moderovaní skupiny, pre mna neprípustne aby krajná pravica neonackovia a antivax mali možnosť mazať príspevky s opačným nazorom, to nie je sloboda prejavu ale manipulácia. rovnako odídem z verejnej diskusie ak sa presadí to iste, že sa budu mazať nazory proti anivax a nacistom, budem presadzovať slobodne platformy miesto tohto a dufam, že aj iní si to uvedomia.
pýtam sa ťa verejne čo o mne píšeš verejne "komu inemu som to písala?"
to len antivaxu neprichádza do mozgovne nič, inak je dokazov, že očkovanie s diabetom nesuvisí dosť.

@eva8
Ja sledujem všetky diskusie o očkovaní na MK, presne viem, kto čo napísal.
Peter zneužil nielen fotku Krištúfkovej, ale svojvoľne si prispôsobil jej tvrdenie.
Krištúfková sa NIKDE nevyjadrila spôsobom ako tvrdí peter: "...okamzite prepukne pandemia a vsetky neockovane deti okamzite pomru."
Na toto som narážala vo svojom príspevku.
K fotke sa nevyjadrujem, na MK nie je povinnosť mať zverejnenú fotku. Ale celkom by ma zaujímalo, či je Peter, alebo Petra, alebo má problém s určením vlastnej identity?...