Zbierka pre Majku ❤️
Stalo sa niečo čo by ani v sne Majku nenapadlo ze sa stane. Majka je profesionálny rodič - stará sa o deti z detského domova u seba doma, miluje ich ako svoje deti, až kým si ich niekto neadoptuje... Okrem týchto detí má 4 svojich chlapcov. Pred cca 2 týždňami jej 11 ročný osvojeny syncek zomrel v nemocnici ☹ pohreb znášali veľmi ťažko, ale manžel bol pri nej a bol jej oporou 💜 no den po pohrebe zomrel na infarkt aj jej manžel (44 rocny zdravý muž), Majka to zvláda veľmi ťažko, milovali sa neskutočne, ostala na 4 svoje deti úplne sama. Aby nebolo málo tak v tých dňoch jej 4 ročný synček dostal zápal pluc, no už mu je lepšie. Manžela jej nikto nevráti ale každé euro ju poteší, pomoze, ak by sa našiel niekto kto je ochotný prispieť, tu je jej transparentný ucet:
SK63 8330 0000 0024 0189 5887 - https://ib.fio.sk/ib/transparent?a=2401895887
Dakujem v jej mene za každé euro! Ak by si niekto chcel s nou vypočuť rozhovor, ktorý modrý konik s nou minulý rok natočil, tak paci sa:

Ježiš 😢 úprimnú sústrasť... ja som s ňou videla rozhovor na koníkovi. Bože, takí dobrí ľudia s veľkým srdcom a také nešťastie. Naša suseda sa tiež starala ako profi mama o veľa malých deti. Zomrela v bolestiach v 50 rokoch na rakovinu 😢
Smutny zivotny pribeh 😪
😭 určite pomôžem, tiež som prišla o manžela pred 5 mesiacmi, viem, čo musí pani Majka prežívať, je mi veľmi ľúto, že ľudia s dobrým ❤️ majú takéto ťažké osudy😭
Majku poznám z diskusií, sama mám adoptovaného chlapčeka. vždy skúsene pomôže, poradí, usmerní. Neviem si predstaviť žiaľ a bolesť, ktorou si prechádza. Bez váhania prispejem. Žiaľ žiadne peniaze nezmiernia, avšak snáď zjednodušia život rodinke. 😔❤️ Veľa síl..
To mi je veľmi ľúto, rada prispejem, Majke prajem veľa síl 💜💜😪
Pani Majku, síce nepoznám osobne ani z diskusií, no prajem jej úprimnú sústrasť aj celej rodine. Poslala som nejaké peniaze, tak dúfam, že uľahčia život
@permanentka
Uprimnu sustrast, taktiez prispejem
Poznam ju, sice nie osobne iba sme spolu cakali babo. Je mi to luto co sa jej stalo. Kazdy den na nu myslim, peniaze jej urcite poslem.
Jedna pani mi písala do správy že by veľmi radi prispeli majke ale nechcú aby tam bolo vidno ich meno, nemám skúsenosť s posielaní na transparentný, automaticky sa tam zobrazí vaše meno keď nič nenapíše té ale proste je to váš účet? Neviete niekto prosím poradiť?
@permanentka áno, na transparentný účet ide meno automaticky. Utajene tam nejde.
@nikadomi aha joj
@permanentka teda asi sa dajú vložiť peniaze priamo v banke alebo cez bankomat, ale s tým osobne skúsenosť žiaľ nemám ako to funguje. Snáď niekto poradí. Ale teda v prípade zasielania z ůčtu na účet sa meno zobrazí.
Majka je človek s obrovským srdcom ♥ a teraz to srdce dostalo obrovskú ranu, navyše dvojnásobnú... je to silná žena a má svojich milovaných chlapcov, ale kým čas trochu zacelí rany, budú potrebovať našu pomoc... verím, že kto môže, pomôže 🙂
@permanentka ja neviem. teraz som poslala peniaze. co ja vidim je tam platba od 3ludi a jedna je bez mena..ale ta je dana v hotovosti..tak mozno preto..
@andrea101112 aj ja tam vidim nasu platbu, ale aspon clovek vie skontrolovat ci to doslo. takze je to fakt "transparentne"
@andrea101112 ale ten vklad v hot je tam este z 18.11. , z casu ked ludia este o zbierke nevedeli, takze je dost mozne ze to vlozil na zaciatok majitel uctu. a takyto vklad od ineho ako majitela banka nepovoli prave z dovodu transparentnosti.
Alebo to banka povoli, ze mozes vlozit v hotovosti, ale s povinnostou uviest meno, lebo
je to ten typ uctu, transparentny.
@negymama aha. to som nevedela.Tiez tam vidite len 3 platby? Alebo mi to len nejako nejde?
@andrea101112 ano vidim tam len 3 platby, tu hotovostnu z 18.11. a dalsie dve, zrejme nase.
@andrea101112 niektore banky prevadzaju peniaze aj 2 dni, takze vela ludi co vcera poslalo peniaze, sa to moze objavit dnes pocas dna alebo zajtra.
@negymama ano. jasne. som si tak aj myslela..len ma to zarazilo..tak snad im co najviac ludi pomoze
@andrea101112 taka som z toho rozsypana, vcera vecer mi busilo srdce, nemohla som zaspat pre Majku. my mame tiez 4 deti a s muzom sme starsi, muzovi taha na 50 rokov, ked si predstavim ze by som ostala s detmi sama 😢
@andrea101112 napr. moja banka, ked prevod urobim po 12stej hodine, uz mi to hodi az na dalsi den, iba v ramci rovnakej banky to prevedie hned.
poslane
Kočky k tomu menu pri platbe, chodia mi peniaze pomerne pravidelne na účet a málokedy sa zobrazí meno. Asi to záleží od banky. Väčšinou párujem len podľa výšky sumy. Ak odosielateľ nedá poznámku pre príjemcu, vidím len číslo účtu.
Je strašné, čo sa Majke stalo. Prečo život najviac skúša tých najobetavejších ľudí? Majka je človek s obrovskou životnou pokorou, náručou plnou lásky a veľkým srdcom. Spravodlivosť neexistuje. Nielenže ona prišla o syna, manžela, deti o brata, ocka, ale aj nechcené bábätká prišli o náruč milujúcich náhradníkov. Toľko tragédie 😢 Vôbec som to nezachytila na Koníku, až touto zbierkou. Čo sa stalo tomu chlapčekovi?

Ja odkedy som sa to.dozvedela neviem sa z toho spamätať... chcem jej poslať každý mesiac aspoň cosi.. Je mi to fakt neskutočne ľúto, Majka je super žena...