Ak by sme boli my rodičia pozitívni, kto pôjde s malými deťmi k lekárovi?
Ahojte žienky tak zajtra sa ideme testovať , a ak by sme vyšli obaja pozitívni máme tri male deti a keby ochoreli tak ako sa rieši ich lekár??? Kto tam s nimi pojde ?? máte s tym skusenosť??
@loginexistuje Autorka s mužom nie sú pozitívni, zatiaľ neboli na testoch. A ich deti sú zdravé a k lekárovi ísť nepotrebujú. Pýtala sa len "keby bolo keby". A keď sa tomu čudujem, tak ja som zlá. 🤦🏻♀️
@majkabr nie si zvedavá na vystresované a nervózne matky, ale tak pôsobis ty.Ubezpecujem Ta, že teraz je takmer nemožné ísť s chorým dieťaťom k pediatricke, takže zdvihnes telefón opises situáciu povedia viróza a, keď to nepomôže pár dni online pošlú ATB.v urgentných prípadoch volať sanitku
Nepotrebuješ naše odpovede každá žena, keď má choré dieťa volá pediatricke a tá da fundovanu odpoveď.Brali ste ATB robili Vám CRP?
@h2 jaaj to som si nevsimla
@portret7 nie, vymýšľam si a dnes som bola na testovaní len tak 😅 môžeš toto napísať? Ako vážne?! 😄😄😄 keby nemám pozitívny test a príznaky, tak to tu asi len tak zo srandy nepíšem...
@majkabr Ahoj. Neviem, ako to má byť oficiálne a podľa mňa to tí dvaja šašovia ani neriešili, lebo na každej tlačovke ich prekvapí nejaká otázka, ale keby išlo o mňa, tak klasické ochorenia, nie zivor ohrozujúce by som neriešila s Dr. a keby si nedajbože deti zlomili ruku, alebo nejaký vážny úraz, alebo horúčky nad 40 stupňov, tak iste by som volala 155, povedala im, čo sa robí a že som pozitívna a ako mám postupovať ďalej.
Myslím si, že v takom prípade by poslali sanitku.
@miiceencoovaa áno, môžem vzhľadom na vzdelanie a skúsenosti som si dovolila...vyššie si nenapísali, že si symptomatická... zdravotníkov, ktorých monitorujeme antugenivymi testami vždy následne testujeme aj PCR testami tých, ktorým vyšla pozitivita, väčšina je negativna, občas sú konfirmovane pozitivity. Je to bežná prax.
Baby klud...asi na Vas este posobi spln 🙂
@majkabr rieši sa to cez telefón ako tu už viaceré mamičky spomínali. Aj tak väčšina pediatriciek teraz takto ordinuje. Kamarátka mi hovorila, že musela synovi odfotiť hrdlo a poslať fotku mailom a doktorka zhodnotila či je to na ATB alebo nie. Asi preto vascina nechápe, čo vlastne riešiš.
@miiceencoovaa inak u nas doma ja pozitivna a nik iny to nechytil- vsetci testovani pcr aj teraz antigen.testami...detska doktorka vsak vravela ze keby sa deckam objavia priznaky,treba volat v pripade ze to vyzaduje navstevu tak za prismych opatreni by nas vysetrila..prip.pohotovost ale oznamit ze mozu byt pozitivni..drzim palce nech to rychlo prejde
@kvetinka2108 tak to je šťastie, že to deti zatiaľ obišlo a dúfam, že aj obíde...mne malý prestal jesť tak cca tyzden do zadu a bojím sa, že to preto lebo stratil chuť...zajtra idem dr volať, tak uvidím čo mi povie...inak je ale v pohode, tak to bude asi kvôli zúbkom 🙂 držím palce a prajem skore uzdravenie 🍀😊

@loginexistuje Aha Ďakujem