Lekárka vie o týraní dieťaťa a nič s tým nerobí
dobry den prosim kto mi poradi ?? pred 2 tyzdnami tyranie a zanedbanie dietata jeho lekarke dieta ma 6 rokov !!! lekarka podla vysetrenia potvrdila tyranie !!! povedala mi ze to oznami kuratele !! ta po 2 tyzdnoch nic nema !!! na stole !!! v piatok som jej nasrata volala !!! ona ze co s tym ona ma ?? ked som jej povedala ze zapojim do toho policiu hned povedala ze mam prist v pondelok rano.... a bude to riesit.... teda bude to riesit ??? coje toto za lekara ???? lekar je povinny to oznamit kuratele ked o takom to stave vie ?? este raz otazka lekar je povinny to oznamit kuratele ked o takom to stave vie ??
ved som to nahlasila !!! ale kuratela nekona ked nema dokaz od lekarky !!!!
Sociálny pracovníci musia konať na akýkoľvek podnet. Kontaktujte opakovane ich a oni následne majú kontaktovať dr, rodičov a preveriť situáciu. I lekár, ak má podozrenie, je povinný informovať príslušné orgány. Občas, ak človek nemá šťastie na aktívneho pracovníka, treba na vec tlačiť.
Staci jej pohrozit,ze na nu zavolas policiu ze nekona podla zakona a uz sa poponahla!!!
Zajst sama na socialku , nahlasit to ,nemusis uvadzat sovje meno.
A zistit si,ci konali ,pretoze mam osobnu skusenost ,ze s*ru na to....
Musia navstivit rodinu.... a nhlasit aj lekarku ze nekonala a ako sa spravala.Mne bolo dokonca na kuratele povedane ze momentalne tamnik neni ze su vsetci na obede,tak som urobila taky bordel ,ze stali v pozore.Cest vynimkam.
skús si pozrieť stránku ústredia práce, majú tam niekde dokonca uvedenú linku na tel.číslo, kde to na záznamník anonymne nahlásiš - by si videla, ako sa to rozhýbe, najmä po smrti malej lucky si už nikto nedovolí vykašlať sa na to

prečo čakáš kým sa lekárka rozhýbe? mala si to nahlásiť TY a HNEĎ ako si to zistila!!!