Ako dopadnú voľby? Vaše tipy a predpovede
Dobrý večer, ako si myslíte, že dopadnú voľby? Idme skúsiť tipovať? Ja si myslím, že Korčok bude mať náskok 7%. 🍀✌️👓
@sante81 nuž a vy tu co potom budete robiť? Kazdy nech si iesi seba a ni druhých ci pôjdu ci nie.
Bohuzial slovac je nepoucetelni narod. Volia do parlamentu druhykrat vladu, ktora kradla od ludi 12 rokov... A teraz si zvolia ich sluzku za prezidenta. Neviem, kedy sa zobudia. Mozno, ked uz nebude na vyber? Fico a pelle urobia na SK take volebne zmeny, ze ludia budu iba cumiet do prazdna. Lenze to uz bude neskoro. Je to smutne. Podla mna vyhra pelle. Korcok nema sancu, ak atleti od harabina presli k sluzke. Ja vypinam internet na 2 dni. Nemam na to zaludok.
@sante81 odstahovat ...mna prave kamarat zablokoval...zial bohu tak mu poslednu dobu prepina z tej politiky ze este aj svojej matke sa obratil chrbtom len za to ze par rokov dozadu volila smer a tiez reci ze sa odstahuje odtialto...toto je prosim pekne vysledok toho ako novodoba politika nici a rozpolcuje spolocnost...
@walentina7 kks bodaj by si mala pravdu. Inak koniec.
@walentina7 hlavne od fica. Hned zacnu s trestnym zakonom. 🙂
Panecku na nebi, pozeram tie priebezne vysledy a krd vidim tu ruzovo-cervenu mapu, je mi normalne fyzicky zle! Jedinych par modrych okresov okolo BA a par svetlych vynimiek kde tu po slovensku...
Neviem preco, ako prva mi napadla asociacia s platmi... ako vsetci "zavidia" blavakom vysoke platy a moznosti prace... mozno keby zvysok slovenska mal nastavene zmyslanie ako kusok na zapade, mozno by sme sa mali vsade o trosku lepsie... ale co uz, ked sme proste zakomplexovany hlupy narod 😭 fakt mi je doplacu,aj to vyhra pelle, slovensko bude opat jeden mafiansky stat.. chudence nase deti
Teraz na markíze hovorili, že náskok je už dosť veľký a boli by veľmi prekvapení, keby nakoniec vyhral Korčok.
No verím, že Pelle to dá 🤣
@nika3136 ten moj kamos sa zrovna chytil peleho tvrdenia 2 roky stareho ze bol za lgbt ci to ....samozrejme ten kamos je gay a uz sa mu nepaci to ze pele nenahrava lgbt komunite...a este dotoho mindraky ze jaka tu je chudoba....a si azda mysli ze daky proamericky novozjav to tu spasi od zakladov za 4 roky na obraz Las Vegas s hojnym zivotom...
@sante81 Ja som to tu pisala už x-krát ľuďom, čo vysťahovalectvo podceňujú. Máš predstavu, koľko mladých odchádza? Ja sa v tej oblasti pohybujem - z najtalentovanejších maturantov odchádza každý druhý! Kto bude robiť na tvoj dôchodok? Robotníci za pásom s nulovou pridanou hodnotou? Vieš, kto bude ošetrovať teba a tvoje deti a vnúčatá? Len v ČR študuje teraz vyše 2000 budúcich lekárov zo Slovenska.
Tí mladí a šikovní si v zahraničí poradia. Ako si bez nich poradíte na Slovensku bez nich? Váš výsmech sa jedného dňa zmení na plač, ale to už bude neskoro... ale Slovensko si to zaslúži.
náročky som sem takto navečer nakúkla že aká hádka sa tu ohladom volieb strhne😀 dneska je to ešte nič.Ale hlavne zajtra tu bude bedákania🙂 já ale myslím že ujo Pelle s miernym náskokom
Uz ma riadny naskok
@annm81 ked vyhra pelle,asi to,tak ma byt...myslim si,ze on s fickom a spol stiahne stat na same dno a mozno,az potom sa ich slaboduchi volici zobudia
@judar podcenujes mladych...ti maju svoj vlastny rozum a nazor
budúcim prezidentom je Pelle, nescitane hlasy už nestačia na víťazstvo Korčoka, práve to postol denník n
@zuzanka.zuzu jedinou moznostou je odist, nechat zhnit slovensko a po desatrociach sa vratit, ked zacne od zaciatku. Tuto ina moznost nie je.
@judar asi to bude tym, ze su to deti rodicov, ktori videli aj kusok sveta za tabulou vlastnej obce a vedia, ze zit sa da aj inak a lepsie! A chceli a verili, ze sa to podari aj na slovensku, ale pomaly pochopili, ze slovac je na to naozaj prilis sprostucka... a ak sa tu nechcu nadobro pochovat a znicit zivot vlastnym detom, odidu!
Za mna - pondelok ako prva vec rano - spravit vsetkym nove pasy...
@annm81 presne tak, takito ludia nerozumeju , ze ked tu budu zit Len dochodcovia , Matky na rodicaku a ludia s minimalnymi mzdami , tak o par rokov tu uz nebude co cucat z rozpoctu. Sme na greckej ceste a PP podpise hocico
@7miriam77 je scitanych okolo 90% hlasov, takže výhra Pellegrini. Korcok by musel mať viac než 80% zo zvyšných nescitanych hlasov a to už nedá.
Čiže máme vpodstate už známeho nového prezidenta.
A výsledok bude asi tipujem 52:48% Pellegrini-Korcok
Kocner uz striela sampanske!
Nuž čakajú nás ťažké roky....
Mne sa chce plakat