Čo hovoríte na výsledky volieb?
Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?
@iv007 SNS kvoli tomu, ze Dankovi niekto velmi dobre poradil (z jeho prazdnej hlavicky to urcite nebolo) a to tym, ze na kandidatku dal ludi z inych stran. Ak si pozries pocty hlasov tychto kandidatov, tak vlastne oni vytiahli naspat sns. Z pohladu strategie to bol vyborny tah, zial pre SVK katastrofa🙁
Ja si len všímam jednu vec. Ti, čo volili budúceho lídra, mnohí nevedia pravopis. Také príspevky, že až. Premýšľam, či to má nejakú súvislosť s výsledkami volieb 😉.
Len toľko, som veľmi sklamaná, ako to celé dopadlo.
@veronicka1901 a ja si všímam, že tí čo volili PS a jeho toleranciu sa tu o ostatných vyjadrujú, že sú luza, hlupáci, debili... a tak ďalej 🤷🏻♀️
@veronicka1901 Oprav si to. "Tí čo volili" a potom poučuj 😉
@777januska777 Simecka sa vyjadril ,ze.sa čuduje za na Slovensku ešte niekto veri v Boha. Jeho majú kresťania podporiť ? Ee, svoju ideológiu nech si nechá pre Brusel . Bohužiaľ, keďže je ps silno ideologicka, hlasy proti tejto ideológií sa rozdelili veľmi nešťastne. Ľudia zabudli a vrátili sa k svojmu vodcovi .
@zahrajzlato Samozrejme. Aspoň nepôjdem sama.
@zahrajzlato Kam chceš ísť ty?
@valeria_h jj, akurát telefón opravil, ďakujem 😉
@veronicka1901 Jasné, tak aj druhým telefón opravil 😉
Hanba Slovenska... Najvacsi mafiani vyhrali... Fico, Kalinak a Blaha... Gratulujem im a nech teda konecne Slovensko postavia na nohy ked si ich ludia volili... Lebo 16 tokov im nestacilo treba 20 a mozno viac. Zasluzime si ako krajina trpiet, pretoze nasa inteligencia je na bode mrazu
Smeru a Hlasu sa dobre podarilo od*bat slovakov svojim "rozdelenim". Smer samotny by v zivote nedostal 38% ale takto pekne im to tam ludia nasypali a mozu si veselo kradnut a fandit s rusmi. Esteze polka ludi na slovensku ma rusofilne nalady.
Najrozhľadenejší ľudia - ľudia, ktorí sa odsťahovali a videli aj iné fungovanie ako na Slovensku - volili PS, to asi o niečom svedčí.
@veronicka1901 ved podla prieskumov Smer volia stari a nevzdelani ludia. To neni ziadne tajomstvo. Ludia s vysokou skolou volia prevazne demokraticke strany.
Ja len k tomu, že mk nie je politicka stránka.. to fakt si myslíte, že mamičky sa o politiku nemajú zaujímať? Modrý koník je sociálna sieť, kde sa zgrupuju ľudia ktorí sa zaujímajú o rodinné témy a nehnevajte sa politika k rodine nepatrí? Kto nechce nech politické témy nečíta, môže si otvoriť tému o plienkach, alebo nechtoch, nikto mu v tom nebráni.. avšak politika ovplyvňuje naše rodiny veľmi moc, nedá sa to oddeliť, lebo ide o budúcnosť našich detí.. bohužiaľ si myslím že budúcnosť pre naše deti reálne nič dobré neprinesie.. naozaj som sklamaná.. a áno myslím že, tá hybridna vojna čo sa viedla voči PS urobila tento výsledok .. je strasne, naozaj strašné že žijem v republike, kde prevládajú nenávistni ľudia, hanbím sa a reálne uvažujem o možnostiach ako odtiaľto odísť.. nemala som na to dodnes odvahu, lebo máme tri školopovinné deri.. ale už mi preteká pohár.. fakt..
Ja som sklamana.
No ja si myslím ze len voličov obetoval aký je prorusky
A bude tam.Pele v ňom mam nadej
@cecilia29 zas podme sa na to pozrieť logicky, keby simecka výhra v živote by nezastavil vládu, tak aby prešlo to čím strašil Fico. Lebo jednoducho by tam bolo olano, možno hlas a kdh. Ludia veria ze simecka je diabol a tomu, ze chce kresťanov zničiť. Už kresťania prestanme hľadať vinníka v druhých. My sami sme ti co nicia skutočne kresťanstvo a skutočného Boha. Naše pokrytectvo je na smiech, naša netolerancia druhých, nas alkoholizmus. A naša tradičná rodina? Akú mame tradičnú slovensku rodinu? Otec sedi na gauci, ide popritom na pivo, matka sa ide pretrhnut od prace. Kresťania by konečne mali prestať hľadať vždy v niekom vinníka a možno by kresťanstvo neupadalo.
na mk patri aj politika,kedze mamicky nepatria len k hrncom a ich svet by sa nemal tocit iba okolo vedenia domacnosti-navyse,politika ovplyvnuje zivot aj nasich deti...keby vyhralo ps, nikomu by tu tie oslavne ody neprekazali....poviem coho som sa bala,ked sa dnes zobudim......ja nemam kratku pamat,a tak ako ked chlap udrie zenu tak by sa nemala cez to povzniest a obhajit jeho konanie-tak ani ja som nezabudla...ako po poslednych volbach nastal strach..za meciara tu bol tiez,ale toto bolo nieco ine...ked polosialeny vodca krajiny kazdy den menil rozhodnutie asi 5 krat..ked pod vplyvom jeho nenavisti sa vyrojili hufy krvilacnych ludi, dokonca jeden novinar napisal,zeby neockovanych odchytaval,nahnal do lagrov a nasilne ich ockoval,az by kvicali ako svine....to bola taka hroza v spolocnosti,aku porovnavam len s tym,ako sa v 40tych rokoch museli citii zidia....aki strach museli citit /ano,samozrejme,im islo o zivot,ale tu istym ludom odopierali pravo na diskusiu-okamzite boli zosmiesnovani aj spoluobcanmi-ze si maju dat alobal na hlavu atd..vtedy sa odkryli charaktery ludi-a bolo to desive...takze nezabudnem kto sa nevedel spravat k svojim obcanom...ale nezbudam ani na to,kto sluboval vystavbu novych bytov...alebo kto povazuje slovakov za zaostalych ak neskacu podla predstav inych,hlavne zo zahranicia...paradoxne,ti co boli mediami oznaceni ako fasisti sa do parlamentu nedostali-takze az take zle to so slovakmi nebude...ale dostali sa tam ine dikatorske typy...niektore tu mate zo smeru az neprimerane velku hysteriu-niekto ju vo vas zasial,a to je zle,ked ste tak lahko ovplyvnitelne strachom...cierno-biele vyhranene myslenie nema s inteligenciou,ktorou sa tak radi ohanate nic spolocne....cakate ze do 2 tyzdnov budete musiet nosit rusku vlajku na hrudi a ucit sa rusky? preboha,co to s vami medialna masaz urobila? ja sa smeru nebojim,ani im neprajem smrt,ani ich volicom-ten kto tak robi ma nedemokraticke,cize fasisiticke zmyslanie a je mi ztoho viac zle,nez ci nas budu kadejaki zahranicni novinari,ktori sa inak o slovensko nezujimaju,povazovat za rusku guberniu......bohuzial,aj v ps klamali a mali len svoje vizie,vsetko ostane chceli potlacovat,likvidovat,postihovat-videla som nejake videa a dost ma to zarazilo,az ma striaslo...o nic horsie,nez smeracka mafia...akurat ten simecka,aj spolu s trubanom su mladi a sexi,ze?....smutne....mna z volieb netesi pre mna sokujuce dobre vysledky olano a kdh----tato dvojka bude skutocnou hrozbou pre vyvin spolocnosti..ostatne je len trapne politikarcenie...vy budete musiet makat dalej...slovensko potrebuje silneho vodcu-aby vedel v narode vyvolat hrdost a spolupatricnost,aby sa vedel postavit diktatom zahranicia z akehokolvek smeru a tiez rozpinajucim sa madarom tak aby nas brali naozaj v zahranici ako partnerov a nie nas iba tlapkali po pleciach len kvoli tomu ze nereptame ale sme poslusne deticky,,aby vedel povedat razne nie,ked tu kadekto bez ockovania pobehuje cez nase hranice,aby sa slovenski dochodcovia ktori cely zivot makali nemali horsie ako ukrajinci,aby niekto zacal riesit nelegalne osady a anarchiu ktora tam vladne,aby sa niekto zameral konecne aj na slovakov...kedze nikto taky nebol,nevolila som..vsetci boli pre mna neprijatelni...ale plne respektujem vysledky...zivot sa aj tak riadi vyssimi zakonmi nez ludskymi..niekedy to,co vyzera ako zlo,nas v skutocnosti chrani pred este vacsim zlom....ale nenavist a zloba,ktoru tu predviedli niektore komentujuce matky je strasna...a kvoli tomu nemam o buducnosti slovenska dobru viziu-a nieze kvoli blahovi...skuste sa zamysliet nad sebou...a vidiet veci viac z nadhladu, pripustit si chyby a pocuvat bez zaujatosti aj iny nazor-a ucte to svoje deti-lebo ked kricite po slobode ale sami sa tak nespravate ,hoci si to obhajujete ako chlap ktory udrie zenu-tak ste presne to,coho sa tak bojite ...ked nezvladate demokraticke volby,lebo hned su podla vas o debiloch-tak tuzite po dikature,tej vasej....davova psychoza je nebezpecna....