icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

Strana
z25
makaronka01
7. apr 2024

@karolinakr ja som napísala dôchodcovia a dezolati, ti co slepo veria a neveria si fakty...

chodec15
Odpoveď bola odstránená
zontik
7. apr 2024

@valeria_h tak ako herci.. plné ústa ako odídu, ako tu je zle..a furt sú tu na tom malom, zaprdenom, mafianskom Slovensku, kde žijú tupci, dezolati, opice.. čo zavreli hranice a nikoho nepustia von?😲

tiika
7. apr 2024

@martul som vďačná za tvoj názor. I ja to vidím podobne a čoraz viac si uvedomujem, že pokial mame mat slušnú, rozumnú vládu, my samy by sme mali byt taki. Jedine tak dôjde k zmene, po ktorej vela ľudí túži. Čiže respekt, slušnosť, hrdosť, vzájomná tolerancia i za nepríjemných okolnosti. Hrubosť, hnev, osočovanie, je práve to z coho ťažia “ti druhi”, čo nás priviedlo k takým výsledkom, odovzdaniu hlasu ľudí, ktorym takéto správanie nevadi prip. ho samy u seba nedokazu spozorovat.

karolinakr
7. apr 2024

@zontik valeria_h ma zrušeny učet

kristiii
7. apr 2024

@monikkatt a ako inak by si pomenovala človeka, ktorý omieľa sprostosť typu, že Korčok pošle nasich chlapov do vojny? Ako človeka so svojím názorom?

kristiii
7. apr 2024

@makaronka01 volilo ho tak 95% mojich 30-60 ročných kolegýň. Toto nie je len o dôchodcoch, to je o celej spoločnosti. Konkrétne dôchodci v mojej rodine volili napríklad všetci Korčoka.

makaronka01
7. apr 2024

@kristiii prepáč ale ja si o mladých ktorí ho volili myslím ze sú dezolati, totálne zaslepení.... Však k jeho voľbe nebol 1 relevantný dôvod a aj tak ho volilo 1,3 milióna ľudí...

pkgirl30
7. apr 2024

Nieže by ste boli radi že Korčoka volilo vyše milióna ľudí, s takým číslom sa už dá niečo robiť. Korčok kľudne môže viesť PS ako líder. Namiesto toho zase len nadávate druhej strane že sú tupí. Ako si vás má človek vážiť ako ľudí keď okamžite idete útočiť ak niečo nevyšlo podľa vašich plánov. Všetci majú plné ústa tolerancie ale nikto ju nedodržiava. Mimochodom prečo si myslíte že tí čo ste volili Korčoka že vy ste tí správní? Čo ak je to naopak? Raz určite nastane chvíľa kedy možno aj PS bude vládnuť, len ešte asi nie je ten správny čas. To sa preto budeme neustále hádať a urážať sa?

kristiii
7. apr 2024

@makaronka01 mne sa nemusíš ospravedlňovať, ja si myslím to isté. Pritom sú to dobrí ľudia a mám ich rada. Ale ani tu na MK nepadol od Pelleho voličov jediný relevantný argument, prečo ho niekto volil a to boli jeho podporovatelia viackrát vyzvaní, nech údaju aspoň jeden jediný. Ale stále dokola to bolo len o vojnovom štváčovi a LGBT.

karolinakr
7. apr 2024

trochu srandy Ako sa vola česky prezident Aj múdry schybí

https://www.youtube.com/watch?v=B58ZTaTVB78
kristiii
Autor odpoveď zmazal
la_dolce_vita
7. apr 2024

@karolinakr joooj dakujem ti, som sa zasmiala, hoci cez slzy 🙂))

veronicka1901
7. apr 2024

Ja si nejdem zbytočne robiť nervy, keďže to nezmením. Akurát mňa veľmi mrzí, že z Korčoka spravili nejakého vojnového zločinca, ktorým určite nie je. Mohli sme mať prezidenta diplomata a nie politika (to isto nebude robiť dobrotu), ale čo už. Priemerné IQ národa sa opäť ukázalo a to je asi tak všetko, čo si tom myslím 😐

mipu
7. apr 2024

Treba dúfať, že to nebude až tak zleee...

petronelag
7. apr 2024

@mipu AJ ja dúfam, že to nebude až tak zlé. Hlavne, keď som počula, ako Korčok reagoval na výsledok volieb, prezident by mal reagovať ináč.

kylie1983
7. apr 2024

@chodec15 podľa mna sme poznačení komunizmom. Ovce ktoré potrebuju nasledovať vlka ktorý vie krasne rozprávať.🤦🏽‍♀️🤷‍♀️

mipu
7. apr 2024

@petronelag vieš emócie urobia svoje. Keby taška a jeho spol nestrašili "jednoduchších " ľudí že nás stiahne do vojny tak by vyhral Korcok.

petronelag
7. apr 2024

@mipu Korčok mal dosť času to vysvetliť, ako je to s vojnou, ale jeho problém bol v tom, že od začiatku nehovoril o svojich plánoch, ale o tom, čo robí jeho súper zle. Mal hovoriť, čo on bude robiť lepšie, presvedčiť.

mipu
7. apr 2024

@petronelag nuž už je ako je...len nech nieje horšie. A dúfam ze ro sú posledné ich roky/rok smeru tu.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
dskjhfdlkdjhl
7. apr 2024

@chodec15 tak neda sa povedat, ze za socializmu ludia hovno robili-skor robili a hovno mali.

mipu
7. apr 2024

Bil na TA3 kto pozeral. Co taral

petronelag
7. apr 2024

Ale v prvom kole, v čase keď sa ešte menej písalo o vplyve prezidenta na vojnu, to Korčokovi vôbec neprekážalo, keď mal dobrý výsledok. A keď mal v druhom kole zlý výsledok, tak začne byť na vine toto, čo už bolo 99% ľuďom jasné. Tam je určite iný hlavný problém, že získal menej hlasov.

bibuskaiba
8. apr 2024

@mipu o tom velmi pochybujem 😞 uz sa budu chciet udrzat na veeelmi dlho

mipu
8. apr 2024

@bibuskaiba neboj sa aj medzi F a P to bude vrieť. Akurát som čítala ze obaja sú dominantný a ze to nemusí byť dobre. 2 kohuti na jednom smetisku.

bibuskaiba
8. apr 2024

@mipu oni su vydieratelni .Budu musiet si vyhoviet vedia na seba vela hnoja ..A podla mna aj to ze sa rozdelili bolo vopred naplanovane pred x rokmi

chodec15
Odpoveď bola odstránená
jaroe
8. apr 2024

@mipu podla mna prehral preto, lebo sa v jeho blizkosti objavila fuzata kreatura na bicykli z dôb minulych . Toto podla mna dvihlo z gauca aj tych, ktori planovali 2, kolo odignorovat.

cukroska
8. apr 2024

@chodec15 tak vieš musíš prihliadnuť nato,že je to MK väčšia časť ženského osadenstva na materskej.

Strana
z25