icon

Čo hovoríte na výsledky volieb?

1. okt 2023

Vysledky volieb ma prekvapili,ale myslim,ze k tomu neprispela velka chut volit Fica,ale skor nechut voci PS. Co si myslite?

palicka
1. okt 2023

Ani necitam celu diskusiu.preboha, Vy ste zeny, matky? "Pockat, kym zomru..."- ste Vy normalne? Preboha, to uz aj zvieratá su tolerantnejsie. Hlavne, ze tu presadzujete principy PS a princípy tolerancie. Ci tolerancia len tam, kde sa hodi? Kazdy ma PRAVO na nazor, kazdy si kohol vybrat...to si fakt myslite, ze Fica volili len dochodcovia? A ak by aj, oni nemaju pravo si zvolit? Ci len kym sa starali o Vase zadky, plienky...vtedy to bolo ok? Hnusi sa mi to tu...

h2
1. okt 2023

@jamacka 🤦🏻‍♀️ Žiadny div, že voľby dopadli, ako dopadli, keď tu máme ľudí na tvojej inteligenčnej a vzdelanostnej úrovni.

lenusa3
1. okt 2023

@iv007 tak ja som volila Smer. Takže mne išlo hlavne o to aby to vyhral ten.

kaktusik007
1. okt 2023

@lonely66 absolutne nesuhlasim - obmedzit volebne pravo vysokou skolou? aj ta maturita je cez. Nemusim ju mat, aby som chapala suvislosti. No dost by pomohol test IQ - spravis pod 95? Nevolis. Ale teraz ma napadlo, mozno by vyrazne pomohlo obmedzit podla vysky IQ kandidaturu - a ze ked maju rozhodovat, nech maju aspon 110. Myslim ze vela znamych politikov by takymto sitom ani nepreslo 🤣

yelena159
1. okt 2023

Keď PS mali toľko percent teraz, budú len rásť. Tak, ako to má byť. Raz sa zbavíme tejto pliagy.

yelena159
1. okt 2023

@kaktusik007 Je absolutne neprijateľné, že vyhral Smer, ale obmedzovať, kto má voliť je už cez. Zasa tu ideme deliť ľudí. Každý obyvateľ štátu má právo voliť.

valeria_h
1. okt 2023

Že obmedziť právo voliť vysokou školou 🤦‍♀️ Akoby vysoká škola bola záruka inteligencie, veď to tu pekne vidieť 🤮

miriz
1. okt 2023

@palicka súhlasím, že želať niekomu smrť je zníženie sa na tú najnižšiu úroveň. Ale nesúhlasím, že ide o vec názoru - skôr by som to nazvala vecou zdravého rozumu a rozumného uvažovania. Voliť niekoho, kto za roky vládnutia nezlepšil nič a nič k lepšiemu neposunul, o koho ktorého je toľko pochybností, podozrení z korupcie, za koho vlády si mafia robila, čo chcela, korupcia prekvitala a ľudia sa nevedeli dovolať svojich práv sa vymyká môjmu chápaniu. Ak ľudia nechceli voliť PS, prišlo im príliš liberálne, mohli si vybrať KDH, SAS, Demokratov napríklad. Myslím, že výber prodemokratickych a pokrokových strán bol dostatočný.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
yelena159
1. okt 2023

Sťahujem sa do Kanady.

janage
1. okt 2023

@miriam11 aha a bez bonusov by tie ceny ostali na rovnakej úrovni ignorujúc medzinárodné trhy a situáciu.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
janage
1. okt 2023

No co už voliči ukázali, že pre nich je prijateľnejšie žiť v mafianskom štáte, kde sa kradne a vraždí ako v slušnom hoci inakom. Ukázali svoj smer. Doslova.

majada35
1. okt 2023

Čoste?? Podmieniť voľby nejakým VŠ diplomom? A kto by už len takýto zákon/nevýhodný /schválil?! :D 😁😅

senta_sofia
1. okt 2023

Komunalne volby pred rokom krasne nacrtli, kam sa uberame. Takze pre mna vysledky prekvapenim nie su. Bohuzial to, co sa dostava do parlamentu je zrkadlom nasej spolocnosti. A ta ma z toho vsetkeho desi asi najviac.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
aeruginosa
1. okt 2023

Jednoduchsim staci spomenut LGBTI ako argument a uz volia SMER… tak to aj vyzera. Toto v podstate nie su vysledky volieb, ale prieskum IQ naroda.

mery333
1. okt 2023

Progresívna rakovina ide ďalej... nič prekvapivé pre tých, ktorí dávno pochopili, že voľby sú iba divadlo pre občanov.

valeria_h
1. okt 2023

@chodec15 Ten pravý ide hovoriť o tolerancii 😂

iv007
1. okt 2023

@fotoportret ja este nechapem ako sa tam dostala SNS, kradli so Smerom ako take straky a o "kvalitach" ich kandidatov radsej pomlcim.. naozaj sme hlupy narod

777januska777
1. okt 2023

@kaktusik007 akoze ja si myslím osobne ze by ti najhorsi prešli. Lebo mat také manipulativne schopnosti ovplyvniť druhých ako zvláda Fico vyžaduje inteligenciu. On nie je hlupák a nikdy nebol. On je ale vrah a to kresťanom na Slovensku nevadí.

zuzanockamt
1. okt 2023

@palicka Mňa zaráža, že aj admini stránky súhlasia s agresivitou a nadávkami. Príspevky nahlásené - tie, kde užívateľka želá smrť druhým a nič sa nezmaže.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
grof_monte_christo
1. okt 2023

@iv007 Týmto kremelskym dezinformatorom z SNS pomohol vojenský konflikt na Ukrajine. Máme tu dosť proruských dezolatov.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
janai1
1. okt 2023

https://vm.tiktok.com/ZGJvERT32/ takto nejako vyzerá všetko čo fico vypustí z úst 🙃

portret7
1. okt 2023

@mamina7070 dochodkovu reformu naviazanu na inflaciu presadil smer, ak by toto zvysenie nebolo v zakone, tazko povedat, kolko by skutocne nasi rodicia dostali…cize zvyraznenim atgumentu o zvyseni dochodku vlastne dakujes smeru😉PS: nie som volic smeru, len mam rada objektivne posudzovanie.

janage
1. okt 2023

Tu sú výsledky KE. Nemá niekto BA?