Nepríjemné skúsenosti s Ukrajincami na Slovensku?
Tiež sa s tým stretávate?
Nie som rasista, ale to čo vidím takmer denne vo svojom okolí už nie je s kostolným poriadkom.Začínam.sa citiť ako cudzinec vo vlastnej domovine.Na zastávkach, v kaviarňach, v obchodoch sa správajú nevhodne, na toaletach si neumývajú ruky i ženy( stretava sa s tým manželka, pracuje s nimi....dovoľujú si na Slovákov.
Kam tento štát speje?😡
@tulipanik12 v televíznych novinách dávali.
Mne bolo od začiatku jasné, že žiadne štatostiky nemáš a je to blud.
A k tomu očkovaniu existujú vakcíny, ktoré ťa chránia pred chorobou, že ju proste nedostaneš a potom sú vakcíny, po ktorých ochotenie síce dostaneš, ale máš ľahší priebeh, neskončíš na ARE.
Ale takéto info asi v tvojom zdroji a teda televíznych novinach nedavaju.
@autor v prvom rade si ujasni pojmy. Rastislav nie si, Ukrajinci nie sú iná rasa.
Nie si tak trochu zameraný na toto? Ja vidím nevhodné spravanie ľudí, bez ohľadu na ich národnosť.
Aj tvoja poznámka nie je slušná..
@tulipanik12 nosiť podprsenku je povinnosť? Že o tom neviem. A čo je ešte povinnosťou nosiť? Ste vy vôbec nornalni? Ak sa rozhodnem nenosít podprsenku je to moja vec a keď ty si nespokojná so svojimi prsiami a závidíš tak je problém v tebe nie v ženách čo sú so sebou spokojné. Ries seba a svoje nízke sebavedomie,nie iné ženy.
@zmrzlinka8 Ja pohrdam agorantnymi smerakmi, podporovatelmi kradnutia, zlocinov, dezinformacii, korupcie a Ruska. Co si napriklad ty. Nemam k tomu, co dodat. Takze nemozes ma rozculit, si pre mna nikto
@zmrzlinka8 Ak chces kontretne 49 stran
Vela prispevkov si zbabelo zmazala, ale stale je co citat
https://www.modrykonik.sk/forum/politicke-spektrum/postrelili-premiera-fica-v-handlovej/?page=41
@zmrzlinka8 ti, ktori pouzivaju tutecke zachodt, slapu na misy. A s hadzanim pouziteho papiera do kosa som sa stretla aj v Grecku - kvoli zuzenym ruram, aby sa predislo upchatiu. (Na Ukrajine mozno kvoli mensiemu odpadu v latrinach, kto vie?). Oboje povazujem za nechutne. Staci vylepit napis: pouzity papier vhadzujte, prosim, do zachodovej misy a splachnite.
Po pouziti wc si umyt ruky. Aj v Ukrajinstine, vsak preco nie?
V januari som sa pozerala, ako sa viazu onuce. Aj tie este niekto v sucasnosti pouziva. Kazdy pochadza z ineho prostredia.
Nepaci sa mi nieco, riesim. Nielen pusou na fore, ale aj cinmi. Napr. - nie raz som videla bordel v bloku, vo vytahu, tak som popratala, aby sa neroznasal inde. A sla som potom upozornit
@mircalla vieš, čo je urážka na cti? nahlasujem ťa.
@zmrzlinka8 Utekaj hned napisat Ficovi, aby ma dal zatknut...pripadne mozno navrhne ma prefackat
@zmrzlinka8 Aka urazka? Napisala som pravdu, co podproducts orujes. A ze tebou pohrdam je urazka? To je len fakt. Nepouzila som jedinu nadavku, nenazvala som ta hlupou ani som nebola vulgarna. Ved to, co som napisala sa k tomu hlasis, nakolko toto Smer predstavuje a ty tomu fandis
@mircalla to je tvoj názor. a tu diskusiu co si tu dala, áno, bola som proti atentátu. ty si bola za??
ano, urazila si ma, pretože ja nie som "podporovatel kradnutia, zlocinov, dezinformacii, korupcie a Ruska." to si vyprosím.
pokiaľ nebudeme rešpektovať názory iných ľudí, tak ten svet speje do záhuby. týmto s tebou končím diskusiu.
@tulipanik12 ten tvoj "ukrajinsky" syfilis
https://dolnyzemplin.korzar.sme.sk/c/23270489/n...
https://www.uvzsr.sk/web/ruvzmi/epidemiologická...
@zmrzlinka8 🤣🤣🤣mama ona mi robí zlé 🤣🤣.
@stanulienkat neviem, čo tu zase lajkuješ, ešte si pamätám, ako ťa tu zo spomínanej diskusie po atentáte zablokoval admin pre tvoje extrémne nenávistné prejavy podporujúce atentát.
Aktualne nemam taketo skusenosti, az na par zazitkov, ale to nejdem ani komentovat. Este sa po 2r tvaria ze nerozumeju... a ide sa dalej :D ale to nie je vacsina to je par individuii. Rovnako sa kadejake individua najdu v kazdej krajine, kazdom narode :DD
Take bezne spravanie = z eje niekto menej prijemny, alebo "agresivnejsi" v jednani (teraz nemyslim, nasiliny, ale proste taky.. no neviem to lepsie napisat, agresivny, nedobitny, "trvrdi", az drzi niekedy), to povazuejm za sucast povahy. Maju to niektori z UA rovnako ako aj Ruska :D Ale za pommaly 9rokov som zvyknuta:D
A nie kazdy slovak je prijemny, a ani v zahranici nenatrafite len na cukrikovych ludi. ja som si na mile predavakcy zo slovenska spomenula v parizi, ked sme si chceli kupit topanky :DDD tam boli take predavacky, ze by ste mali dost.. odisli sme radsej bez nakupu. Niekomu by zase vadil krik v restikach vecer, vrava a hluk vsade.. Fakt vsade sa najde nieco...
Mna by zaujimalo ci manzelka, si takto vsetkych vsima, kto si umyva/neumyva ruky:DD to je trosku divne..
@zmrzlinka8 😂😂to ti vadia moje lajky cudzej osobe?? Fakt?😁
Klames presne ako Fico. Vies, co je to podporovanie atentatu?? Mne atentat vobec nevadil, ale to neznamena, ze som ho podporovala. Apropo, dnes uz vieme, ze ziaden atentat nebol. Ten vyvrhel si to vymyskel, zby si mohol legalne priklepnut cast statneho rozpoctu. Tentoraz kradol legalne. Aj ked podvodom.
@stanulienkat toto nie je schvaľovanie atentátu?
ze "ten hajzel má toľko šťastia, že to prežije " a "čudujem sa, že to už dávno niekto neurobil"
@zmrzlinka8 ty si mnou posadnuta?😂😂 GDE je to schvalovanie?? Ze sa cudujem, ze to uz davno neurobili? Ano, to som sa cudovala. A???? Nerozlisujes hru so slovickami. Citas, co ti vyhovuje. Je to bezcharakterny clovek? Je.
Odkladas si vsetky mohe prispevky??😂 Ty si ta, co chodi udavat na Sumracnu?😉
Rozostvavacky = Smeracky = Zalobaby
@stanulienkat máš pravdu, tvojím výrokom "ten hajzel má toľko šťastia, že to prežije" si svoj názor vystihla lepšie
@zmrzlinka8 to som vedela, ze prezije. A to sme este nevedeli, ze je ten utok zahrany.
@stanulienkat iba ten jeden mám, aj keď si ho vtedy vymazala, ale neskoro 😀 neboj, neudávam 😉
@stanulienkat máš dôkaz, že ten útok bol zahraný?
@zmrzlinka8 kludne odkladaj. Ja mam pevne nervy. A ovladam dobre hru so slovickami. Viem, co je priame schvalovanie, viem, co je konstatovanie. Viem, co da ako pochopit a co sa da pravne napadnut.
@lenusiatko hej presne, nechám si srať na hlavu
@lenusiatko rozoštvávačka ja veru nie som, pozri si pekne diskusiu, kto na koho najprv útočil
@slovakboy ,,nikoho nenapadlo, že keď sa Ukrajinci vzdajú, tak budú donútení aj so zbraňami, ktoré sme im tam dodali bojovať proti nám. Keď ti to povie Ukrajinec asi ťa to nahnevá čo si dovoľuje. Lenže potom budú ozaj zlí, lebo v ich očiach budeme aj my zodpovední za to čo sa deje.,,
Nenechaj sa takto zastrašovať🙏🏼
My máme byť zodpovední za vojnu?!
Mohol by si ubrať, z tvojho strachu ide mráz.. a teda si máme kŕmiť hada na krku?!
Takéto niečo šíriť myslíš niekomu pomôže a naleje do sŕdc viac lásky?
@lalenka33 niekomu stačí zdravý rozum - inému je treba štatistiky, no čo už, aj pre takých slnko svieti 🤪

@lenkakravcova a Slováci samozrejme všetkých moslimov berú veľmi pozitívne, že 😏 zrazu sú tu Slováci prezentovaní ako dobrost sama, ja neviem žijem asi v inom svete..