icon

Postrelili premiéra Fica v Handlovej?

15. máj 2024

Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?

mondolina
15. máj 2024

@stanulienkat
alebo ako pri Ukrajine, že každá minca má dve strany?

stanulienkat
15. máj 2024

@mondolina zrazu sa im nepaci to, co oni robia inym uz roky. Zrazu vyzyvaju na toleranciu a ukludnenie vasni. Toto je vysledok ich sposobu vladnutia. Huckat, stvat, rozdelovat. Ale mozu to robit len oni.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
koniarova
15. máj 2024

@lonely66 čo tu polemizuješ, či ho operujú,alebo či je stabilizovaný? To ozaj je toto podstatne?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
koniarova
15. máj 2024

@lonely66 nad tým si sa asi pozastavila len ty. Normálneho to ani nenapadlo.
Sú to médiá preboha.

rozculena
15. máj 2024

@lonely66 za 30 minút vieš čo všetko sa môže stať?

wolf_
Autor odpoveď zmazal
bloger
15. máj 2024

Postrehli a myslím si, že tu by mala ísť politika bokom. Je to hrozné čo sa stalo.

liv1
15. máj 2024

@lonely66 normalny clovek sa pozastavi nad tym, ze nic co je napisane v mediach nemusi byt pravda

lonely66
Odpoveď bola odstránená
erikavesela
15. máj 2024

@paradajkova preco k to.uto nevyzyvali.aj po kuciakovej smrti?

naja94
15. máj 2024

@wolf_
Trefne napísané.. ale už nám tu pani právnička napísala, že to je defacto schvaľovanie trestného činu a sú na to paragrafy... na to dokazovanie pred súdom by som si s chuťou počkala...

ktochytavzite
15. máj 2024

Hrozne nieco.Je to neskutocne co sa dejezNemusela som nikdy Fica ke takto dopadnut,to tiez nie je v poriadku.

negymama
15. máj 2024

inak tuto je kniha , ktoru napisal ten utocnik , teda mne to rozhodne nepripada ako literatura progresivneho slnieckara, ako ho niekto v debate oznacil, kvoli tomu ze sa ukazalo ze je "spisovatel". Ja nechapem, ako mu to vobec mohlo vyjst , take rasisticke reci nie su trestne?

https://www.databazeknih.cz/knihy/efata-318489

veronicka1901
15. máj 2024

Nikdy som ho nevolila, priam neznášam jeho politiku. Ale toto je už priveľa. Nenávisť plodí len ďalšiu nenávisť. Kam to ako spoločnosť spejeme? Veď tie hrozné komentáre na sociálnych sieťach čítajú aj naše deti.
A v očiach zahraničia vyzeráme zasa raz ako úplní tupci.
Ani radšej nejdem pozerať, aký rating má momentálne naša krajina 😭

gribka1
15. máj 2024

@negymama Stačilo im, že sa literárny klub volal dúha asi.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
la_dolce_vita
15. máj 2024

Fakt sila, pretoze tu naozaj nezaznelo nic nenavistne. Komunikujeme slusne. Nikto normalny nasilie neschvaluje! Jedna vec je, ze je to premier a toto nepatri do slusnej krajiny. Dalsia vec, aky je kto clovek.. Aj Stalin, Hitler bol clovek, ale aky? O to tu ide..

koniarova
15. máj 2024

@la_dolce_vita praveze o to tu vôbec nejde.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
negymama
15. máj 2024

inak ja na ziadnu karmu, ci bozie mlyny neverim. absolutne
@lonely66 ano je to on. Pisal basne, bol v tom klube spisovatelova a toto je jeho kniha. Bol vraj aj prorusky orientovany. ... ten mal od slnieckara daleko. a ten klub Duha vznikol niekedy v 2009 roku ci kedy, v casoch ked duha bola duhou a nic ine to neznamenalo.

janulik2008
15. máj 2024

@stanulienkat ano spravil vela zla ale za to si zasluzi aby na neho niekto strielal?
Ja nie som jeho volic nesuhlasim co robi ale to aby niekto vzal zbran a strielal po nom podla mna nie je spravne ...

stanulienkat
15. máj 2024

@janulik2008 nikde nepiseme, ze je to spravne. Citaj s porozumenim.😉

mima1608
15. máj 2024

@negymama no toto sa nepodobá na PSkára... Skôr LSNS alebo Republika...

la_dolce_vita
15. máj 2024

Opakujem, nikto tu nenapisal, ze je to spravne! Nikto nema pravo na taky cin, nech je hocijako frustrovany, trest exemplarny ho neminie. Je to desive, co sa stalo a najma zbytocne. Bavime sa tu ale o suvislostiach, o tom co sa deje a co tomu predchadzalo. O pocitoch, ake z toho mame. A bat sa toto napisat, tak to je sila..

lonely66
Odpoveď bola odstránená
nika23t
15. máj 2024

@ajajaj00 ci si Ty normálna, ze sa takto chytíš jednej vety. Ale aspoň vidím, ze sleduješ dianie na Slovensku a presne vieš, ako to bolo myslene. Viac mi, prosím, nevenuj pozornosť. Ďakujem.

annm81
15. máj 2024

@fajnova
@qrstxyz
Sulík vyzýval davy na skandovanie vulgarizmov? Tento prípad som teda nezachytila. Kedy a kde k tomu došlo? Naď skončil tak ako skončil, keďže voliči sa s jeho prístupom nestotožňovali. Už nehovoriac o tom, že slovo dezolát nie je vulgarizmus, ale pojem vychádzajúci zo slova dezinformácia a porovnateľný s pomenovaním slniečkar. Asi treba trochu odlišovať, či ide o exces jednotlivca, či už politika alebo voliča alebo či ide o systematický postup. Takýchto jednotlivcov sme tu totiž mali aj v minulosti, trebárs Slota, ale spoločnosť to takto nerozdeľovalo. Ale že tu máme veľkú stranu, ktorá sa kedysi považovala za štandardnú a dnes je na úrovni horšej ako bola ĽSNS a ktorá za pomoci dezinformácii rozdeľuje spoločnosť neuveriteľným spôsobom, to nemáme s čím porovnávat. Ani Mečiar nebol tak nebezpečný ako je Fico.

fineta
15. máj 2024

@la_dolce_vita tak si precitaj hned treti komentar a tych 63 suhlasov s nim. Nie je to podľa teba nenávisť?