Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@bibuskaiba
plne s Tebou suhlasím...podľa mňa ten okrúhly stôl zrušil Pelegrinimu práve on...žiadne zmierenie nebude
@eva8 no veru
@bibuskaiba tak kazdy mu to asi logicky nepraje, staci precitat prve komentare. Ale ktovie, 4 strelne poranenia je viac nez dost, neverim ze to niekoho nezmeni.
@mapa o chvíľu ho mame na kandidátke hlasosmeru ….. budeme mat jednu TV , 17 dôchodkov , vyššie dane / poplatky , protesty budú zakázané keďže vedu k “vraždám” … to nám bude sveta žiť … ale nevadí bude mier a lacné potraviny a benzín , človek ušetrí možno 100 mesačne (a to aj preháňam ) a to mu musí proste stačiť , investory zutekajú . Pani nás budú bicovat a my si budeme spievať na poliach , samozrejme , že bez migrantov a lgbti
@jednoduchomaria89 ale kdeze, kto by ho volil, ked ti, co ziju z jeho propagandy ho vlastne vobec nepoznaju a nevedia, kto to je ? 🙃
@mapa vies čo upokojila si ma 🙂 máš pravdu nikto ho nepozná , je to len taký nepochopený “moderátor “ , som v kľude teraz
@liv Kali sa jasne vyjadril ,ze ma instrukcie od neho..No a mne nepridu nejak mierumilovne
Idu si svoje stale
@bibuskaiba tak co uz. Boli zvoleni, ak budu volici nespokojni, daju to najavo dalsie volby… ako s Matovicom, ale to mi tiez hlava neberie ako ho este mohol znova niekto volit, cista psychiatria. A ake instrukcie konkretne?
Inak, toto je výborné, vysvetlenie z pohľadu expolicajta, bezpečnosť a ochrana premiéra:
https://www.youtube.com/watch?v=ZEqCtXF4lNw... obrovské zlyhanie ochranky.
@rusalinka to je štýl diskusie, kde človek príde, napíše nejaký nezmysel/výmysel/klamstvo/hoax/dezinterpretáciu. K tomu ti položí otázky. Ty si to prečítaš, venuješ čas odpovedi, lebo keď ťa niekto priamo osloví s otázkou, tak sa patrí odpovedať. Následnú odpoveď už nedostaneš, lebo argumenty dotyčná nemá žiadnei Chápem, že niekedy človek nereaguje, lebo prehliadne niektoré príspevky, zvlášť v takto dlhých diskusiách, ale poväčšine to je proste neschopnosť viesť debatu. A potom si človek nemá o takýchto diskutujúcich myslieť, že im to práve nepáli..., jedna sa vyhovorí na dovolenku, ďalšia na to, aká som neslušná, lebo som si dovolila úplne obyčajný vtip, ďalšia to a hento, ostatné sú ako voš pod chrastou. Ale žiadna výhovorka im nebráni prísť a napísať ďalší a ďalší nezmysel. Úprimne, na mnohé otázky neočakávam odpoveď a píšem ich len preto, aby tieto hlúposti neostali bez oponentúry, lebo potom vyzerajú akoby mohli byť pravdivé
@naja94 poprosím jeden jedinky dôkaz, že Fico nadáva prezidentke do kuriev a prostitútok. Akože v pohodicke, nemusíš ho mať rada, ale zase vymýšľať si hlúposti a potom sama seba tým nasierat, to už je moc. Dievčatá, nechcela by som byť vo vašej koži. Toľko zloby a nenávisti v sebe živiť, nebojíte sa toho?
@fajnova nadava jej blaha a snad si nemyslis, ze blaha je samostatna jednotka. Vsetko ma posvatene od sefa.
Zlobu siri on, plus taraba a dalsi politici, ktori si pletu opravnenu kritiku s nenavistou.
Rovnako ako niektori volici.
Predsa ked vidim, ako nam tu uberaju zo slobod a demokracie, tak mu nebudeme tlieskat. Budeme to pomenuvat.
Ty doma nepovies muzovi, co sa ti na jeho spravani nepaci? Lebo by to znamenalo nenavist? Ved to je zaklad spoluzitia.
Vlada by chcela, aby boli vsetci ticho, kazde jedno kriticke slovo oznacuju za nenavistne. Oni to robia ucelovo. Ale ze tomu veria ich volici, to je prave ta tragedia.
@fajnova pozri si toto:
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/nejhlubsi-...
@dskjhfdlkdjhl co sa ti nezda? Vzor mierumilovnosti predsa!
A este poznamka k tej snahe upokojut situaciu:
“Okrúhly stôl organizovaný odchádzajúcou prezidentkou a prichádzajúcim prezidentom sa odkladá na neurčito.
Špecifikom slovenských mierotvorcov je, že iným radia, aby sa posadili za rokovací stôl, ale keď sami dostanú takú ponuku, tak ju odmietnu.” (Brano Bezak)
@michaelkanr mozno Danko caka na rokovania za ostrouhlym stolom ☺️
@fajnova vsak v tom je to ficove kuzlo...
ini za mna nadavaju, ja sa "len" prizeram a zucastnim a spokojne sa usmievam...
na to aby zlo zvitazilo staci, aby /dobri/ ludia nerobili nic...
takto casto prebieha aj sikana v skole ci na pracovisku. Jeden sa "realizuje" ponizovanim obete, a druhi mlcia. to uplne na sikanu staci.
no nic ..ale o mrtvych a postrelenych len v dobrom.
ficova krv mucenika zmyva z koalicie vsetky viny, a prave naopak vina je zrazu na vsetkych co ich kritizuju... Kritizuju ich ciny, tu nejde o ziadne "odlisne nazory"
@negymama To je na tom celom najnebezpečnejšie. Koalicia bola obrovskou hrozbou pre demokraciu. V tejto chvíli je tá hrozba násobne väčšia, pretože od teraz budú každú jednu kritiku nálepkovať ako to, čo vedie k násiliu. "Lebo Fico bol postrelený" bude odpoveď na akúkoľvek opozičnú myšlienku.
Jedine, že by im došlo, že oni sú tí, čo sa radikalizovali a nie štandardné média, neziskovky alebo opozícia. Ale asi je viac ako naivné očakávať takúto reakciu, nie?
Odporucam tento kratky 6minutovy filmik od Margaret Atwood (napisala Pribeh sluzobnicky) na temu Demokracia:
https://www.youtube.com/watch?v=pFkxJSCzjcw
Je to v anglictine. Ked sa tu niekto snazi tvrdit, ze Demokracia na Slovensku nie je v ohrozeni, klame.
neviem, či to niekto už sem pridával, ak áno, zmažem:
https://www.aktuality.sk/clanok/HmRuP5A/rasto-p...
@annm81
Prijimam tvoje ospravedlnenie.
Napr.tu:
https://www1.pluska.sk/spravy/z-domova/mazaka-p...
Skus si ten clanok precitat a potom kludne napis, ci sa clenovia sudnej rady s Mazakom dohodli na odlozenie odvolavania a poskytli mu dalsich 5 pracovnych dni na jeho pripravu, ktoru pozadoval.
Nie su tam vsetky informacie. Ked si vypocujes napriamo vyjadrenia clena sudnej rady, na ktore nepotrebujes "sedemmilove cizmy" vies o tematike viac ako z media. Je tak?
Co sa tyka zvysku veci, nad ktorymi sa pri mne pozastavujes. Pride mi dostacujuce sledovat vyjadrenia ministrov a opozicnych stran priamo na ich strankach a pocuvat veci z prvej ruky. Diskusie v TV nie su vzdy o 2 rovnakych ludoch, takze aj pri nich sa prestrieda velke mnozstvo ludi, od ktorych napriamo pocujes ich vyjadrenia a postoje.
Printove media su pre mna obycajnym vycucom, ktory ti absolutne nezarucuje dostatok informacii na vytvorenie pravdiveho obrazu skutocnosti.
Uz sa rozumieme?
@annm81
Z tej vety o uplne obycajnom vtipe usudzujem, ze pises o mne. Takze si to zhrnme, co tu o mne siris: Nepali mi to. Nic mi nebrani prist a napisat dalsi nezmysel. Pisem hluposti, ktore nemozu ostat bez oponentury.
Tak ja ta uz teda dalej nejdem zatazovat. Vyzeras, ze tu mas toho strasne vela na robote 🙂

Dnes zdrav.stav Fica pozitivnejsi .Co mu asi kazdy logicky praje. Podla mna to zvladne bravurne a za par mesiacov ho tu mame v plnej sile a nazhavenosti po este vecsej pomste ako pred tym.
No bodaj by som sa mylila a po tejto skusenosti by bol vdacni za zivot a pookrial by o com pochybujem