icon

Som hrdá na nášho prezidenta

5. máj 2025

Pri sadení zemiakov je dôležité vedieť si poradiť aj s údržbou a byť schopný opraviť, čo treba 💪

Teší ma, že som si aj tento rok našiel čas na túto tradíciu. Všetkým, ktorí tiež sadia, pestujú alebo pracujú na poli či v záhrade, želám vydarenú úrodu. A vám ostatným pokojný víkend s tými, ktorých máte radi.

Ja som velmi hrda na nasho prezidenta, je to clovek ako jeden "z nas".

kiwi3
5. máj 2025

nemas ty trochu pomiesanu hlavicku?

enmery
5. máj 2025

Autorka buď dáva tvrdý sarkazmus a keď nie, je na úrovni tých, ktorí nadávajú tyranej žene a agresora si do papule nevezme nikto.

mirage
5. máj 2025
@heminepa
Odpoveď bola zmazaná

@heminepa jasne, ze bolo.

viestta
5. máj 2025
@mackamizjedlaskrec

To vzane sa ideme zabavat na tom za to co robi vo volnom case ?Keby behal za zenami bolo by to v poriadku ?Alebo co podla vas ma taky pan prezident robit vo volnom case?Cestovat na zahranicne stretnutia?No jasne to robi aj polovica z vas ...🤣

@mackamizjedlaskrec ano, prezident ma aj cestovat do zahranicia a rokovat s inymi prezidentami. Lenze toho nasho akosi nikde ani nepozyvaju. Kto vie preco?
Urcite nema sadit krumple. Je prezident ma robit politiku, reprezentovat krajinu, nie hrat sa na gazdu. Na povolania sa hraju male deti.

lesiiaoldi
5. máj 2025
@kiwi3

nemas ty trochu pomiesanu hlavicku?

@kiwi3 takých pomiesanych hlaviciek je na SVK viac keď si zvolili takéhoto prezidenta a túto vládu 🤐

viestta
5. máj 2025

Autorka, samozrejme, podla teba je lepsie odfotit sa s "prezidentom mieru" v Kremli.

veklipo
5. máj 2025

bola si si pozriet jeho chatu na Kralikoch? Urcite je jeden z "nas". Ty dievca si tak mimo. Nevies absolutne nic o politickom marketingu. Prajem Ti, aby si vedela trochu lepsie citat ludi, inak budes v starsom veku dalsia babka, ktora posle peniaze kozmonautovi, aby sa mohol vratit na Zem.

klaridka
5. máj 2025
@viestta

Taka si na neho hrda, ze anonymne... Ńajprv som myslela, ze je to sarkazmus, ale podla dalsich komentov vidim, ze nie. Ak niekoho moze naplnat hrdost na prezidenta, tak su to Cesi. Mozu byt hrdy za to aky mal on vikendovy program. Prezident nema sadit krumple, prezident ma robit politiku. Aj tu zahranicnu. Tak ako to robia ostani prezidenti. Sadit zemiaky naozaj nie je robota pre prezidenta. Za neho sa ako Slovenka hanbim. Tak ako sa hanbim za nasho dobrotiveho, laskaveho a starostliveho sudruha uz stvrty krat pana premiera. Ked uvidim jeho fotky v kruhu vsetkych tych diktatorov na taribune na Cervenm namesti v Moskve, budem sa hanbit este viac.

@viestta Dobrotivého a láskavého asi tak ľahko neuvidíš.... včera avizovali, že sa blíži výročie z Handlovej, vraj sa mu vynárajú desivé spomienky....

viestta
5. máj 2025

Ozaj zamyslel sa niekto z tych co su z toho sadenia krumpli tak na makko, kolko taka sranda stala? Prezidentska kolona z BA az na rolu, ochranka v pocte XY kusov, ktora este dostala vikendovy priplatok k riadnej mzde, diety pre vsetkych zamestnancov prezidentskej kancelarie, ktori ho sprevadzali, samozrejme plat s priplatkami za vikend a prescasy. Tie krumple su este len posadene a z su najdrahsie v strednej Europe, a kto vi ci vobec vyrastu. (nechcem si ani domyslat co vsetko sa este pred prichodom traktoristu dialo v okruhu 10 km od konkretnej role)

viestta
5. máj 2025
@klaridka

@viestta Dobrotivého a láskavého asi tak ľahko neuvidíš.... včera avizovali, že sa blíži výročie z Handlovej, vraj sa mu vynárajú desivé spomienky....

@klaridka vcera mal zase "kazen". Avizoval, ze kazne budu kazdu nedelu. Ta najblizsia bude o "Co som v Moskve robil, koho som stretol"

maryetta
5. máj 2025

Hrdy anonym.
Ach kolko ludi ma stale popletenu hlavu ☹

crazy_cat_lady
5. máj 2025

don´t feed the troll... 🙂

ahhola
5. máj 2025

Ok prispevok, len si asi chcela fb Pomocna skola. 🍄

noisemaniac
5. máj 2025

nikdy nepochopim, ako moze byt niekto hrdy na tichto darmozracov, ktori nikdy nic dobreho pre ludi nespravili, ani jeden!!!

noisemaniac
5. máj 2025
@viestta

Autorka, toto su prezidenti, na ktorych mozu byt obcania hrdi.

@viestta na tichto vojnostvacov mame byt akoze hrdi? takze nemas problem poslat svojho manzela, priatela alebo svojich synov bojovat za tieto monstra, ktore si len v teplucku budu popijat a smiat sa z toho, kolko tupcov sa naslo, ktori su ochotni sa pre ich zaujmy vzajomne zabijat?

iwesska
5. máj 2025

Ako jeden z "nas"? Koho si tym myslela? 🤔 Lebo ludia ako ja a moji znami ci rodina chodia do obchodov, do kadernictva, na chaty normalne potichu bez majakov. Nezneuzivame v premavke prednostne ulicky urcene len pre zachranne zlozky, teda to,co robi "vas' prezident. Zrejme vam to ale pride normalne a sami sa takto povysenecky a arogantne spravate,ak jeho spravanie schvalujete a stotoznujete sa s nim. Len aby sa ti raz nestalo,ze niekto z rodiny bude v tej sanitke,ale bude musiet dat prednost panovi prezidentovi,aby bol peknucky a nepadala mu ofinka do oci.

viestta
5. máj 2025
@noisemaniac

@viestta na tichto vojnostvacov mame byt akoze hrdi? takze nemas problem poslat svojho manzela, priatela alebo svojich synov bojovat za tieto monstra, ktore si len v teplucku budu popijat a smiat sa z toho, kolko tupcov sa naslo, ktori su ochotni sa pre ich zaujmy vzajomne zabijat?

@noisemaniac kto z tych dvoch zacal vojnu? Menuj konkretne toho, kto ju zacal.

jana_eyre_2
5. máj 2025
@noisemaniac

@noisemaniac a ty nemáš problém s tým že budeme možno raz Rusko a budeš bojovať za putina? Lebo k tomu naša republika smeruje.. ale nieeee, len plné ústa reči o vojnostvacoch čo ochraňujú LEN svoju krajinu!!! Fuj až som sa rozčúlila, hoci viem že za to ani pri najmenšom nestojis..

veronicka1901
5. máj 2025

Uz to tu radsej ani nejdem citat, lebo nechcem v takyto pekny den dostat infarkt. V tejto krajine nikdy lepsie nebude, ked moze niekoho fascinovat sadenie zemiacikov. Aj ja pomaham sadit rodicom, ale nie som prezidentka do psej matere. Za tie peniaze, co berie za svoj urad by sa mal asi venova inym zalezitostiam. Aj na toto prispievame zo svojich dani, och boze, nocna mora za bieleho dna :(.

zuzanita1609
Autor odpoveď zmazal
noisemaniac
5. máj 2025
@jana_eyre_2

@noisemaniac a ty nemáš problém s tým že budeme možno raz Rusko a budeš bojovať za putina? Lebo k tomu naša republika smeruje.. ale nieeee, len plné ústa reči o vojnostvacoch čo ochraňujú LEN svoju krajinu!!! Fuj až som sa rozčúlila, hoci viem že za to ani pri najmenšom nestojis..

@jana_eyre_2 to ti kto narozpraval tieto dristy, Ursula alebo jej zeleny kamarat? uved mi aspon jeden jediny dovod, co tu mame take uzasne, kvoli comu nas Rusko potrebuje obsadit

zuzanita1609
5. máj 2025

Nie,nebudem zlá a úprimná 😁. Budem sa len čudovať,ako je možné,že sme sa vrátili v čase 😜

autor
5. máj 2025

Ale ved aj ine mamicky na konikovi sa tesili ked vyhral Pellegriny, nie som sama. A ano, vyhral prezident mieru.

noisemaniac
5. máj 2025
@viestta

@noisemaniac kto z tych dvoch zacal vojnu? Menuj konkretne toho, kto ju zacal.

@viestta zapad na cele s USA, necitas snad tvoj pravdovravny mainstream? ani sa s tym naposledy nemali problem priznat a povedat na rovinu, o co im na UA islo...

viestta
5. máj 2025

Autorka, aspon sa nauc ako sa ten tvoj favorit spravne pise. On ma makke i na konci. Ked uz ho tak obdivujes, tak mu aspon meno nezhovaduj.

veronicka1901
5. máj 2025

Ked uz ho tak ides tak velebit autorka, tak aspon napis spravne jeho meno, pane boze ☹

autor
5. máj 2025
@noisemaniac

@viestta zapad na cele s USA, necitas snad tvoj pravdovravny mainstream? ani sa s tym naposledy nemali problem priznat a povedat na rovinu, o co im na UA islo...

@noisemaniac a o co im na UA vlastne islo, lebo ja sa v tom uz stracam...

viestta
5. máj 2025
@noisemaniac

@noisemaniac ja sa ta pytam, kto z tych dvoch, Zelensky a Pavel, zacal vojnu. Staci ak uvedies len meno, na ostatne omacky setri pismenami, to uz som citala tolkokrat...

noisemaniac
5. máj 2025

o nerastne bohatstvo, ktore sa nachadza na vychode UA

zuzanita1609
5. máj 2025

Návrat v čase...za doby Mečiara,ale dá sa to pochopiť ešte ďalej,čas komunizmu. Slovensko je ako čierna diera. 🤭 Keby dačo,utekám na sever,Poliaci to pochopili dávno 😉.