icon

Ste spokojní s novými opatreniami od Fica?

17. sep 2024

No ako ficovolici? Ste spokojní co ten váš úžasný Fico robí? Ako sa vám páči nový balíček opatrení ktorý zas z nášho vrecka vytiahne viac peňazí? 23%daň, platby pre podnikateľov za výber z bankomatu, za platby kartou atd atd...

autor
17. sep 2024

@kalifka myslíš ze ho neprídu obhajovať? 😂

autor
17. sep 2024

@owecka aj ja mam okolo 40, bohužiaľ rodicia potrebujú moju pomoc takže momentálne odist neviem. Ale fandím vám, tu to nemá žiadny zmysel. Práve tí inteligentní a šikovní to tu zabalia medzi prvými. Hanba tomuto štátu fakt

cherrystone
17. sep 2024

gratulujem ficolizacom, dufam, ze silne pocitia vsetky tie istoty, po ktorych tak tuzili 😘

jana_eyre_2
17. sep 2024

@cyberk im nie je trápne, čakajú na nejaké argumenty ktoré im nadiktuje niekto im podobný a potom sa tu budú dokolecka ozývať s tymi istými tupostami.. im jednoducho nedôjde čo spôsobili svojimi hlasmi, nenávisťou, zaslepenostou.... Nedá sa to ani komentovať . A dúfam že niekto zase začne vyťahovať že načo sa tu rieši politika... Fakt je DPH pre nás všetkých len politika? 🥴

13uzivatelka11
17. sep 2024

Ficovi voliči to dávajú za vinu matovicovi.. Ze to teraz musia splácať jeho dlh.

owecka
17. sep 2024

Aj v 40 je prilezitosti vela, ja viem, mne sa lahko hovori, ale nedokazem sa tu pozerat na to, ako to tu ide dole vodou, manzel chce zostat, chce pomoct Slovensku, no ja som matka a v mojom zaujme je asi pudovo si ochranit deti. Drzim palce, nech vyuzijete kazdu prilezitost. Je to tu velmi zle :(

gribka1
17. sep 2024

@13uzivatelka11 Áno, Matovič zničil náš krásny, pokojný raj vybudovaný v čase ficovlád.

belllinka
17. sep 2024

Ja len tak v kútiku duše dúfam, že sa asi aj hanbia a možno sa aj trochu uvedomili, keď sa už v týchto diskusiách neozývajú.

katka700
17. sep 2024

Nejako sa treba ľuďom "odvďačiť" za podporu po nafingovanom atentáte.

gribka1
17. sep 2024

@belllinka Ja som zas dúfala, že konsolidačný balík nebude až tak zlý, že nemôžu dodrbať ekonomiku, lebo to je cesta späť do zemljanok, a mohli.

annm81
17. sep 2024

Ja som ca. v tvojom veku, odišla som hneď po škole, ale ešte roky som na Slovensku "vypomáhala". Pred časom som sa rozhodla, že postupne ukončím svoje záväzky na SK (nechcem to spraviť nárazovo, lebo to má vplyv aj na iných ľudí) a kým súrodenci už reálne balia kufre, s rodičmi sme dohodli, že až to začne byť naozaj zlé, presťahujeme ich sem aj na staré kolená a nejako sa už postaráme. V zásade až tak neriešime ekonomiku, ale skôr sa desia toho, že zasa zažijú totalitu a zavreté hranice, kvôli ktorým neuvidia ani vlastné vnúčatá. Naozaj súcitím s ľuďmi, ktori vidia, kam to smeruje a nemôžu sa tak ľahko aj s celou rodinou zbaliť a vypadnúť.

bielykral
17. sep 2024

Mega blby debilny zadubeny narod, resp.cast naroda

gribka1
17. sep 2024

@bielykral Väčšina

zabka1000
17. sep 2024

Jeden môj postarší kolega sa dnes vyjadril,že to preto, lebo tí čo boli tri roky vo vláde (Matovič),všetko rozhadzali 🤦...takže Fico je v podstate spasiteľ 🤦

autor
17. sep 2024

@zabka1000 vieš čo? Mňa strašne mrzí ze sa Matovic dostal k moci v ten najnevhodnejsi čas. Všetci na neho kydaju za koronu, ale ved tak to fungovalo vtedy všade. A keby bol pri moci Fico tak robí presne to iste, možno aj horšie veci. Mňa by celkom zaujimalo co by bolo keby neprišla korona a mal Matovic prilezitost

autor
17. sep 2024

@annm81 veru, toho sa desim aj ja. Ze nám budu podsuvat svoju pravdu a vyjadrenie iného názoru bude neprípustné. Je to strašne co sa tu deje a je to čím ďalej horšie. O chvíľu ludia nebudú mať na základné veci. Držím palce nech sa ti v zahraničí darí 🙂

macik166
17. sep 2024

Čo si myslíte, kam mladí pôjdu? Myslíte si, že v takej Veľkej Británii ich budú čakať s otvorenou náručou?

gribka1
17. sep 2024

@macik166 Kdekoľvek

autor
17. sep 2024

@belllinka ja ti nejako neverím ze sa hanbia alebo ze si uvedomujú co sa deje.

autor
17. sep 2024

@macik166 je predsa veľa krajín kam môžu ísť, nemusí to byť zrovna UK

annm81
17. sep 2024

@macik166 Kam pôjdu? Možno tam, kde 5000 slovenských lekárov, ktorí už v zahraničí sú. Alebo tam, kde je 30 000 slovenských študentov, ktorí si vybrali inú ako slovenskú univerzitu. Toto je jeden z častých argumentov ficovoličov, ktorým sa snažia o nejaký výsmech tým, čo zvažujú odchod - len k tomu argumentu by si mohli dohľadať štatistiky odlivu mozgov a zamrzol by im úsmev na perách.

ndrag
17. sep 2024

my sa pomaly lucime s danovym bonusom, tesilo ma... Jedine zadozucinenie mi je, ze ti tupci co si tento odpad zvolili si priplatia tiez a bude ich to casto boliet viac ako nas 🤌

autor
17. sep 2024

@ndrag kiež by. Myslím ze zas sa životná úroveň poriadne zníži. Ja keď vidím tie ceny potravín ako idú hore skoro zo dňa na deň. Ceny ovocia, zeleniny...velakrat to radšej nekúpim lebo dat napr 3 e za karfiol sa mi rovná smrti. A co chudáci dôchodcovia? Véd ti už fakt o chvíľu nebudú mať z čoho žiť.

anonymous87
17. sep 2024

@macik166 moj synovec sa pred mesiacom zbalil a odisiel do “trapneho” svajciarska. Vratit sa nemieni… neter sa tiez vyjadrila, ze pojde prec… su to vsetko mladi sikovni ludia… keby som mohla, tak ako nemozem, tak uz balim kufre aj ja. Aj keby len do CR…

top_manazerka
17. sep 2024

Mám 42 rokov a akurát sme kúpili nehnuteľnosť v Rakusku. Takže adieu milé SK. Prídem už len pozrieť rodičov.. 😢

autor
17. sep 2024

@top_manazerka držím palce, spravne rozhodnutie. Aj keď veľmi smutné ze vláda donúti ľudí odist z vlastnej krajiny, z krajiny kde sme sa narodili a mame svoje rodiny

olimuc
17. sep 2024

Ja nechapem, preco sa niekto cuduje, kto koho voli. Staci si precitat par diskuzii … blbost je dedicna a jej percento v populacii sa zvysuje. To nie je len o dochodcoch … ti postupne vymieraju… blbost nie. Ja som odisle ked tu strasil Meciar, vyuzili sem okolnosti a vratili sa ked tu bola korona a Matelko todchadzame znovu v polke oktobra … ako sa vyjadila jedna osoba … ste ako potkany, ktore len vyuzivaju prilezitost…..vzhladom na krajinu kam ideme si si polka pribuznych mysli, ze budeme na dovolenke a HO bude na plazi … nevysvetlis

akje
17. sep 2024

@macik166 ja som sa teraz rozpravala s jednou mladou sikovnou babou, co studuje tu na svk, vie 3 jazyky, niekolko rokov studii v zahranici a nemieni odchadzat zo slovenska. Ani nikto, koho pozna, kto tie jazyky vie. praveze to popisuje presne naopak, ze vsetci jej znami sa vracaju zo zahranicia naspat. V zahranici su viac nestastni, problemy s drahym ubytovanim, vsetko predrazene, aby mohli zaplatit studium tak vela pracuju, ucia sa v noci. Rodina daleko, ziadne zazemie.
Neviem. 100 ludi, 100 chuti. Nejde to vsetko iba smerom von..

martinka13
17. sep 2024

@owecka presne toto oni potrebujú. Inteligentní ľudia odídu, takých nepotrebujú. Potrebujú muklov, čo nebudú odporovať a budú sa im skladať na doživotnú rentu. A ešte im budú pod tribúnami tlieskať. Slovensko je mŕtve....

annm81
17. sep 2024

@akje Priznaj, že nemáš tušenia aké množstvá študentov a v akej kvalite odchádzajú a koľkí z nich sa vracajú Ja to na rozdiel od teba viem viac ako dobre, takže mne teraz môžeš porozprávať tú o Červenej čiapočke - výpovedná k téme bude asi tak, ako tvoj príbeh o údajnej šikovnej, vo svete študovanej dievčine, ktorá pozná samých rovnakých, čo sa vracajú na Slovensko.