Ste spokojní s novými opatreniami od Fica?
No ako ficovolici? Ste spokojní co ten váš úžasný Fico robí? Ako sa vám páči nový balíček opatrení ktorý zas z nášho vrecka vytiahne viac peňazí? 23%daň, platby pre podnikateľov za výber z bankomatu, za platby kartou atd atd...
Takto,,, ficovolicom ma akože čo docvaknut? Veď v priamom prenose im povedal že idú postaviť našu ekonomiku na nohy po Tom čo to dokafral Matovič, Heger a Odor. Ďalej im povedal že znižuje základné potraviny na 5 percent DPH..a zvyšuje životnú úroveň a demokraciu na Slovensku po ťažkým mesiacoch a polenách ktoré im aj Šimečka a spol. hádzali pod nohy...tak keď to povedal Fico v priamom prenose že všetko bude lepšie ako doteraz čo majú tî trúby- rohovia akože chápať?
Nebojte sa, im nič nedocvakne. Fico je satan presibany všetkými mastami mazany on vie ako a čo povedať aby aj tá najväčšia lož vyznela pre primitívov ako pravda.
On sa vykreslil ako spasiteľ a sociálny demokrat a to stačí...nevadí že nebude čo žrať a kde sa dať liečiť ,,,hlavne že nebude 100 pohlaví..
Vravi sa, že voda sa varí na každú sviňu ..lenže Fico nie je obyčajná sviňa. Je to beštia, satan , diabol , netvor bez chrbtovej kosti . A aby sa beštia raz mohla uvariť treba zakaždým vodu dolievat...toto nedá jedna opozícia ( ktorá doteraz spala )...tu treba aby sa národ zjednotil a z menšiny sa stala väčšina. Inak sa nič neudeje. A môžeme si tu vypisovať o nespravodlivosti.
Deti študujú v zahraničí iba tu kameňom dohodit v Brne. Takmer žiadna budúcnosť , sama im odporúčam tam ostať.....lenže tieto čistky sa dejú nielen na Slovensku...je to trend celej Európy..aj západnej..stačí si pozrieť kto vyhral v eurovoľbách či vo Francúzsku naposledy..ktohovie ako dopadnú voľby v Čechách..z môjho pohľadu covidom, vojnou na Ukrajine , Gaze sa začala veľmi Čierna éra ľudstva..a najväčšia istota je každodenná neistota..
@apolka77 amen..na toto ani nie je čo napísať lebo si to zhrnula uplne presne. Až som pocítila ťažobu na hrudi, že to za čo naši starí otcovi, rodicia kedysi bojovali nám tu teraz tento hajzel zničí
@tehulka2011 v pohraničí.. deti budú zatiaľ chodiť do SK školy. Ale manžel už bude podnikať v Rakusku a ja do konca roka remote pre SK firmu a potom už tiež v Rakusku.
Mladí ludia hufne odchádzajú študovať preč. Neterka minulý rok končila gympel v Žiline a z ich triedy jeden jediný spoluziak ostal študovať na Slovensku. Všetci ostatní odišli preč. Ona išla do Svedska študovať biomedicinu. Títo mladí šíkovní ľudia tu raz budú veľmi chýbať. V podstate uz chýbajú teraz.
@annm81 😆😆 povedala rovnako anonymna diskuterka modreho konika 😂😂 jezis, ako som ta mohla kedysi povazovat za osobu, s ktorou sa oplati pisat 🤦🏼♀️
Ale vies co, pockaj. Idem jej hned teraz zavolat a upozornit ju, ze annm81 jej odkazuje, aby zacala okamzite hovorit nieco ine, lebo ked hovori o svojom zivote, klame a vobec nereprezentuje realitu annm81. 😂😂😂
@macik166 mladych, mudrych, sikovnych a vzdelanych = tych, co vedia, ze je to tu vdaka smerohlasns mafii velmi zle a bude este horsie v zahranici privitaju s absolutne otvorenou narucou. Spiatocnicky zmyslajuce, neschopne socky, ktore od rodicov pocuvaju, ze za ich pobabrane zivoty moze ockokvanie, lgbti propaganda a caputova s cekanom necakaju s otvorenou narucou nikde... takze ostanu na svk volit vodcu a odhalovat sprisahania eu a nato...
Už som čítala na insta komentár, veď potraviny idú dole🤦🏻♀️🤦🏻♀️ niekomu nedopina
Ja mám takú všeobecnú otázku - ako by ste konsolidovali verejné financie vy, konkrétne? Lebo napríklad p. Ódor dal pri odchode radu (ako jednu z oblastí) skrátenie rodičovskej dovolenky do 2 rokov dieťaťa.
@jaavaa len nie každý rodič ma financie na to poslať dieta študovať do zahraničia.
@akje to či máš pravdu ty alebo Ann je ľahko dohľadateľne.
Za posledných 15 rokov odišlo do zahraničia viac ako 350 tisíc ľudí. Číslo, ktoré pri porovnaní napríklad s Českom vyzerá hrozivo. Čo je však ešte viac zarážajúce, je fakt, že polovica ľudí, ktorí odišli zo Slovenska sú mladí vo veku 18-30 rokov. 17% našich vysokoškolákov študuje v zahraničí, pričom celkový priemer OECD je na úrovni 2% .
Dobre ti napísala, tvoje poznanie jednej čo sa vracia zďaleka nepredstavuje realitu. A momentálne je realita taká, že 1/4 obyvateľov Slovenska by rada podľa prieskumov odišla do zahraničia
@karolin8 ved to je fajn dlzka. V zahranici by to bol stále luxus.
@ivka225 nic výstižnejšie som tu necitala. Nanestastie …
@karolin8 ano skratenie by bola pre mna cesta, ano zrusenie niektorych pre mna nezmyselnych davok, pripadne si nemuseli dat takmer 100% pausalne nahrady, alebo dozivotne rente, ze?
@andreakotesova Hlavne ci poznam z okolia, kopec deti chodí na výšku tu do Brna ( deti kolegyn a znami). Brigaduju popri skole a nie je to tak narocne na financie ako sa možno zda. A uz sa nechcu vratit domov. Lebo v podstate najlepsie roky zivota travia na výške. Vytvoria si tam kamaratstva, vzťahy a zazemie a situacia, co sa deje teraz tu ich ani neláka vrátiť sa.
@jaavaa ČR stále nepovažujem za zahraničie 😅 napr. kolegyňa dcere do Škótska posielala celu svoju výplatu a este aj posiela... nebrigaduje tam.
@karolin8
Jasné, že konsolidáciu verejných financií urobíš iba tak. A Ódor to presne navrhol. Podstatný rozdiel je ale v tom, ako vyzbierané peniaze použiješ. Že či ich investuješ do budúcnosti (školstvo, zdravotníctvo, podpora podnikania, systémové zmeny a podobne), alebo ich hneď preješ (rozdáš na dôchodky, podpory hypoték a podobne).
@andreakotesova Nas znamy (30 rocny) zije v Dánsku ( tam aj studoval) a tam su tiež brutalne naklady na byvanie. Rodicia im kupovali byt, lebo sami mladi by to neutiahli, ale aj tak sa nechce vrátiť. Ako ja tiez nepovazujem ČR za cudzinu, ale podla mňa sa im tam žije lepšie ako nám. Minimalne odvody budu určite chýbať v rozpočte, keď ich budu mladií platiť v ČR a nie na Slovensku.

@top_manazerka prezradit kde? V pohranici alebo dalej?