Ste spokojní s novými opatreniami od Fica?
No ako ficovolici? Ste spokojní co ten váš úžasný Fico robí? Ako sa vám páči nový balíček opatrení ktorý zas z nášho vrecka vytiahne viac peňazí? 23%daň, platby pre podnikateľov za výber z bankomatu, za platby kartou atd atd...
@jaavaa ja by som napriklad riešila sociálne dávky pre našich spoluobčanov. Ale chápem, do toho nikto nepôjde lebo sú to voliči ktorých hlasy si pred voľbami ľahko kupia
@gleep1 tá druhá veta je krásna, navyše bohužiaľ pravdivá a výstižná. Inteligentní ľudia odchádzajú, stádo baranov ostáva a volí Fica. Cesta do riti Európy je voľná
@tetapetra a to, ze ma znama kamosov, co sa vracaju naspat na slovensko ako vyvracia statistiky? Ste vporiadku? Ako moze do 20 ludi vyvracat to, co ste mi poslali a este mi vkladat takuto kravinu do ust? Ste smiesne, ak ste schopne z tohto urobit kauzu o spochybnovani statistik a na tom si mastit svoje ega. Spamatajte sa.
Defenestracia. Tu už nič iné nepomôže. On je presne ten typ,vyhodiš ho dvermi, vráti sa oknom, postreliš ho a on sa vráti v plnej sile ničiť všetko a všetkých čo mu príde do cesty. Z DNEŠNÉHO DŇA GRCAM UŽ ÚPLNE a reálne zvažujeme odchod zo Slovenska s mužom a deťmi. Nezvládam tieto tlaky, čo sa každý deň dozviem 😵💫😵💫😵💫😵💫 čo zas doje****
Voliči Smeru, SNS, Hlasu a Republiky sú poväčšine hlúpi a nevzdelaní ľudia, alkoholici a násilníci (výnimkou sú zlodeji a špekulanti, ktorí majú materiálny prospech z vlády Smeru), ktorí netušia, čo je DPH. Preto im je to jedno. Ihneď po oznámení balíčka opatrení Mydlič Blaha i Šukaj Colštok napísali, že za to môžu Ódor a Šimečka. A voliči im to zožerú.
@mamickalisticka ja už ani tomu jeho postreleniu neverím. Véd keby dostal 5 rán z takej blízkosti tak to skončí oveľa oveľa horšie a on je po 2 týždňoch v poriadku. Toto je riadny bananistan a budúcnosť tejto krajiny je v prdeli. Nechápem, že sa ešte najdu ľudia ktorí mu veria a ktorí by mu znovu odovzdali hlas. Nechápem, ako niekto nemôže vidieť co robí. Ako umelo vytvára kauzy aby zakryl tie svoje machinacie
@martinka13 bola som par tyzdnov dozadu v Polsku, to sa neda zrovnat, kde su oni, kde je Cesko...je mi z toho do placu, prehajdakali kopu penazi a nevedia spravit poriadne jednu dialnicu do Kosic
@akje vracajú sa takí co sa nevedia uchytiť. Ti šikovní, inteligentní, vzdelaní sa nevracaju a to je problém
Ale hlavne ze DPH na potraviny ide na 5% ale to už nevidia ze keď zavedú nezmyselné poplatky pre právnické osoby za bankové služby, zdvihnú cenu diaľničnej známky tak sa to všetko znovu premietne do ceny potravín. Logika niektorým ľuďom fakt chyba
@akje lebo takí co sa uchytí nemá dôvod vrátiť sa. Nehovorim o nejakých robotníkoch, hovorím o vedeckých kapacitách, lekároch, odborníkoch...pretože to je najhlavnejši problém, že nám chýbajú odborníci. Staci sa pozriet na nedostatok lekárov. V budúcnosti to bude obrovský problém. Zdravotná starostlivosť sa stane ešte nedostupnejsia než je teraz.
@tetapetra veru, ani ja nie. Každý je spokojný a nemaju v plane sa vrátiť.
Ale ani roboši sa nevratia. Možno tí z východu,ale západ, spakuje rodinu
@tetapetra samozrejme ze sa nevrátia lebo všade je lepšie než tu. A veru aj tí robosi nám budú chýbať, však tradicne profesie zanikajú. Nie je automechanikov, murárov, tesárov, vodárov atd. Mladí nemaju záujem o takéto profesie, kazdy chce iba zarobiť a nič nerobiť, kazdy chce byť influencer a dostávať peniaze za nič. Velmi smutná doba
Moja kamoška dnes v robote, že “za toto všetko môže Matovič” 😀

@gleep1 Ono je to ešte horšie - spomedzi maturantov z matematiky odchádza každý tretí, samozrejme, čím je lepší, tým vyššia šanca, že odíde. Vracia sa menšina a znova platí, že čím kvalitnejší, tým skôr ostane v zahraničí.
A to už nehovorím o trende posledných rokov, keď čoraz viac tých, čo chápu dôležitosť vzdelania a majú na to financie, posiela deti študovať do zahraničia už na stredné školy - zatiaľ sa to týka prevažne Bratislavy, ale šíri sa to čoraz viac aj do ďalších väčších miest.